Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Bridge (2003-2009, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

Chelsea+v+Burnley+Carling+Cup+PeGjDAz2fT

Wayne Michael Bridge (rođen 5.8.1980. godine u Southamptonu) engleski je nogometaš koji se umirovio u reprezentaciji (gdje je ostvario 36 nastupa).

U Chelseaju igrao od 2003. do 2009. godine. Bio je jedan od prvih pojačanja u Romanovoj eri došavši iz redova Southamptona u Chelsea 2003. godine uz transfer 9 milijuna eura + Graeme Le Saux.

Inače lijevi je bek, pa zapravo nikada i nije imao neku pravu šansu u Chelseaju iako je ostvario respektabilnih 139 nastupa, te postigao 4 gola i 11 puta asistirao. 2006. godine bio na posudbi u Fulhamu, a 2009. prešao u Manchester City. Nakon toga igrao na još nekoliko posudbi dok je bio Građanin, a sada je član Readinga. Nije loš igrač, reprezentativac je.

Ostat će upamćen po skandalu oko preljube. Kao što svi znamo kapetan Chelseaja John Terry, tadašnji prijatelj i reprezentativno-klupski Bridgeov kolega redovno je seksualno zadovoljavao njegovu ženu.

Wayne_Bridge_and_son.jpg

Å ta mislite o Bridgeu?

Jako drag igrač i momak, bilo mi je krivo što mu je JT ono napravio. Nisam mogao shvatiti navijače sa Bridgea koji su tada zviždali i hukali Waynea.

• 3 sedmice kasnije...
  • 9 mjeseci kasnije...
  • Autor

Å teta Å¡to mu je John Terry obilježio karijeru, a ne on sam svojim nastupima za Englesku i nabrojane klubove. 

Uvijek će biti kad se spomene Wayne Bridge ''Jel to onaj što mu je Terry jebo ženu?'', nikad neće biti ''Jel to onaj bivši reprezentativac Engleske i igrač Chelseaja?''. Jbg lik može odmah pod zemlju :)

Å teta Å¡to mu je John Terry obilježio karijeru, a ne on sam svojim nastupima za Englesku i nabrojane klubove. 

Uvijek će biti kad se spomene Wayne Bridge ''Jel to onaj što mu je Terry jebo ženu?'', nikad neće biti ''Jel to onaj bivši reprezentativac Engleske i igrač Chelseaja?''. Jbg lik može odmah pod zemlju :)

Meni neće.

Meni će biti onaj Wayne Bridge što je zabio gol Arsenalu na Highburyu.

Meni ce bit uvjek u sjecanju kao covek sa najboljim poslom na svijetu :D Lik je primao pare od Sitija (ne znam primal jos ) a nije otisao na trening dvije godine . 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.