Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Iago Aspas (Španjolska, 1987)

Istaknuti odgovori

Talentovani napadac Celte iz VIga, Iago Aspas na meti Chelsea-ja.

Veliki broj sportskih portala, medju kojima je i Sky Sports navode da su Plavci spremni da isplate otkupnu klauzulu u iznosu od 10 miliona eura, za ovog mladog napadaca.

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8398076/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea

[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"Chelsea are closing in on £5.5million Celta Vigo striker Iago Aspas."[/size][/font][/color][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]The Sun[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Ja licno mislim da je nepotrebno dovoditi ovog igraca, samo zbog cinjenice da vec imamo Feruza.[/size][/font][/color]

Sviđa mi se kod njega što stalno želi i ganja loptu pa u slučajevima kada Celta nema loptu u želji da pomogne ekipi povlači se toliko da bi netko rekao da je više veza nego jedini napadač koji treba učiniti razliku i zabiti gol - a nama treba netko egzekutor.

Ali njegov bivši suigrač se lijepo proslavio u pl (Michu) tako da je sve moguće. Možda bude još jedan neotkriveni dijamant doveden za smiješnu lovu
Ne , nije vise ni pretjerano mlad (25 godina vec) , igra u jednoj Celti . doduse ove sezone je odlican .

Moje misljenje : NE !
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][b]Celta Vigo are bracing themselves for Iago Aspas' buyout clause to be met during the January transfer window.[/b][/font][/color]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][b]Sky Sports[/b][/font][/color]
[quote name='Elao' timestamp='1358266516' post='101911']
Hah next Villa a ima 25 godina, joj koga sve nece povezati sa Chelsea.
[/quote]

Pa Villa je s 28, 29 otišao u Barcu i odradio svoje.....i još bi toga pokazao samo da nije bilo loma noge, prije bih gledao njega nego sadašnju devetku
[quote name='Elao' timestamp='1358462895' post='102432']
Villa je sa 25 uveliko razvaljivao u jednoj Valenciji i vec bio odlican napadac i takodjer igrao za reprezentaciju Spanije...
[/quote]

Nije mi to bila poanta, Villa je jedan od najboljih napadača u zadnjih 8, 9 god tu nema poredbe, ovaj košta 10M najviše, dok je Villa košta 40 u 28, 29 i btw i ovaj vanzemaljac je pozvan u repku, dok ova naša panjina ne će biti, i zato bih prije ovog gledao kako nosi broj 9 nego ovog našeg golden boya od 100 milijuna.

Mada ima puno boljih opcija, ali spali smo na to daj šta daš.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • Adi mijenja naslov u Iago Aspas (Španjolska, 1987)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.