Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Łukasz Piszczek (Poljska, 1985)

Istaknuti odgovori

[img]http://mediadb.kicker.de/2011/fussball/spieler/xl/39456_17.jpg[/img]

[size=5][b]Name[/b]: �ukasz Piszczek[/size]

[b]Date of birth[/b]: 03.06.1985
[b]Age[/b]: 27
[b]Height:[/b] 1,84 m
[b]Nationality: [/b]Poland
[b]Position:[/b] Defence - Fullback, right
[b]Foot:[/b] right
[b]Market value:[/b] 9.000.000 €

Po zadnjim informacijama, Piszczek je glavni favorit Roberta Di Mattea za poziciju desnog beka. Navodno je RDM zatražio od uprave da pošalje ponudu za njega do kraja tjedna jer ubrzo po�inju pripreme za sljedeću sezonu i želi imati jasniju sliku buduće mom�adi.

Prema Transfermarktu, njegova vrijednost je 9 milijuna eura, ali Borussija na to nikako neće pristati. Pretpostavlja se da bi Chelsea za njega bio spreman ponuditi nekih 15 milijuna funti.

Ukoliko ne uspiju dovesti njega, kao "zamjena" se u prvom redu isti�e Francuz Debuchy.

http://www.youtube.com/watch?v=1yQUyUL3Qoo&feature=related

Kao što rekoh, najveći problem predstavlja cijena odnosno da li ga uopće želi prodati u Dortmundu. Biće jako teško, mislim da sa oko 12 miliona funti treba pokušati jer to je njegova trenutna vrijednost.
Budimo realni on je predobar desni bek, bez zamjerke, sto se naseg kluba tice pare nisu problem problem je do Borussijine uprave, da li ce oni pristati na tu cijenu koju mi ponudimo, iskreno za njega vrijedi dati 13-15 miliona. Kada bi njega doveli imali bi idealnu zamjenu na desnom beku pa mogu reci oko 4-5 sezona.
Bio bih zadovoljan njegovim dovođenjem. Ovo bi bio pun pogodak. Samo cena malo jebe, ali kad smo Bosingwu platili 16.7 miliona, nzm možda je Bozzy tad bio prejak, ali to nije mala para.

12 miliona evra oš neš Borusijo.
Otišao Kagawa, odlazi Jakub, također i Lewandowski se povezuje s ovim velikim klubovim, pitanje je dal će Borussija i ovog igrača prodati.. Naravno, hoće al za veliku lovu, koju on ne vrijedi.. Naši vjerovatno na to nebi pristali, tako da, sumnjam u ovaj transfer..

Iako, Pišček je vrlo dobar igrač, te imali bi pravu zamjenu za Baneta..

Al i dalje se nadam Azpiliu...
[quote name='how yes no' timestamp='1340811132' post='61498']
Otišao Kagawa,[u][b] odlazi Jakub[/b][/u], također i Lewandowski se povezuje s ovim velikim klubovim, pitanje je dal će Borussija i ovog igrača prodati.. Naravno, hoće al za veliku lovu, koju on ne vrijedi.. Naši vjerovatno na to nebi pristali, tako da, sumnjam u ovaj transfer..

Iako, Pišček je vrlo dobar igrač, te imali bi pravu zamjenu za Baneta..

Al i dalje se nadam Azpiliu...
[/quote]

Citao sam da Dortmund nema nameru da ga prodaje....
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1340835027' post='61610']
Debusi prije njega . Nisam znao da ima 27 godina :-O
[/quote]

I Piszczek i Debuchy imaju po 27 ;)
[quote name='Brane' timestamp='1340836024' post='61641']
I Piszczek i Debuchy imaju po 27 ;)
[/quote]
Za Debuchy sam znao (iako nema jos uvijek 27 :D ) a mislio da je Piszczek mladji .
Intenziviraju se novinarske spekulacije u vezi s ovim igracem.

Iako stojim iza onoga sto sam rekao, da je Piszczek najbolji od svih igraca sa kojima se Chelsea povezuje, nisam siguran koliko je dobro davati skoro 20 miliona eura za igraca koji ce najverovatnije biti u rotaciji sa Banetom.

Iz tog ugla gledano DeBuchy je isplativa investicija.
Razlika u kvalitetu je neznatna.
  • Autor
Bane ima 28, Piszczek 27 godina.
Obojica će relativno u isto vrijeme imat "problema" s godinama i opet ćemo morat tražit desnog beka za koju godinu.

Po meni bi bila najisplativija i najbolja investicija dovođenje Cesara Azpilicuete, ali sumnjam da će od toga išta bit ovog ljeta jer nisam pročitao gotovo nijedan novinski napis koji ga je povezivao s Chelseajem. Stvarno šteta. Momku su 23 godine, izvrstan je igrač, dobar i u napadu i obrani, jako mlad i još će puno napredovati. Taman kad bi Bane bio spreman za eventualni odlazak iz kluba ili drastičnije smanjenje minutaže onda bi imali sjajnog desnog beka koji bi uskočio u njegove kopačke i nastavio jednako kvalitetno kao i on, a možda čak i bolje. Do tada bi imali možda najbolju zamjenu koju možemo poželjeti. Mogli bi zaboraviti sve glavobolje koje su nam ove godine zadavale ozljede/suspenzije, a ponajviše one na poziciji desnog beka.

Znači, volio bih Cesara jer je to investicija i za sada, ali i za budućnost. No ukoliko se taj transfer ne ostvari, bio bih i više nego zadovoljan dovođenjem Piszczeka.
[quote name='Brane' timestamp='1340915151' post='61841']
Bane ima 28, Piszczek 27 godina.
Obojica će relativno u isto vrijeme imat "problema" s godinama i opet ćemo morat tražit desnog beka za koju godinu.
[/quote]
Pa valjda do tada ova nasa uprava "napravi" desnog beka ( Hutch,Kane...)
  • Adi mijenja naslov u Łukasz Piszczek (Poljska, 1985)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.