Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Super Cup: Chelsea 2 - 2 (4 - 5) Bayern M. (30.08. pet)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 61
  • Pregledi 6,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

samo se nadam da nam ova utakmica u Super Cupu nece okrenuti sezonu kao prosla protiv Atletico Madrida i ona protiv Manchester Utd,od tih utakmica sve je krenulo lose za klub i zaustavilo se osvajanjem europa lige,kod Bayern Munchena nece biti Alcantre jer je povrijedjen,ovaj trofej mi iskreno nije toliko vazan jer smo ga vec uzeli davno i zaokruzili sve europske trofeje,volio bih vidjeti ovaj sastav

..................Cech..................

..Ivanovic...Cahil..Tery..Cole

....Ramires......Ginkel........

..Schurle....Mata.....Hazard...

....bilo ko od napadaca...

,ovaj trofej mi iskreno nije toliko vazan jer smo ga vec uzeli davno 

Isto kao da kažeš jednom sam spavao sa njom,da kažem tako da budem kulturan, i neću više.

I ako smo zaokružili sve europske trofeje ne znači da sad ne trebamo više ništa osvajati. Nogomet se igra radi trofeja, barem po mome gledištu. Nitko ne pamti ako si bio drugi.

Mikel mora igrati ne smiju opet Rami i Lamps, Luiz i ne mora kako su suradjivali protiv Uniteda Cahill i Terry.

Pojesce nas Martinez i Bastian strah me.

ovaj trofej mi iskreno nije toliko vazan jer smo ga vec uzeli davno i zaokruzili sve europske trofeje

Ništa, treba da odemo u stečaj, da krenemo od četvrte lige pa da osvojimo redom Ligu dva, Ligu jedan, pa zatim šlag na tortu Čempionšip. Posle toga možemo da ugasimo klub pošto smo osvojili sve evropske i engleske trofeje. #-o

Bice ovo jako teska utakmica, igramo protiv trenutno najjace ekipe na svetu ( iako nisu previse impresionirali na startu sezone ) , ali svaki trofej je vazan i nadam se pobedi. Ja bih izveo sledecu postavu na teren:

Cech
    Ivanovic  ---      Cahill    ---      Terry        ---     Cole
                            Ramires  ----     Mikel 
                Mata     ----         Oscar          ---         Schurrle
                                        Lukaku

Kasnije odma staviti u vatru Williana ako je moguce i Hazarda koji slabije igra u poslednje vreme.  I da, jako je tesko pogoditi sastav trenutno ;) 

Bez obzira sto slabije igra u zadnje vrijeme Schurrle se nikako ne moze mjeriti sa Edenom, kao nebo i zemlja, izmedju njih je nekoliko kosmickih godina...

Bayern pod Pepom nije zasad ni blizu maÅ¡ine od proÅ¡le godine. Opali su, bar se tako čini. 

Naravno juriÅ¡at' na pobjedu jer lijep je osjećaj kad osvojite superkup, posebno europski. 

Uopće se ne bojim ove utakmice. Ovdje bi mogli dobiti na onaj "Mourinho efekt" jer će znati kako motivirati igrače. Za Guardiolu i Bayern utakmica je pitanje života i smrti i oni žive za osvetu za finale 2012., dok lažno skromni i prijetvorni Guardiola još uvijek pati jer ga je Mou otjerao iz Farselone.

Da bi se dobilo Bayern, kojeg ne smatram najjačom ekipom, treba se znati dobro braniti, to znamo i iskoristiti slabosti njihovog stoperskog para, koji je najslabiji dio ekipe. Nije kraj svijeta ako mi ne dobijemo, ali njima ćemo nabiti komplekse. Nema mi draže pobjede nego nad musavim švabama koje mrze Engleze :D.

Igra se protiv najjače ekipe na svetu, očekujem da će Ribery pravit puno problema Ivanoviću, valjda će ga Bane već nekako zaustaviti. Ne bojim se ja toga, kolko se bojim da će Robben izjebati Colea, nekako mi je to najveci strah. Stavio bih Mikela u prvu postavu, upario ga sa Ramiresom. Mata u prvu postavu, Oscar/De Bruyne na amf i Hazarda na rmf, ili nek se menjaju tokom utakmice, jer sve 3 (4) igraju sve pozicije ispred..
U napad bi stavio Lukakua, pa kud puklo. Torres ne može, Dembinho nije uhvatio forme.. Luka je tu ko zapeta strjela, željan prilike. Volio bih da počne, mada nekako sumnjam...

Očekujem da Terry i Cahill zaustave Mandžukića, posebno od Terryja očekujem (još) jednu vrhunsku partiju, kao protiv ManU. Pravo kapitenski odigro, cveta pod Mourihnom.

ÄŒech
Ivo, JT, Cahill, Cole
Rami, Mikel
KDB, Mata, Hazard
Lukaku

Isto kao da kažeš jednom sam spavao sa njom,da kažem tako da budem kulturan, i neću više.

I ako smo zaokružili sve europske trofeje ne znači da sad ne trebamo više ništa osvajati. Nogomet se igra radi trofeja, barem po mome gledištu. Nitko ne pamti ako si bio drugi.

Ništa, treba da odemo u stečaj, da krenemo od četvrte lige pa da osvojimo redom Ligu dva, Ligu jedan, pa zatim šlag na tortu Čempionšip. Posle toga možemo da ugasimo klub pošto smo osvojili sve evropske i engleske trofeje. #-o

vec sam rekao da nam je prosle godine utakmica Super Cupa okrenula sezonu,i nisam nigdje spomenuo da ne zelim trofej vec sam samo rekao da mi nije toliko vazan trofej naspram trofeja lige prvaka ili FA Cupa.

Mikel mora igrati ne smiju opet Rami i Lamps, Luiz i ne mora kako su suradjivali protiv Uniteda Cahill i Terry.
Pojesce nas Martinez i Bastian strah me.

Obojica ozlijeđena priča se, nadam se da ih neće biti :-D

Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4

Ma vraga mi je nevazno ocemo dobit Bayern ili ne, ocu da ih unistimo i osvojimo prvi trofej ove sezone :sal1:

Sta nesto citam da su njima upitni Schweinsteiger i Martinez, nebi bilo lose da se ni jedan od njih ne poravi do petka :D

Ma vraga mi je nevazno ocemo dobit Bayern ili ne, ocu da ih unistimo i osvojimo prvi trofej ove sezone :sal1:

Sta nesto citam da su njima upitni Schweinsteiger i Martinez, nebi bilo lose da se ni jedan od njih ne poravi do petka :D

Ne vjeruje švabama ni kad darove nose :D.

Ocekujem potpuno drugaciji pristup Chelsea-a ovoj utakmici, vjerujem da cemo gledati skroz drugaciju igru nego li protiv Uniteda.

Protiv Uniteda je bilo vise takticki razmisljanje za buducnost.

Ovdje nema se sta sad ganjat nerijeseno. Jedan ce pobjedik biti na kraju a nevjerujem mnogo da ce Mou ici da dodje do penala.

Bayern je mnogo iskusnija ekipa, mnogo utakmica zajedno odigrali i favoriti su. Super ce biti ako ne bude Svajnia i Martineza, thiaga nema, iako sam volio da igra da mu pokazu nasi, sta je talenat. Svajni i Martinez su ti koji zaustavljaju napade, pokrecu napade, moze se reci motor bayerna. I imali bi dosta vece sanse da ih dobijemo ako ostanu van terena.

Pep glumac Martineza izgleda ne gotivi pa fura thiaga zato me zabrinulo kad se thiago povrijedio da nece kojim slucajem ubaciti martineza al eto izgleda i njega povrede muce.

Netreba se bojati, nekako vjerujem da cemo ih dobiti. Za nadati se dobroj igri Hazarda da napravi razliku. Bane nek se prihvati riberya. Bit ce tu dosta fizicke igre izmedju njih dvojce, mozda bi bilo pametno da ga "samara" (ne bukvalno) malo Bane jer zna Ribery izgubiti zivce sto bi bilo super po nas.

Sastav uopste ne znam koji bih ocekivao. Kontao sam da ce odmoriti nekoga al sumnjam.

Golman i defanzivna linija ce biti vjerovatno ista.

Mislim samo da ce ofanzivna cetvorka imati po koju promjenu i to je to. Tacnije napadaca u napad i mozda Matu od prve. Vidjet cemo.

očekujem da će mo napokon pokazat pravu igru, hrabriju napadačkiju, protiv uniteda smo mogli igrati na bod ovdje ne možemo jedna je utakmica i moramo pobjediti želimo li doći do trofeja. mou i sam kaže da su trofeji najvažniji tako da vjerujem da ćemo u petak odigrati dobru utakmicu i podići prvi trofej.

od očekujem matu od prve te bi volio da lukaku započme utakmicu iako nekako ne vjerujem u to. Također očekujem da vidimo wiliama po prvi put, iako ne vjerujem da će startat možda uđe u drugo poluvrijeme...

Prosle godine osramoti ih Falcao, ove se nadam dobrom popravnom i osvajanju ovog kupa kakva god pobjeda da bude :)

Bayern je bolja, kvalitetnija i daleko uigranija ekipa od nas. Također imat će nevjerovatan motiv, mislim da će biti nabrijani strašno. Dajem im prednost nekih 60-40%.

Al kako bi bilo sjajno opet ih klepiti, auf :D

Bez obzira sto slabije igra u zadnje vrijeme Schurrle se nikako ne moze mjeriti sa Edenom, kao nebo i zemlja, izmedju njih je nekoliko kosmickih godina...

Jesu kao nebo i zemlja, ali mislim da ga treba ostaviti na klupu zato sto jako lose igra u zadnje vreme, a imamo preveliki izbor ofanzivnih veznih i drugi igrac treba dobiti sansu kad vec njemu ne ide. 

-------------------------------CECH-------------------------------

--------BANE-------CAHILL-------TERRY-------COLE--------

----------RAMIRES---------MIKEL---------LAMPARD----------

--------------------OSCAR----------------KDB--------------------

-------------------------------LUKAKU------------------------------

Chelsea ima vece sanse da ovo osvoji jedino u slucaju da Pep izvede tim bez klasicnog DMF-a. To ih je satrlo protiv Dortmunda. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.