Jump to content

Group E: Chelsea 1 - 2 Basel (18.08. sri) [0]


reLo

Recommended Posts

  • Postova 112
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Jebem ti boga vise. Kud me oborise na tiketu jos najmanja kvota kud nas je basel razvalio. Znaci igraju se, to napadi ko Dortmunda prosle godine.

 

Stvarno ne znam koji je kurac. Pa eden ima loptu niko da pridje, sve bjezi nazad ovamo, to nema "TIMSKE" igre.. Sve sami rade. Jebte se u supak.

 

Inace mata ko kurac, oscar ce biti standardan na AMF.  Bolje smo igrali kod di mattea, iako smo i tadkurac bili.

Link to comment
Share on other sites

Necu traziti krivce ali odgovornost za losu igru i ovu blamazu mora preuzeti Mourinho.

...da covjek od 35 godina odigra skoro cijeli mec a Ramires pun snage ni minute...

Jedini i isključivi krivac za ovu blamažu je Mourinho, a Ramires je bio suspendiran za ovu utakmicu.

Link to comment
Share on other sites

Ovo se jednostavno i dalje MORA i MOŽE proći, ali SAMO ako Mourinho prestane eksperimentirati i srati te konačno jednom izvede NAJBOLJIH 11 na teren.

Djeca neka se kale u FA i Carling kupovima, a Premier ligu i Ligu prvaka se MORA izgrati s ozbiljnim sastavima.

Link to comment
Share on other sites

Točno mi je više žao što je Auba prečku pogodio nego što je Chelsea izgubio. Totalno sam izgubio interes, jednostavno nemam filing da je to Chelsea kad mi krcaju Williane, Eto'o-e, Schurrlea i pičke materine, o partiji Mate i Hazarda neću ni trošiti riječi.

 

Sad bi mi najdraže bilo da nas izbace u 4. ligu ko i Rangerse, pa nek se svi plaćenici gone u pičku materinu, ostanemo na 4-5 seniora koji iskreno vole klub i juniorima i borimo se srcem. Svakako bolje nego ovakve blamaže sa velikim talentima i igračinama koje dobijaju milijune godišnje za partiju kakvu bih ja, najiskrenije, odigrao bez problema i bolje.

Link to comment
Share on other sites

Eto'o je kriv za poraz.

Mislim da smo čak i sa ovakvom, neću reći igrom, nego postavkom mogli pobijediti. Na guzove nekako, imam osjećaj da bi ga ugurali do kraja na 1:1. Ali morao je plaćenik stati na prvu stativu, kao on će nešto izbiti glavom. Marš u rupu iz koje si izišo, majku ti jebem glupu. I Mourinho nek se napuši kurca ššto ga je doveo i što ga je postavio u ekipu. Nije on bog u klubu da mu ne smiješ pisnuti. Napravio je za kratko vrijeme skoro isto pizdarija ko FSW svojevremeno.

 

I eto, koliko god te učne ponosnim u jednoj utakmici, toliko te sjebu u narednih 5. To je ovaj klub. Nije lako za njega navijati.

 

Hazard počeo glumiti nekog igrača, žao mi jedinog Marca i Williana koji se istinski borio i trudio večeras.

 

PS. kažem na početku da samo Salaha treba zatvoriti, i onda joÅ¡ kažem da će sjebati Colea po strani. 

Link to comment
Share on other sites

Ovo danas viđeno ne želim više vidjet. Svaka čast izuzecima, ali pol ekipe je izašlo na teren kao da ćemo pobijediti s pol kurca, a na kraju smo još dobro i prošli. Basel je bio borben i zaslužio je pobjedu, ali ne mogu da ne poludim na neke naše poteze. A onaj Eto'o, koji samo srat zna i glumit rasvjetni stup u napadu nek si nacrta šumu u kojoj će se izgubit. Ako ne vidim promjenu u subotu, onda više stvarno ne znam šta da očekujem ove sezone. Znam da se ne može sve u jednoj noći promjeniti da bude divno i krasno, ali s ovakvom ekipom sve vezano za igru je već trebalo bit organizirano i spremno.

Link to comment
Share on other sites

Ne opravdavam navijače, ukoliko ih uopće i imamo preko stotinjak, ali ovdje se fakat nema za što navijat. Nema srčanog nogometa ni na vidiku, čisto se posla radi igra. Isto ko da ja sutra uđem u OTP banku i zaposlenica mi krivo otipka broj kartice 4 puta uzastopno a ja počnem navijat "tipkaj, tipkaj, šampionko aleeee"
Link to comment
Share on other sites

E da, drago mi je da dežurni krivac za sve živo, Torres, danas nije bio ni među 18. Također mi je drago što drugi dežurni krivac, Mikel, nije igrao više od nekih 20-ak minuta. Da pojedincima neke stvari dođu u glavu možda.

Link to comment
Share on other sites

čitam sad da je Roman upao u slacionicu, trebao im je psovati sve po redu i ne dati im 2 tj placu!!

Trebao je sa sobom povesti i jedno desetak batinaša i zaključati svlačionicu na desetak minuta...

 

A koliko je Å¡ansi bilo i koliko je zanimljiva bila utakmica najbolje pokazuje sažetak iste koji se neprestano vrti na Sky Calciu 5 i koji, od ulaska igrača na teren, do Mourinhovog bijega s istog, traje CIJELIH 95 SEKUNDI... 

Link to comment
Share on other sites

stvarno mi nije jasno koja sila nas jebe  [-O<  da jedan Mourinho na Bridgu izgubi od Bazela!

imamo kvalitetne igrace (barem se broje da su), imamo mix izmedju mladih i iskusnih igraca, imamo trenera koji je (jedan od) najbolji, imamo sve uslove al opet nemamo nista. 

 

CHELSEA JE PROKLET KLUB!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...