5. april 2013.13 god. comment_115579 Glasine o interesu Chelsea-a za ovog playmakera iz Donjecka su pocele krajem marta! Igrac cije prezime jedva uspijemo izgovorit ima 24 godine, reprezentativac Armenije i sigurno jedan od najboljih u kadru Sahtara sto i ovosezonska statistika pokazuje 32 utakmice 21 gola,sto je iznad prosjeka za igraca centralne i ofenzivne sredine terena. Ugovor ima do ljeta 2015 godine, iako mu se po transfermarktu vrijednost procjenjuje na 17 milki, Sahtar bi ga navodno pustio za 30 mil odstete vec sljedeci ljetni prijelazni rok. Moje licno misljenje je da je Mkhitaryan igracina, i da je pored svih onih brazilaca u Sahtar-u on njihov najbolji igrac! Ipak mislim da bi nama bio suvisan, jer imamo 3-4 igraca koji mogu igrati CM ili AM! Sta mislite o ovom igracu? Da li je Chelsea stvarno zainteresovan za Mkhitaryan-a? http://www.givemefootball.com/338330-chelsea-liverpool-set-for-30m-fight-over-prolific-midfielder?tg=chelsea Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115593 Strasan igrac, ali prenatrpali bi istu poziciju ;) Bolje se fokusirati na tog napadaca i luke shawa i to je to... Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115596 samo nagomilavanje igraca a i cijena je relativno visoka,moje je misljenje da nam nije potreban na toj poziciji imamo dosta igraca. Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115690 Imamo dovoljno igrača na toj poziciji, a i nije baš jeftin, inače je odličan igrač, po meni najbolji u Shakhtaru Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.