29. april 2013.13 god. comment_119129 .Puno ime: João Filipe Iria Santos Moutinho Rođen: 8.Septembra 1986. Portimao Godina: 26 Visina: 171 cm Nacionalnost: Portugalac Igra�ka pozicija: Ofenzivni vezni, centralni vezni Trenutni klub: FC Porto Igrac sa kojim su nas vec nekoliko puta povezivali ali na kraju nije bilo nista.Koristan igrac u sredini terena koji moze da odigra na vise pozicija i uz to sjajan tehni�ar i šuter.Da li je ovo pravo vrijeme da se ovaj igrac dovede ili ce sve ostati na medijskim spekulacijama? http://www.express.co.uk/sport/football/394665/Tottenham-and-Chelsea-target-Joao-Moutinho-to-leave-Porto http://www.sportske.net/vest/transferi/mutinjo-blizu-prelaska-na-stamford-bridz-126172.html Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119157 Dobar igraÄ ali ne bih ja njega ima dosta na toj poziciji... Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119246 Prije 2 godine sam bio za njegovo dovodjenje sada i ne bas . Ako i dodje nece mi smetati :) Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119253 Slican Meirelesu. Moutinho je doktor fudbala za Meirelesa. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119858 Ako potpiÅ¡e samo jedan plus za nas ;) :D, Dobar igraÄ i naÅ¡lo bi se mjesta za njega. Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123324 According to Portuguese paper A Bola, FC Porto midfielder Joao Moutinho has agreed personal terms with AS Monaco Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124849 A ovo jos nisam vidio,koji kraljevi (naravno,ako je istina).... Moutinho and Rodriguez signed for 70m €.Rumour has it that Porto sold Rodriguez for 69m so to pay to Sporting only 25% of 1m from Moutinho. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124895 to je stvarno Ä‘ubretarski od porta, muÄki i pokvareno, valjda se Sporting može nekako zaÅ¡titit i neÅ¡to napravit po tom pitanju, ovo je u rangu Mamića Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124946 to je stvarno Ä‘ubretarski od porta, muÄki i pokvareno, valjda se Sporting može nekako zaÅ¡titit i neÅ¡to napravit po tom pitanju, ovo je u rangu Mamića Meni je ovo vise pametno, sto bi davali 25 posto, kada mogu ovako to lakse uraditi kada vec prodaju oba igraca.... Pametna pravo uprava. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124963 Meni je ovo vise pametno, sto bi davali 25 posto, kada mogu ovako to lakse uraditi kada vec prodaju oba igraca.... Pametna pravo uprava. daleko od toga da nije pametno, tako se obavlja biznis i tako se zaraÄ‘uje para, ako niÅ¡ta bar ne kenjaju ko Bayern o pojaÄavanju lige pa onda naprave neÅ¡to ovakvo, al svejedno nije u duhu sporta i nogometa. JoÅ¡ ajde da je neki jadan klub, al Porto je zgrno para na transferima, milje i milje, nebi im niÅ¡ta bilo da malo pripomognu velikanu kao Å¡to je Sporting. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124969 daleko od toga da nije pametno, tako se obavlja biznis i tako se zaraÄ‘uje para, ako niÅ¡ta bar ne kenjaju ko Bayern o pojaÄavanju lige pa onda naprave neÅ¡to ovakvo, al svejedno nije u duhu sporta i nogometa. JoÅ¡ ajde da je neki jadan klub, al Porto je zgrno para na transferima, milje i milje, nebi im niÅ¡ta bilo da malo pripomognu velikanu kao Å¡to je Sporting. Boli njih qrac da pomazu rivale. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124984 http://www.asm-fc.com/en/news/team/agreement-with-fc-porto-for-moutinho-and-rodriguez-2 Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128413 Dobro pojaÄanje za Monaco, snaće se u Francuskoj odliÄno. :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.