10. septembar 2011.15 god. comment_529 http://img191.imageshack.us/img191/1364/unledbj.png Ovaj wunderkind je u Chelsea stigao proÅ¡le godine iz Rotherham Uniteda a za njegov potpis su se borili i Manchester United i Tottenham. Zanimljiva stvar je da osim Å¡to je jedan od najperspektivnijih fudbalera svoje dobi, Alex je uporedo i atletiÄar a dovoljan je podatak da drži drugo najbolje istrÄano vrijeme na 100m u UK za uzraste do 15 godina ikada. Dobili smo novog Walcotta, a vjerujem da će Alex biti Äak i brži od njega. Igra na poziciji napadaÄa, protiv Birminghama je uÅ¡ao sa klupe i postigao hat-trick Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_534 Sjajan debi je imao za Chelsea....Hat.trick nakon što je ušao s klupe. Veliki je potencijal, definitivno. Prijavi
10. septembar 2011.15 god. Autor comment_537 Ja sam ostao zapanjen, ipak lik je tek napunio 15 godina a vec igra za u18, a za bivsi klub dao 25 golova u skolskoj ligi, samo sto mu je Arsenal najdrazi klub :) necak je bivseg Arsenalovog igraca, ali mi je izuzetno drago sto je za Chelsea potpisao ispred jednog ManU, kako ce samo on da leti pored odbrambenih igraca uh Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_539 Ma nema veze što je on Arsenalov fan. Kod nas u ekipi je samo Lukaku koji je navijaÄ kao i mi od malih nogu. Možda još Josh. Znam da je bilo priÄe da je Terry prije bio fan uniteda, a vidi sada. To nemora ništa da znaÄi. On ako uspije i probije se do prvog tima, zavolit će on Chelsea... Prijavi
7. juli 2012.14 god. comment_63182 ÄŒelzijev menadzment je oduÅ¡evljen sa razvojem ovog igraÄa. "Radili smo neumorno kako bi ga doveli u klub,on nam se pridružio nakon napuÅ¡tanja Roterdama pre par godina.Tražilo ga je par klubova na severu i neki klubovi iz Londona,na kraju on je potpisao za nas kao napadaÄ" "On je veliki talenat,munjevit je,hitar,nacionalni Å¡ampion na 100 metara" Prijavi
7. juli 2012.14 god. comment_63228 [quote name='Elao' timestamp='1315646230' post='529'][b]Dobili smo novog Walcotta[/b][center][/quote][/center] [center]Ne daj Bože da u njemu novog Walcotta dobijemo.[/center] [center]Iskreno, nisam upoznat nit s kvalitetama nit s potencijalom ovog momka, tako da ne mogu baÅ¡ posebno suditi, ali Äitajući vaÅ¡e gornje komentare i njegovu statistiku dobija se dojam sjajnog mladog igraÄa koji već sada razvaljuje u viÅ¡im kategorijama. Nadat nam je se samo da Äe struÄni stožer znat kako s njim postupati kako bi za koju godinu imali joÅ¡ jednog sjajnog igraÄa na poziciji napadaÄa.[/center] Prijavi
1. august 2012.14 god. comment_68372 http://www.youtube.com/watch?v=PQC25OtUvBs Vidi ga mali Alex Kiwomya!! Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68510 Kad nadtrci Ramiza tad moze da se pohvali Salim se naravno, decko je brz kao metak, sem toga je i veliki talenat. BIce od njega vrhunsko krilo. Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68567 ÄŒudi me da nije ostao u atletici poslije takvih rezultata. Prijavi
3. august 2012.14 god. comment_68728 [quote name='Wisey' timestamp='1343939939' post='68567'] ÄŒudi me da nije ostao u atletici poslije takvih rezultata. [/quote] Bolja lova u fudbalu Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202223 On je na pozajmici sto ga ne prebacite u taj deo foruma?! Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202246 On je na pozajmici sto ga ne prebacite u taj deo foruma?! Gdje je na pozajmici? Prijavi
11. septembar 2016.10 god. comment_260435 https://streamable.com/yrwo Ovo mu je Äetvrti pogodak u dresu Crewea. Dodao je i dvije asistencije. Prijavi
20. novembar 2017.8 god. comment_276485 Äovek napustio definitivno klub, ne znam kako se njegova tema ovde sakrila Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.