9. juli 2013.13 god. comment_133441 Wayne Michael Bridge (roÄ‘en 5.8.1980. godine u Southamptonu) engleski je nogometaÅ¡ koji se umirovio u reprezentaciji (gdje je ostvario 36 nastupa). U Chelseaju igrao od 2003. do 2009. godine. Bio je jedan od prvih pojaÄanja u Romanovoj eri doÅ¡avÅ¡i iz redova Southamptona u Chelsea 2003. godine uz transfer 9 milijuna eura + Graeme Le Saux. InaÄe lijevi je bek, pa zapravo nikada i nije imao neku pravu Å¡ansu u Chelseaju iako je ostvario respektabilnih 139 nastupa, te postigao 4 gola i 11 puta asistirao. 2006. godine bio na posudbi u Fulhamu, a 2009. preÅ¡ao u Manchester City. Nakon toga igrao na joÅ¡ nekoliko posudbi dok je bio GraÄ‘anin, a sada je Älan Readinga. Nije loÅ¡ igraÄ, reprezentativac je. Ostat će upamćen po skandalu oko preljube. Kao Å¡to svi znamo kapetan Chelseaja John Terry, tadaÅ¡nji prijatelj i reprezentativno-klupski Bridgeov kolega redovno je seksualno zadovoljavao njegovu ženu. Å ta mislite o Bridgeu? Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133444 Na ovoj slici ima izraz lica kao da ceka rezultate DNK-a testa koji treba pokazati ko je otac ovom dijetetu,on ili John Terry. Inace kao igrac uvijek bio prosjek.. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133470 Jako drag igraÄ i momak, bilo mi je krivo Å¡to mu je JT ono napravio. Nisam mogao shvatiti navijaÄe sa Bridgea koji su tada zviždali i hukali Waynea. Prijavi
30. juli 2013.13 god. comment_136633 Oprašta se JT-u. Kad imaš priliku povaliti ovakvu milfaru, tu priliku ne propuštaš. Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174337 Oprostio se legenda :D http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2621674/Wayne-Bridge-announces-retirement-glittering-career-Chelsea-Manchester-City-Southampton.html Prijavi
6. maj 2014.12 god. Autor comment_174340 Å teta Å¡to mu je John Terry obilježio karijeru, a ne on sam svojim nastupima za Englesku i nabrojane klubove. Uvijek će biti kad se spomene Wayne Bridge ''Jel to onaj Å¡to mu je Terry jebo ženu?'', nikad neće biti ''Jel to onaj bivÅ¡i reprezentativac Engleske i igraÄ Chelseaja?''. Jbg lik može odmah pod zemlju :) Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174341 Å teta Å¡to mu je John Terry obilježio karijeru, a ne on sam svojim nastupima za Englesku i nabrojane klubove. Uvijek će biti kad se spomene Wayne Bridge ''Jel to onaj Å¡to mu je Terry jebo ženu?'', nikad neće biti ''Jel to onaj bivÅ¡i reprezentativac Engleske i igraÄ Chelseaja?''. Jbg lik može odmah pod zemlju :) Meni neće. Meni će biti onaj Wayne Bridge Å¡to je zabio gol Arsenalu na Highburyu. Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174344 Meni ce bit uvjek u sjecanju kao covek sa najboljim poslom na svijetu :D Lik je primao pare od Sitija (ne znam primal jos ) a nije otisao na trening dvije godine . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.