30. juni 2013.13 god. comment_132167 Datum roÄ‘enja: 15.02.1993. Horoskopski znak: Vodolija Pozicija: Vezni/defanzivni vezni Visok: 188cm Masa: 76kg IgraÄ francuske U20 reprezentacije i Sevilje. Da li nam je potreban ovakav tip igraÄa? Udrite. :D Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132228 Vidi se po faci da je zvijer, do 9-10 miliona cena - može Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132246 Chelsea are said to be prepared to allow Romeu to join Sevilla on loan in the hope of signing Kondogbia. Nadjoh na jednom forumu tak da nzm izvor Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132250 Jeste kruzi ta informacija za Romeua,tacnije Valencia je zainteresovana a za Sevillu ne bih znao sad reci,ali kako god ne bi bio los posao samo to je jos uvijek plitko,nema tu pravih informacija,samo nagadjanja. Prijavi
1. juli 2013.13 god. Autor comment_132255 Bilo bi odliÄno kada bi Sevilja pristala na trampu Kondogbia - Romeu. :D Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132259 Chelsea are said to be prepared to allow Romeu to join Sevilla on loan in the hope of signing Kondogbia. Nadjoh na jednom forumu tak da nzm izvor Mislim da je Telegraph izvor, barem sam ja tamo procitao o tome Sent from my calculator using Tapatalk Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132264 Mozda bih ga uzeo jer jak ko konj a takav DMF treba 10 M nije puno ajde Boga ti :D Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132282 totalno nepotreban igraÄ,imamo već mikela a tu je i Ruben Loftus-Cheek u koga je već dosta uloženo,plus ake plus Chalobah,plus imamo esiena kakav god bio sad i na kraju romeu ako jedan od njih ne valja onda nek ide sve u kurac imamo tolko problema na drugim pozicijama i neko bi pored toga kupovao igraÄa koji je 93 godiÅ¡te,aj da razumem da kupem nekog matorca koji ekspresno može da poboljsa ekipu ali ovo je stvarno preterano,i nema teorije da on predje za neke mlade pare ponovo bi nas izigrali kao magarca,dok je npr juventus doveo pogbu za dž a nama bi odrali kožu,ima ugovor do 2017 Äini mi se, Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132286 RaÄunaÅ¡ na igraÄe mlaÄ‘e od njega, a on ti premlad. Spominje se cijena od desetak milijina, davali smo i viÅ¡e za manje potrebne igraÄe. Ako ode netko iz veze (najprije Romeu), može, inaÄe ne. Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132287 RaÄunaÅ¡ na igraÄe mlaÄ‘e od njega, a on ti premlad. Spominje se cijena od desetak milijina, davali smo i viÅ¡e za manje potrebne igraÄe. Ako ode netko iz veze (najprije Romeu), može, inaÄe ne. aj molim te i da raÄunam na te mlade igraÄe,ne treba mi joÅ¡ takvih mikel nek se uozbilji,ako ne nek ga prodaju,ako ostane,ja bih bio srećen,stavio bi ovog rubena na klupu,tu je i esien,onog Äabija bi na pozajmicu ponovo,oriola bi na pozajmicu eto rizikovao bih sa ta tri igraÄa,mikel,esien i Loftus-Cheek a ovog mladog sam pratio preko utakmica mladog tima,iako ima 17 godina,treba mu dati priliku Prijavi
28. juli 2013.13 god. comment_136397 oko njega se ovo ljeto diglo toliko prasine, a jos nije nikam otisao,cudno :D Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141617 ide on izgleda u Monoko još malo pa lock Sevilla have confirmed that Geoffrey Kondogbia is to buy-out the remainder of his four-year contract, which has a €20million (£17.2m) release clause. The midfielder is now widely expected to join Monaco. A Sevilla statement read: Geoffrey Kondogbia is already history at Sevilla FC. The French international has officially informed the club that he will unilaterally rescind his contract Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141776 OdliÄan potez mladića, tamo će imati pravu minutažu a igrat će sa boljim igraÄima nego u Sevilli i borit će se za trofeje. Pravi transfer naÅ¡eg Rainya. :D Kondogbia i Moutinho, sasvim solidna osnovica veznog reda za francusko prvenstvo. ;) Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141813 Kondogbia i Moutinho, sasvim solidna osnovica veznog reda za francusko prvenstvo. ;) Bolja nego nasa.... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.