Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: Tottenham Hotspur (H) 02.05. @ 20:30

Rivali 8 članova je glasalo

1. 1. Koji rivalski klub najviše ne podnosite

• Arsenal
      37%
      3
    • Liverpool
      25%
      2
    • Manchester City
      0%
      0
    • Manchester United
      25%
      2
    • Tottenham Hotspur
      12%
      1
    • Nikog od navedenih
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Chelsea v Spurs: Infamous Battle of the Bridge still resonates ahead of  today's clash - Buzz.ie

Sretan 1. maj radni i neradni narode.

U prvom dijelu sezone smo pobijedili na novom Three Point Laneu iako smo se patili do samoga kraja sa 2 igrača više. Sada je vrijeme da nešto pokažemo 11 na 11. Rekordnih 14 igrača nije dostupno za ovu utakmicu. Gotovo sigurno ćemo igrati u sastavu: Petrović, Gilchrist, Badiashile, Chalobah, Cucurella, Gallagher, Caicedo, Palmer, Mudryk, Madueke, Jackson jer nema ko drugi da igra. Samo igrači sa minimalnom ili nikakvom minutažom kroz sezonu. Što se Kokoši tiče nemaju puno izostanaka, ali treba naglasiti da su im svi lijevi bekovi povrijeđeni. Imaju težak raspored jer su prošlo kolo igrali protiv Arsenala i do kraja su im ostali i City i Liverpool.

Drugo poluvrijeme protiv Aston Ville je bila jubilarna 50. situacija koja može biti prekretnica sezone. Poslije takvih utakmica obično podbacimo. Situacija na tabeli je sve bolja i bolja, a naš igrački kadar sve slabiji i slabiji. Do kraja će se igrati utakmice na svaka 4 dana i ne znam kako ćemo izdržati bez ikakve rotacije i to mahom sa igračima za klupe. Svaki bod koji se zasluži će se morati i osvojiti ako želimo do Europe. Očekujem da Mudryk nešto pokaže jer ako je ijedan protivnik stvoren za njega, onda je to Tottenham sa visokom zadnjom linijom.

Iako je Tottenham bas ocajno djelovao pred golom, raduje me cinjenica da smo pobijedili i uspjeli to uciniti bez primljenog gola. Bitno je to za igrace u odbrani i golmana.

Drago mi je da su odigrali borbeno umjesto da unaprijed traze izgovor u broju povrijedjenih.

Ajde barem da zavrsimo sezonu kako spada, da vezemo nekoliko pobjeda. Nadam se.

• Autor

Prvo poluvrijeme se skroz dobro odigralo, što sam već i napisao. U drugom smo pali čak i prije nego što se očekivalo i jedva su se kretali po terenu. Neko će reći da je rutinska pobjeda, zrela partija, taktički perfektno odigrano i sl. Imali smo sreće da su oni bili indisponirani, dali smo im neke poklone koje nisu iskoristili, imali su lošu završnicu u nekim situacijama, a mi smo drugi gol dali iz ničega, gdje Gallagher loše prima loptu, ona se odbija i Cucurella staje na nogu Kuluševskom i svira se slobodnjak za nas u kojem se golman savlada tako što lopta udari u prečku. Ne može se to toliko ni zamjeriti igračima jer igraju svaka 3-4 dana, otprilike sve u istom sastavu, svaki put svih 90 minuta jer se slabo mijenja, a nekima od njih je vidno potreban odmor. Kad se sve sabere bolji smo bili i zaslužili pobjedu. Vidjela se napokon neka taktika jer je ponovljen pristup sa prošle utakmice. Sve smo bliži mjestima u Europi a Tottenham smo gurnuli u Ligu Europe.

Ja sam sinoc stigao da odgledam prvo poluvreme u reprizi, drugo cu danas. I to sto sam video mi smo kokoske razvalili i takticki i fizicki prebili ih i nadtrcali. I u pripremi meca se videlo. Negde sam pre par dana procitao da je posebno ivezbavao prekide. Za ovu izvedbu svaka cast Pochu i igracima. Caisedo izgleda sve bolje. Minijatura sa pudlom na dl a u fazi odbrane i mlc om u vazi napada im je bas pravila probleme. 

Videcu drugo kako je izgledalo

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.