14. juli 2013.13 god. comment_134252 Ime: Neil Sullivan Rođen: 24.2.1970. godine u Londonu Nacionalnost: Britanac Etnička pripadnost: Škot Reprezentativni status: Igrao za Škotsku od 1997. do 2003. godine, 28 nastupa Pozicija: Golman/vratar U Chelseaju igrao u 2003. i 2004. godini, ima 4 nastupa Ukupno za repku, Chelsea i ostale klubove za koje je igrao ima 579 nastupa Vaše mišljenje o njemu? Da li se radi o pravoj golmanskoj hobotnici? Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134266 Oduzmite Cae-u kako mogucnost pravljenja novih tema... Mora se priznati da čovjek trolla na jedan zaista inventivan i nadasve legitiman način. Neil Sullivan je stvarno igrao za CFC i pripada ovom podforumu. Ovdje smo nemoćni. :P Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134269 Mora se priznati da čovjek trolla na jedan zaista inventivan i nadasve legitiman način. Neil Sullivan je stvarno igrao za CFC i pripada ovom podforumu. Ovdje smo nemoćni. :P Ma sve ja to znam, ali eto :D Prijavi
14. juli 2013.13 god. Autor comment_134308 Svaki Plavac, odigrao jednu sekundu ili 500 utakmica nama mora biti svet i važan. Jer sve su to igrači koji su obukli plavi dres i zaslužuju poštivanje. Naravno neki zaslužuju malo ili puno više poštovanje poput Lampsa, Terryja, Drogbe, Čecha, ali to ne znači da neki igrači koji su proletili kroz klub zaslužuju nepoštivanje. Ne mogu se složiti s time. NEIL SULLIVAN JE HEROJ CHELSEAJA! Čovjek je bio četiri utakmice na golu Plavaca. Svojim je vlastitim rukama i nogama branio čast naše mreže. To je ogromna stvar. Šta bi ste vi dali da možete barem jednu minutu stati na gol Plavaca? Svaka čast svakom Plavcu, pa taman odigrali i sekundu. * * Ovo moje razmišljanje se ne primjenjuje na Liverpoolovce koji su prošli kroz Chelsea. Ovo moje razmišljanje iznad se ne primjenjuje na Meirelesa. I nisam sarkastičan, iskren sam. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.