28. august 2013.13 god. comment_141853 Poz. ev ja sam novi clan na forumu..uskoro postajem i clan Chelsea BIH...doso sam na ideju da organizujemo jedno pracenje tekme Chelsea i druzenje u Tuzli,jer redovno pratim tekme u objektu u centru Tuzle i uvijek bude navijaca Chelsea, objekat je super, gazda je za et ako ima neki prijedloga mozemo pocet nest organizovati... poz Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141874 MožeÅ¡ li napisati neÅ¡to viÅ¡e o sebi? PoÅ¡to bi nam bilo odliÄno da imamo Äovjeka za vezu u Tuzli.. Koji će biti na raspolaganju Udruženju kad god Å¡ta bude trebalo. TakoÄ‘e, trebat će nam osoba koja će pomoći u organizaciji službenog okupljanja navijaÄa u Tuzli, koga imamo u planu naredne godine. Koliko poznajeÅ¡ Tuzlaka koji navijaju za Chelsea? Dovedi ih na forum, neka se uÄlane u Udruženje, pa se možete okupljati i gledati svaku utakmicu zajedno. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141907 stvarno velika ideja za ovo okupljanje i gledanje utakmice, takodjer sam u narednom periodu redovno u Tuzli jer sam tamo primljen na fakultet,zivim u Teocaku a to je jako blizu Tuzle i imam prevoz skoro svaki sat tako da mi to nebi trebao biti problem sto se tice okupljanja i zajednickog gledanja utakmice. Prijavi
28. august 2013.13 god. Autor comment_141918 e vako studiram u Tuzli..redovno pratim utakmice Chelsea..tako sam i upozno raju..i mogu vam rec da ima u Tuzli dosta navijaca Chelsea pogotovo u kaficu TITANIC u centru Tuzle.. tu se skupljamo gledamo ii mozete racunat na mene ako sta treba u Tuzli naredni dana cu postat i Clan Chelsea BIH sam trebam do banke da to rijesim ..pa imat cete i jos detaljnije podatke,,.pozvat cu ih na forum..i udruzenje.. pa da nesto isplaniramo..poz stvarno velika ideja za ovo okupljanje i gledanje utakmice, takodjer sam u narednom periodu redovno u Tuzli jer sam tamo primljen na fakultet,zivim u Teocaku a to je jako blizu Tuzle i imam prevoz skoro svaki sat tako da mi to nebi trebao biti problem sto se tice okupljanja i zajednickog gledanja utakmice. e vako drug utakmice redovno pratimo u Tuzli..bude uvijek navijaca..nije problem kad dodjes u Tuzlu kad s esmjestis javi..pa cu ti detalje reci gdje sta kakoo?? Prijavi
2. oktobar 2017.9 god. comment_275547 Mislim da bi u Tuzli trebali pokrenuti stvari, a Bogme i u Mostaru mom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.