6. oktobar 2012.13 god. comment_82152 Ime: Dirk Jan Klaas Huntelaar Pozicija: NapadaÄ Nacionalnost: Nizozemac (NL) Cijena: 20.000.000 eurahttp://chelseabalkan.com/index.php/item/2530-klaas-jan-huntelaar-na-meti-chelseaja.html Ja ga najiskrenije ne bih želio, osim kad bi ga doveli za neke baÅ¡ male novce. Nisam ga nikada gotivio previÅ¡e, mada je statistika na njegovoj strani, Å¡to je je. VaÅ¡e miÅ¡ljenje? Prijavi
6. oktobar 2012.13 god. comment_82153 hmm ne ulijeva mi baš neko povjerenje, pošto nije uspio ni u Realu, ni u Milanu a i sad vidim, ima 29 godina (lol ,ja mislio ima on 24 najviše), tako da sam apsolutno protiv njegovog dolaska Prijavi
6. oktobar 2012.13 god. comment_82161 ÄŒuo sam spominje se suma od 8 M, ali ja radije ne bih doveo nikog ima tu mladih igraÄa koji bi za sezonu dvije mogli da se bore za mjesto u timu... Prijavi
6. oktobar 2012.13 god. comment_82165 Nista posebno, ali posto je u zadnjoj godini ugovora, vjerovatno ce ga prodati vrlo jeftino jer ce im inace otici besplatno na ljeto, tako da ako bude kupovine nema sanse da bude skuplji od max. 10 M. Kada bi ga mogli dovesti za nekih 7-8 M to nebi bilo puno cisto da pojaca konkurenciju a za tako malu kupovinu nemas obavezu da ga forsiras u igri vec samo ako bas bude dobro igrao....sve u svemu za neke sitne novce bi ga doveo sve preko 8 M je puno za njega jer je "stariji" a i nije nesto posebno. Mada nikada se ne zna mozda bas on eksplodira kod nas, posle toliko vrhunskih napadaca koji su podbacili, mozda je vrijeme da jedan osrednji eksplodira Prijavi
6. oktobar 2012.13 god. comment_82174 Samo zbog godina ga ne bih . Da je malo mladji naravno da bi ga zelio vidjeti u Chelsea.u . Prijavi
6. oktobar 2012.13 god. comment_82176 I bih ga i ne bih, stvarno nemam neko posebno misljenje, ono sto je sigurno jeste da je on vise igrac za ove manje ekipe gdje nije toliki pritisak i gdje je on glavna zvijezda. Prijavi
6. oktobar 2012.13 god. comment_82178 ma ja nije loÅ¡ al ne bih ga eto nzm Å¡to, možda bi se on najbolje snaÅ¡ao u ekipama tipa everton,newcastle a ne kod nas gde se od napadaÄa oÄekuje puno, ko zna bi li se nosio sa pritiskom a bolje ić na sigurno Prijavi
6. oktobar 2012.13 god. comment_82181 Bio je u velikim ekipama, Realu i Milanu i nije se snasao ni tamo ni 'vamo.... Ne hvala. Prijavi
6. oktobar 2012.13 god. comment_82290 meni osobno dobar i drag igraÄ, produk Ajaxove Å¡kole Å¡to samo za sebe puno govori, al ako se njega htjelo trebalo ga se uzet kad ga je Schalke uzeo, kad ga nije iÅ¡lo i kad bi za baatel dobio dobrog i talentiranog napadaÄa, sad je već i u godinama i ne uklpa se u politiku pomlaÄ‘ivanja.... A i mislim da će produžit s Schalkeom. Prijavi
6. oktobar 2012.13 god. comment_82355 Netreba nam on,Falcao ili neki drugi napadac dolaze u obzir zato sto ima vec 29 godina,ja mislim da naam treba nesšto mlađe [img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/283510_287285991375226_174771928_n.jpg[/img] Prijavi
6. oktobar 2012.13 god. comment_82363 Cuo sam da bi ga doveli za 6M tako da mi je to u redu bez obzira na godine jer neka odigra tu sezonu kako treba i onda bi se vec isplatio jer to su stvarno male pare za takvog igraca. Prijavi
7. oktobar 2012.13 god. comment_82448 Ljudi da se vas pita nebi sjedili doma za kompom, nego bi bili u upravi Chelsea, zato vama se svidjo ne svidjo ostavite to upravi kluba da odluci, ako im je potreban dovest ce ga ako ne nece i kraj price, iskreno po meni super napadac kakve imamo sad ovaj je odlican, i da sto se tice godina ima tek 24 nema 100 zato te komentare o godina izostavite jer su smijesni.. Prijavi
7. oktobar 2012.13 god. comment_82452 [quote name='celika' timestamp='1349618844' post='82448'] Ljudi da se vas pita nebi sjedili doma za kompom, nego bi bili u upravi Chelsea, zato vama se svidjo ne svidjo ostavite to upravi kluba da odluci, ako im je potreban dovest ce ga ako ne nece i kraj price, iskreno po meni super napadac kakve imamo sad ovaj je odlican, i da sto se tice godina ima tek 24 nema 100 zato te komentare o godina izostavite jer su smijesni.. [/quote] Ne pita nas se, ali Äemu onda svrha većine diskusija ovdje ? Valjda je to neÅ¡to Å¡to zanima sve navijaÄe i mogu imati svoje miÅ¡ljenje. Isto ko Å¡to ga ti smatraÅ¡ super napadaÄem za nekog je on loÅ¡ itd. Nema 24 godine nego 29. Prijavi
7. oktobar 2012.13 god. comment_82460 Ocito [quote name='celika' timestamp='1349618844' post='82448'] Ljudi da se vas pita nebi sjedili doma za kompom, nego bi bili u upravi Chelsea, zato vama se svidjo ne svidjo ostavite to upravi kluba da odluci, ako im je potreban dovest ce ga ako ne nece i kraj price, iskreno po meni super napadac kakve imamo sad ovaj je odlican, i da sto se tice godina ima tek 24 nema 100 zato te komentare o godina izostavite jer su smijesni.. [/quote] Ocito da si ti gledao njegov profil iz Ajaxa od prije 5 godina pa si vidio da ima 24 godine i da je super napadac. Prijavi
7. oktobar 2012.13 god. comment_82473 ma previse 20 mil. za njega. nama novi napadac nije potreban, valjda bi Stu (kad se oporavi jedne godine od te misteriozne povrede) trebao dobiti sansu da se pokaze, ili ako vec hoce da dovedu nekog onda bratte neku bombu kao npr. Falcao-a Prijavi
8. oktobar 2012.13 god. comment_82566 Kako ce Bane davati golove, ako se dovede napadac... Ne hvala ! Prijavi
9. oktobar 2012.13 god. comment_82673 Ma nema od njegova transfera u naÅ¡ klub niÅ¡ta. Roman gleda kako se "rijeÅ¡iti" onih koji su preÅ¡li prag od 30 godina starosti, a sada, u fazi pomlaÄ‘ivanja momÄadi, da pljune pare za 29-ogodiÅ¡njeg napadaÄa. Nema Å¡anse. Prijavi
23. decembar 2012.13 god. comment_96263 produžio majstor s Schalkeom do 2015. [color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]"[/size][/font][/color][b]Želim se zahvaliti svim navijaÄima Schalkea za strpljenje u proteklom razdoblju. Od poÄetka sam imao dobar osjećaj prema klubu i navijaÄima. Vjerujem da možemo ostvariti divne stvari u Bundesligi i Ligi prvaka. Ponosan sam Å¡to mogu biti dio ovog predivnog kluba.[/b][color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]"[/size][/font][/color] Prijavi
24. decembar 2012.13 god. Autor comment_96536 Nećemo lockat, sve su teme otkljuÄane. evo ljeta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.