Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Martin Škrtel (Slovačka, 1984)

Istaknuti odgovori

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01698/martin_skrtel_1698683c.jpg

Slova�ki reprezentativac, ima 27 godina. Ljubimac Rafaela Beniteza, a pokušavao ga je dovesti i u Inter dok je bio tamo trener. Sada ga želi i u Chelseaju prema pisanju medija. Znamo da želimo još jednog igra�a u vezi, pored napada�a, ali ovo je stvarno meni bezze. Pa prava smo kolonija Liverpoola. Nadam se da se neće ostvariti. Šta vi mislite o tome? Da pređemo igrati na Anfield?

http://chelseabalkan...o-i-skrtel.html

Rafa ce onako debeo zavrsiti na nekom neomascenom kolcu ako dovede ovo... ovog "igraca".
Ma molim te sta ovaj benitez izmislja toplu vodu??? :-@ :-@
Skrtel!!???? X( X( X( X( X( Pa sta ce nam on pored luiza, cahila, ivanovica, terrya, pa ako dovodimo pojacanje u obrani onda dovedimo Humelsa ili S.Ramosa a ne ovoga...

Ako nas Benitez zeli nastaviti ponizavati tako sto od nas radi Liverfoll, onda neka barem dovede nesto sto valja Gerrarda ili Suareza.
Rafa Benitez, upitan namjerava li dovoditi neke igrače, rekao je da je isuviše rano za takva pitanja jer se tek upoznava s momčadi.

Škrtelov dolazak možemo shvatiti kao običnu novinarsku patku.
[quote name='Igi' timestamp='1353613968' post='90422']
Ali zar ne shvatate da nam je on potreban da opali plavusu kako bi proradila?
[/quote]

plačem
treba dovesti Škrtela, jer će Torres možda proraditi kada s njim u ekipi bude njegov stari prijatelj iz Luzerpula
mogli bi i cijeli Luzer dovest ako bi to ispunilo Torkeove psihičke zahtjeve i želje
:)) :))

Nemojte mi reći da ste povjerovali u ovu priču.

Benitez danas prvi trening imao, maloprije predstavljen i kao odmah se zna koga on želi dovesti ili ne... Dobar, dobar :D/
Ovog zombija što dalje od Bridgea.
Čak i da može doć bez odštete nebi ga volio vidit kod nas.
Iz Liverpoola nebi volio niti jednog igrača više, ponajviše tu mislim na Suareza i već pomenutog degenerika.
Kad se sjetim šta je uradio protiv citya, mnogi nisu ni svjesni koji je ovo levat.
Nakon sto je otisao Bosingwa dugo se trazio novi maneken za naslovne strane, mozda to vide u njemu :) mislim da nema potrebe za njim, bezveze bi zauzimao mjesto nekim mladjim igracima.
Hahahahah, moram reci makar sam se ismijao mnogo otkako je Torres stigao kod nas.. Koliko je fori na njegov racun osloo hahahah ..

Inace nisam za dovodjenje ovog kako drug kaze jajoglavog.
Terry,Luiz,Cahil+ opcionalno i Ivanović,znači Skrtel bio bio 5i centralni odbrambeni. To je stvarno i za Chelsea previše luksuza :/
Ako ga Tores zeli nek ga dovedu. Mozda ne bi bilo lose i Dzerarda dovesti,kontam da bi Tores i to volio. Ipak je zasluzio da mu se udovoljava 8-|
Kao prvo , on stvarno voli Liverpool i nevjerujem da bi igrao u Chelsea-u , a i da oce , stvarno nam je nepotreban , a ko drugo dosta grijesi i nije klasa za nas :DD
  • Adi mijenja naslov u Martin Škrtel (Slovačka, 1984)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.