22. novembar 2012.13 god. comment_90278 Boudewijn "Bolo" Zenden. Igrao za Chelsea od 2001 do 2004. 42 nastupa, 4 gola. Igrao u Liverpoolu također, trener mu bio naš novi menadžer Benitez. Rođen je Maastrichtu (Nizozemska) 1976. godine. Članak:http://chelseabalkan.com/index.php/item/2876-bolo-zenden-novi-prvi-pomocnik-trenera-u-chelseaju.html Čeka se još službena potvrda, ali mislim da je to to. Vaše mišljenje o njegovu imenovanju? Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90279 Ovo je njegovo prvo iskustvo kao pomocnika tako da se ne moze ni imati neko misljenje o njemu, valjda Benitez zna zasto je njega odabrao. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90349 Da li ovo znaÄi da je Eddie otiÅ¡ao ? I Å¡ta je sa Steveom Hollandom ? Roman i Uprava su masakrirali sve istinske vrijednosti ovog kluba. Zenden - puca me neka stvar za njim. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90351 Jasan znak da Roman ne trpi one koji mu se suprotstave, cak i ako nije u pravu. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90431 Opet krenule teorije zavjere. Svaki trener ima svoje pomoćnike s kojima je radio dugo godina, kome vjeruje i koji najbolje razumiju njegove zamisli jer sliÄno razmiÅ¡ljaju. Neznam zaÅ¡to svi pridodaju ovome razliÄita Äišćenja neistomiÅ¡ljenika, stare garde itd. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90503 [quote name='Elao' timestamp='1353588556' post='90279'] Ovo je njegovo prvo iskustvo kao pomocnika tako da se ne moze ni imati neko misljenje o njemu, valjda Benitez zna zasto je njega odabrao. [/quote] Vjerujem da je najbitniji razlog izbora Zendena taj Å¡to je on bivÅ¡i igraÄ Chelsea. Benitez zna da 98% navijaÄa nije zadovoljno izborom njega za trenera pa se nada da će preko Zendena privući simpatije. Naravno izabrao ga je i zbog toga Å¡to je trenutno bezposlen i znaju se i imali su dobar odnos u l'poolu Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90658 Bolo intervju za ChelseaTV [media]http://www.youtube.com/watch?v=F7ICiygaCwg&feature=g-user-u[/media] Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90737 ćuj ovog konja, bolji dani neće doći preko noći... ma koji bolji dani crni bolo, kakvi bolji dani ? bolji dani su bili, bili su super dani pod RDM-om, ako se 4 poraza može nazvat loÅ¡im vremenima i crnim danima e onda ja stvarno nemam Å¡ta viÅ¡e priÄat o nogometu, bolji dani mogu doć za liverppol, leeds koji par godina nikako na zelenu granu, a ne klubu koji ima loÅ¡ mjesec Prijavi
1. decembar 2012.13 god. comment_92426 Dobro koji je on kurac ikako,kakav pomoćni trener kad pored onog đubreta RB Steve Holland, a Zenden gore negdje u pi.maternoj iznad Prijavi
1. decembar 2012.13 god. comment_92455 [quote name='EdvinTB' timestamp='1354391515' post='92426'] Dobro koji je on kurac ikako,kakav pomoćni trener kad pored onog Ä‘ubreta RB Steve Holland, a Zenden gore negdje u pi.maternoj iznad [/quote] Eto kakav, doÅ¡o se uÄiti na nama. Nema ni licence za trenera. Mogli su komotno mene uzeti ako je tako. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122919 Zaista ne znam sta je on uradio za ovih 5-6 mjeseci . Put pod noge zajedno sa Rafom . Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132511 Napustio je klub. Sada je asistent u mladom timu PSV-a, gdje je i sam ponikao kao igraÄ. Glavni je trener tamo inaÄe naÅ¡, Bosanac, Darije Kalezić. :D PS. tema će uskoro biti prebaÄena u BivÅ¡i igraÄi i treneri Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134637 Zaista ne znam sta je on uradio za ovih 5-6 mjeseci . Put pod noge zajedno sa Rafom . ko je ovaj lik skroz desno? godinama ga gledam a neznam mu ime i koju funkciju ima u klubu Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135230 Napustio je klub. Sada je asistent u mladom timu PSV-a, gdje je i sam ponikao kao igraÄ. Glavni je trener tamo inaÄe naÅ¡, Bosanac, Darije Kalezić. :D PS. tema će uskoro biti prebaÄena u BivÅ¡i igraÄi i treneri ako je vec napustio klub temu ste trebali davno prebaciti,i ovo sto pise da je prvi pomocnik,on je sve osim prvog pomocnika. ko je ovaj lik skroz desno? godinama ga gledam a neznam mu ime i koju funkciju ima u klubu i ja se pitam,gledao sam neke utakmice od prije dosta godina i uvijek staji pred ulazom u tunel,neznam koja mu je funkcija ali je dugo u klubu. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135349 ko je ovaj lik skroz desno? godinama ga gledam a neznam mu ime i koju funkciju ima u klubu i ja se pitam,gledao sam neke utakmice od prije dosta godina i uvijek staji pred ulazom u tunel,neznam koja mu je funkcija ali je dugo u klubu. ÄŒovjek se zove Gary Staker i njegova trenutna službena funkcija je "Player liaison officer". To bi u doslovnom prijevodu znaÄilo "posrednik" koji organizira i pojednostavljuje komunikaciju izmeÄ‘u igraÄa i raznih instanci unutar kluba. Koliko ja znam, on takoÄ‘er donekle sudjeluje i u organizaciji sigurnosti na Bridgeu te doÄekuje novopridoÅ¡le igraÄe s limuzinom te ih vodi u klub i pomaže im da se snaÄ‘u na njihov "Day 1". Pomaže i u administraciji putovanja i sl. On je zapravo "Katica za sve". ;) InaÄe, njegova priÄa je jako zanimljiva. Gary je davnih dana bio veliki navijaÄ Chelsea i volontirao je u tunelu kao stjuard. TakoÄ‘er je 90-tih godina neÅ¡to "pomagao" oko talijanskih pojaÄanja koja bi dolazila u klub. Sve dok mu se 2000.-te godine nije posrećilo i život mu se preokrenuo. Naime, Claudio Ranieri je doÅ¡ao u klub i nije znao beknut engleski. A Gary-jevi roditelji su Talijani i on neloÅ¡e priÄa talijanski te se naÅ¡ao u situaciji pred tunelom gdje se bukvalno uvalio kao prevoditelj uživo pri nekakvoj Ranierievoj izjavi za engleske medije. Tu ga Ranieri uzima kao službenog prevoditelja (iako upućeni tvrde da ovaj nije baÅ¡ jako dobro prevodio :D ) i oni kroz godine postaju veliki prijatelji. Dolaskom AbramoviÄa, njegove ovlasti i odgovornosti su povećane i on jednostavno postaje jedan od onih dobrih duhova u klubu koji radi sve i svaÅ¡ta. ;) Eto, možda nekome bude i inspiracija da se prijavi za volontiranje u tunelu Stamford Bridge-a. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.