Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jack Butland (Engleska, 1993)

Istaknuti odgovori

Mladi golman Birmingham Citya, Jack Butland, tek odnedavno našao se na našem radaru. Ovih dana se opasno spekulira oko njegovog prelaska u redove Plavaca bez obzira što je na golu Petr Cech, a na pozajmici već jedan sjajan talent, Thibaut Courtois.

Butland je rođen 10. marta 1993., i iako mu ugovor s Brumom traje sve do 2015. godine vrlo je moguće da će oni biti prisiljeni prodati ovog igrača zbog teške financijske situacije i činjenice da im je novac potreban. ;)

[img]http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01539/52_butland_1539675a.jpg[/img]

Nakon što je Mirror prvi lansirao vijest o mogućem transferu, kasnije su se o tome raspisali i ostali. Odlučio sam otvoriti temu tek nakon što se iste stvari dohvatio i Sky sa svojim izvorima, koji je prilično mjerodavan medij.

http://www1.skysports.com/football/news/11095/8452057/Transfer-news-Chelsea-make-approach-for-Birmingham-City-goalkeeper-Jack-Butland
Butland je već izjavio da nema namjeru biti rezerva što u našem slučaju znači posudba. Ali s obzirom da Turbull-u i Hilariu ističu ugovori ove godine, Tibo želi biti još jednu sezonu u AM sve je moguće jer lista protivnika mu se debelo smanjila, a s 19 godina dobra investicija za budućnost (makar i ako ga prodamo).

U svakom slučaju rađe da me boli glava od tri odlična golmana pa da neznam odabrati najboljeg nego da me boli glava jer nemamo niti jednog
Stvarno mislin da je nepotreban,ako su kupili Delaća kao nekog talenta za buducnost,i to nazovi mi to "talenta za klupu" jer tu je Courtis koji ce zasigurno preuzesti mjesto prvog vrata u klubu,ćemu dovoditi treceg mladog golmana umisto ga pustit da se razvija i onda ukoliko bude potrebno napraviti transfer.Žao mi je šta smo napravili Delacu,Kakuti i ostalim igracima koji imaju sjajan talent....Sve se više bojin za Akea,Chalobaha...
[quote name='LegenTerry' timestamp='1359654831' post='105246']
Otišao u Stoke
[/quote]
A oni ga posudili nazad, znači Begović najdalje do ljeta u Stoke-u.
Da mi je laknulo, laknulo mi je ;)

Evo i Sky objavio

http://www1.skysports.com/football/news/11701/8459494/Jack-Butland-completes-Stoke-move-but-will-be-loaned-back-to-Birmingham
[quote name='Wisey' timestamp='1359674662' post='105309']
Ovo bi vrlo lako moglo značiti da Asmir ide na prodaju za 6 mjeseci.
[/quote]

Asmir je daleko iznad nivoa Stoke-a.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.