Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Khalid Boulahrouz (2006-2008, 13 nastupa)

Istaknuti odgovori

Sad se tamo na CB facebook stranici u komentarima slike Hernana Crespa uključih u 'pohvale' koja je sve 9ka bila bolja od ove trenutne i sjetih se Khalida Boulahrouza i da je i ta igračina (igračina=dok je igrao u Hamburgu) jednu sezonu ako se dobro sjećam nosio plavi dres. Sjećate li ga se uopšte? :P. Igrao je[b] desnog beka[/b] a i u [b]centru odbrane[/b]. Nosio je 9 ku na leđima. p.s. Nije mi se dalo sad gledati koliko je tekmi i koliko dugo igrao, al vjerujem da će to naši vrijedni admini učiniti i ovdje to u naslov staviti ;)
  • Autor
Pošto vidim Cae i nije baš raspoložen da napiše još poneki info o ovoj famoznoj 9ki, a meni dosadno u 3.smjeni pa sam malo rešaširo ;) Igrao je samo jednu 2006/2007 sezonu u Chelsea-u. U svim natjecanjima je skupio 23 utakmice, 5 žutih kartona i jedan (po tome najviše zapažen) crveni u derbiju protiv arsenala. Odšteta što je HSV kasiro je bila 13i kusur mil. eura, pred početak sljedeće sezone je otišo na posudbu u Sevilju no nije se ni tamo najbolje snašao pa se u Julu 2008. vraća u Njemačku u VFB Stuttgart za odštetu vrijednu 5 mil eura. Dakle samo su 'sagorjeli' 8 mil eur što je jako malo za Chelsea-eve navike propalih transfera . Trenutno igra u Sporting Lisabonu
[quote name='Elao' timestamp='1354013777' post='91432']
Kako je ono njemu bio nadimak?
[/quote]

Khalid the Cannibal

Ali to mu se mora priznati - znao je doslovno pojesti protivničke napadače da ih nisi ni vidio na terenu :D Šteta jer je bio dobar igrač, ali ako se ne varam protiv ozljeda i Terry-Carvalho se teško moglo
Ja se sjećam njega iz dvomeča s Barcelonom. U prvoj tekmi na Stamfordu je strpao je Ronaldinha u džep, ali ga je ovaj u revanšu poštenski izlevatio, pa ga je Mourinho držao u igri samo nekih pola sata.

A da bude još gore, on je tada ušao kao zamjena u igru, ne znam umjesto koga :D
Nije li Khalid uletio Messiju i dobio crveni od Haugea na Bridgeu ?

Pa je onda išla ona legendarna Mourinha izjava o Messijevim glumačkim sposobnostima. :-j

Inače igrač koji je poslužio malo, tzv. 'šetač'. Prošetao kroz klub.
[quote name='Kalouda' timestamp='1354040154' post='91504']
Wisey, čini mi se da je to bio Del Horno. Sezonu ili dvije prije nego što će Boulahrouz doći. ;)
[/quote]
Jah, jah, zamijenio ih. Jest Del Horno bio, mada je i on bio šetač.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.