26. novembar 2012.13 god. comment_91386 Sad se tamo na CB facebook stranici u komentarima slike Hernana Crespa ukljuÄih u 'pohvale' koja je sve 9ka bila bolja od ove trenutne i sjetih se Khalida Boulahrouza i da je i ta igraÄina (igraÄina=dok je igrao u Hamburgu) jednu sezonu ako se dobro sjećam nosio plavi dres. Sjećate li ga se uopÅ¡te? . Igrao je[b] desnog beka[/b] a i u [b]centru odbrane[/b]. Nosio je 9 ku na leÄ‘ima. p.s. Nije mi se dalo sad gledati koliko je tekmi i koliko dugo igrao, al vjerujem da će to naÅ¡i vrijedni admini uÄiniti i ovdje to u naslov staviti Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91392 [img]http://cdn.worldcupblog.org/netherlands.worldcupblog.org/files/2011/11/khalid-mourinho.jpg[/img] Prijavi
27. novembar 2012.13 god. Autor comment_91404 PoÅ¡to vidim Cae i nije baÅ¡ raspoložen da napiÅ¡e joÅ¡ poneki info o ovoj famoznoj 9ki, a meni dosadno u 3.smjeni pa sam malo reÅ¡aÅ¡iro Igrao je samo jednu 2006/2007 sezonu u Chelsea-u. U svim natjecanjima je skupio 23 utakmice, 5 žutih kartona i jedan (po tome najviÅ¡e zapažen) crveni u derbiju protiv arsenala. OdÅ¡teta Å¡to je HSV kasiro je bila 13i kusur mil. eura, pred poÄetak sljedeće sezone je otiÅ¡o na posudbu u Sevilju no nije se ni tamo najbolje snaÅ¡ao pa se u Julu 2008. vraća u NjemaÄku u VFB Stuttgart za odÅ¡tetu vrijednu 5 mil eura. Dakle samo su 'sagorjeli' 8 mil eur Å¡to je jako malo za Chelsea-eve navike propalih transfera . Trenutno igra u Sporting Lisabonu Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91418 Sjećam ga se, nije ostavio neki trag al je bio upeÄatljiv jer je igrao odbranu a nosio broj 9. ;D Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91435 [quote name='Elao' timestamp='1354013777' post='91432'] Kako je ono njemu bio nadimak? [/quote] Khalid the Cannibal Ali to mu se mora priznati - znao je doslovno pojesti protivniÄke napadaÄe da ih nisi ni vidio na terenu Å teta jer je bio dobar igraÄ, ali ako se ne varam protiv ozljeda i Terry-Carvalho se teÅ¡ko moglo Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91458 Ja se sjećam njega iz dvomeÄa s Barcelonom. U prvoj tekmi na Stamfordu je strpao je Ronaldinha u džep, ali ga je ovaj u revanÅ¡u poÅ¡tenski izlevatio, pa ga je Mourinho držao u igri samo nekih pola sata. A da bude joÅ¡ gore, on je tada uÅ¡ao kao zamjena u igru, ne znam umjesto koga Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91497 Nije li Khalid uletio Messiju i dobio crveni od Haugea na Bridgeu ? Pa je onda iÅ¡la ona legendarna Mourinha izjava o Messijevim glumaÄkim sposobnostima. InaÄe igraÄ koji je poslužio malo, tzv. 'Å¡etaÄ'. ProÅ¡etao kroz klub. Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91504 Wisey, Äini mi se da je to bio Del Horno. Sezonu ili dvije prije nego Å¡to će Boulahrouz doći. Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91505 [quote name='Kalouda' timestamp='1354040154' post='91504'] Wisey, Äini mi se da je to bio Del Horno. Sezonu ili dvije prije nego Å¡to će Boulahrouz doći. [/quote] Jah, jah, zamijenio ih. Jest Del Horno bio, mada je i on bio Å¡etaÄ. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.