Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bolo Zenden (2001-2004, 43 nastupa)

Istaknuti odgovori

article-2236758-0056165800000258-142_634

Boudewijn "Bolo" Zenden.

Igrao za Chelsea od 2001 do 2004. 42 nastupa, 4 gola. Igrao u Liverpoolu također, trener mu bio naš novi menadžer Benitez.

Rođen je Maastrichtu (Nizozemska) 1976. godine.

ÄŒlanak:

http://chelseabalkan.com/index.php/item/2876-bolo-zenden-novi-prvi-pomocnik-trenera-u-chelseaju.html

Čeka se još službena potvrda, ali mislim da je to to.

Vaše mišljenje o njegovu imenovanju?

Ovo je njegovo prvo iskustvo kao pomocnika tako da se ne moze ni imati neko misljenje o njemu, valjda Benitez zna zasto je njega odabrao.
Da li ovo znači da je Eddie otišao ? I šta je sa Steveom Hollandom ?

Roman i Uprava su masakrirali sve istinske vrijednosti ovog kluba.

Zenden - puca me neka stvar za njim.
Opet krenule teorije zavjere.

Svaki trener ima svoje pomoćnike s kojima je radio dugo godina, kome vjeruje i koji najbolje razumiju njegove zamisli jer slično razmišljaju.

Neznam zašto svi pridodaju ovome različita čišćenja neistomišljenika, stare garde itd.
[quote name='Elao' timestamp='1353588556' post='90279']
Ovo je njegovo prvo iskustvo kao pomocnika tako da se ne moze ni imati neko misljenje o njemu, valjda Benitez zna zasto je njega odabrao.
[/quote] Vjerujem da je najbitniji razlog izbora Zendena taj što je on bivši igrač Chelsea. Benitez zna da 98% navijača nije zadovoljno izborom njega za trenera pa se nada da će preko Zendena privući simpatije. Naravno izabrao ga je i zbog toga što je trenutno bezposlen i znaju se i imali su dobar odnos u l'poolu
Bolo intervju za ChelseaTV

[media]http://www.youtube.com/watch?v=F7ICiygaCwg&feature=g-user-u[/media]
ćuj ovog konja, bolji dani neće doći preko noći... ma koji bolji dani crni bolo, kakvi bolji dani ? bolji dani su bili, bili su super dani pod RDM-om, ako se 4 poraza može nazvat lošim vremenima i crnim danima e onda ja stvarno nemam šta više pričat o nogometu, bolji dani mogu doć za liverppol, leeds koji par godina nikako na zelenu granu, a ne klubu koji ima loš mjesec #-o
Dobro koji je on kurac ikako,kakav pomoćni trener kad pored onog đubreta RB Steve Holland, a Zenden gore negdje u pi.maternoj iznad
[quote name='EdvinTB' timestamp='1354391515' post='92426']
Dobro koji je on kurac ikako,kakav pomoćni trener kad pored onog đubreta RB Steve Holland, a Zenden gore negdje u pi.maternoj iznad
[/quote]
Eto kakav, došo se učiti na nama. Nema ni licence za trenera. Mogli su komotno mene uzeti ako je tako.
  • 5 mjeseci kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Napustio je klub. Sada je asistent u mladom timu PSV-a, gdje je i sam ponikao kao igrač. Glavni je trener tamo inače naš, Bosanac, Darije Kalezić. :D

PS. tema će uskoro biti prebačena u Bivši igrači i treneri

• 2 sedmice kasnije...

tumblr_mmvnq6NGl51rdsutuo2_1280.jpg
Zaista ne znam sta je on uradio za ovih 5-6 mjeseci . 

Put pod noge zajedno sa Rafom . 

ko je ovaj lik skroz desno? godinama ga gledam a neznam mu ime i koju funkciju ima u klubu

Napustio je klub. Sada je asistent u mladom timu PSV-a, gdje je i sam ponikao kao igrač. Glavni je trener tamo inače naš, Bosanac, Darije Kalezić. :D

PS. tema će uskoro biti prebačena u Bivši igrači i treneri

ako je vec napustio klub temu ste trebali davno prebaciti,i ovo sto pise da je prvi pomocnik,on je sve osim prvog pomocnika.

ko je ovaj lik skroz desno? godinama ga gledam a neznam mu ime i koju funkciju ima u klubu

i ja se pitam,gledao sam neke utakmice od prije dosta godina i uvijek staji pred ulazom u tunel,neznam koja mu je funkcija ali je dugo u klubu.

i ja se pitam,gledao sam neke utakmice od prije dosta godina i uvijek staji pred ulazom u tunel,neznam koja mu je funkcija ali je dugo u klubu.

Čovjek se zove Gary Staker i njegova trenutna službena funkcija je "Player liaison officer". To bi u doslovnom prijevodu značilo "posrednik" koji organizira i pojednostavljuje komunikaciju između igrača i raznih instanci unutar kluba. Koliko ja znam, on također donekle sudjeluje i u organizaciji sigurnosti na Bridgeu te dočekuje novopridošle igrače s limuzinom te ih vodi u klub i pomaže im da se snađu na njihov "Day 1". Pomaže i u administraciji putovanja i sl. On je zapravo "Katica za sve". ;)

Inače, njegova priča je jako zanimljiva. Gary je davnih dana bio veliki navijač Chelsea i volontirao je u tunelu kao stjuard. Također je 90-tih godina nešto "pomagao" oko talijanskih pojačanja koja bi dolazila u klub. Sve dok mu se 2000.-te godine nije posrećilo i život mu se preokrenuo. Naime, Claudio Ranieri je došao u klub i nije znao beknut engleski. A Gary-jevi roditelji su Talijani i on neloše priča talijanski te se našao u situaciji pred tunelom gdje se bukvalno uvalio kao prevoditelj uživo pri nekakvoj Ranierievoj izjavi za engleske medije. Tu ga Ranieri uzima kao službenog prevoditelja (iako upućeni tvrde da ovaj nije baš jako dobro prevodio :D ) i oni kroz godine postaju veliki prijatelji. Dolaskom Abramoviča, njegove ovlasti i odgovornosti su povećane i on jednostavno postaje jedan od onih dobrih duhova u klubu koji radi sve i svašta. ;)

Eto, možda nekome bude i inspiracija da se prijavi za volontiranje u tunelu Stamford Bridge-a. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.