Jump to content

Walter

Član foruma
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 USD 

Everything posted by Walter

  1. Nadam se da ćemo se riješiti ovog manekena i dovesti bilo koga. Sancho, Grealish, svejedno, bolji su od njega i da unazad trče.
  2. Walter

    #24 Reece James

    Kakav konj. Debil nikad ne može biti kapiten a da je on debil to je pokazao ovim potezom večeras. Zaraditi crveni karton na onakav način i to u utakmici koja je vrlo bitna za narednu sezonu ne smije napraviti niti jedan igrač a kamoli kapiten. Mislio sam da je pametniji ali večeras je pokazao koliko je glup.
  3. Znaci to je taj sto se igra Football Managera pa dovodi sve neke talente a mi nikad gori.
  4. Ispadao je baš kao amater ali ne mozes mu ni zamjerati jer nije imao ko da igra. Mene čudi kako igraju oni koje smo KUPILI. Ništa bolji od njega. Naprotiv.
  5. Veći panj nije zaigrao u našoj odbrani.
  6. Kakva ubleha. Svaka čast onome ko ga nama uvali. Nikad od njega igrača. Nikad. Gledao sam ga i protiv Bosne i Hercegovine. Ništa kvalitetno ovaj igrač nema. Ako se mislimo boriti za titule onda se ovakvih govana trebamo riješiti.
  7. Pružiti mu još jednu šansu za narednu sezonu ali kao drugi ili treći napadač.
  8. Ko da je iz ex-yu. Uvalio i sina na budžet.
  9. Daleko veće zvijezde u jednom trenutku su igrale u Čelsiju ali nikada se nije desilo da se posvađaju za penal. Znao se red. Postojala su neka pravila. Ovo što su ovi balavci uradili više se nikada ne smije desiti a ako se desi, ne može se tolerisati nego adekvatno kazniti. Što se tiče Poketinja, ako mu tim do kraja sezone odigra dobro, neka i ostane naredne sezone ali ako opet bude korak naprijed nazad dva u narednim utakmicama onda tražiti drugog trenera. Nismo mi za sredine tabele.
  10. Kakvi ovo pokemoni igraju u klubu, nevjerovatno.
×
×
  • Create New...