Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Damien Duff (2003-2006, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

lgsp0316%2Bdamien-duff-chelsea-football-
Damien Duff 2003-2006! 119 utakmica 19 golova 28 asistencija. Duff je bio jedan od kljucnih igraca kada je Chelsea osvojio titulu engleske nakon 50 godina 2005. i 2006. Igrao je po lijevom, ponekad i desnom boku, bio je jako siguran u posjedu lopte a i znao je u super stilu "servirati " golove sto i statistika potvrdjuje.

Ljeto 2006 je prodan u Newcastle Utd. za oko 15 mil eura

http://www.youtube.c...h?v=o7zmvgAsCiY

Pravi igrač. Baš nedavno sam morao ubjeÄ‘ivati jednog člana o tome koliko je koristan bio za ekipu. :) Fali nam jedno takvo krilo danas mjesto mrtvog Maloude.

PS. dobrodošao na forum, možeš se predstaviti na podforumu predviÄ‘enom za to. ;)
  • Autor
Hvala na dobrodoslici :) ! Sjetio sam se Duffa jer je u ove 3 sezone sto je igrao stvarno bio vazan igrac. Dolazak Kaloua je bio jedan od razloga zasto se Chelsea odlucio na prodaju, jer tad su imali Robena,J.Cole i Wright-Phillipsa za krila + novog mladog Kalou. Steta sto je otisao, mislim da bi puno vise pruzio nego sto je Wright-Phillips ili Kalou evo sve do danas :mellow:
  • 1 mjesec kasnije...
Kako sam samo uzivao gledajuci ga, kad se stusti po levoj strani i kako protivnicki igraci, na sve cetri ponekad kaskaju za njim. Koliko je samo dobroga doneo taj njegov trk plavom timu. Veoma vazan deo sampionske generacije.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334179074' post='40810']
Kako sam samo uzivao gledajuci ga, kad se stusti po levoj strani i kako protivnicki igraci, na sve cetri ponekad kaskaju za njim. Koliko je samo dobroga doneo taj njegov trk plavom timu. Veoma vazan deo sampionske generacije.
[/quote]
istina meni je on stvarno bia drag i zbog brzine i tehnike

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.