Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Okupljanja Chelsea BiH - TUZLA

Istaknuti odgovori

Poz. ev ja sam novi clan na forumu..uskoro postajem i clan Chelsea BIH...doso sam na ideju da organizujemo jedno pracenje tekme Chelsea i druzenje u Tuzli,jer redovno pratim tekme u objektu u centru Tuzle i uvijek bude navijaca Chelsea, objekat je super, gazda je za et ako ima neki prijedloga mozemo pocet nest organizovati... poz

Možeš li napisati nešto više o sebi?
Pošto bi nam bilo odlično da imamo čovjeka za vezu u Tuzli.. Koji će biti na raspolaganju Udruženju kad god šta bude trebalo.

Takođe, trebat će nam osoba koja će pomoći u organizaciji službenog okupljanja navijača u Tuzli, koga imamo u planu naredne godine.

Koliko poznaješ Tuzlaka koji navijaju za Chelsea? Dovedi ih na forum, neka se učlane u Udruženje, pa se možete okupljati i gledati svaku utakmicu zajedno.

stvarno velika ideja za ovo okupljanje i gledanje utakmice, takodjer sam u narednom periodu redovno u Tuzli jer sam tamo primljen na fakultet,zivim u Teocaku a to je jako blizu Tuzle i imam prevoz skoro svaki sat tako da mi to nebi trebao biti problem sto se tice okupljanja i zajednickog gledanja utakmice.

• Autor

e vako studiram u Tuzli..redovno pratim utakmice Chelsea..tako sam i upozno raju..i mogu vam rec da ima u Tuzli dosta navijaca Chelsea pogotovo u kaficu TITANIC u centru Tuzle.. tu se skupljamo gledamo ii mozete racunat na mene ako sta treba u Tuzli naredni dana cu postat i Clan Chelsea BIH sam trebam do banke da to rijesim ..pa imat cete i jos detaljnije podatke,,.pozvat cu ih na forum..i udruzenje.. pa da nesto isplaniramo..poz

stvarno velika ideja za ovo okupljanje i gledanje utakmice, takodjer sam u narednom periodu redovno u Tuzli jer sam tamo primljen na fakultet,zivim u Teocaku a to je jako blizu Tuzle i imam prevoz skoro svaki sat tako da mi to nebi trebao biti problem sto se tice okupljanja i zajednickog gledanja utakmice.

e vako drug utakmice redovno pratimo u Tuzli..bude uvijek navijaca..nije problem kad dodjes u Tuzlu kad s esmjestis javi..pa cu ti detalje reci gdje sta kakoo??

• 4 godine kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.