Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup 1/4: Chelsea vs Leicester City (H) [17.03. Ned.] 13:45

Istaknuti odgovori

Chelsea vs Leicester live stream: How to watch 2024 FA Cup quarter final  game online | Tom's Guide

FA Kup nam je posljednja šansa za neki uspjeh u sezoni. U četvrtfinalu smo dobili drugog najlakšeg mogućeg protivnika i još nam se posrećilo da igramo na svom terenu. Utakmica se igra za nešto manje od 14 sati. Na forumu očito ne vlada neka euforija oko utakmice i sjetite se ovoga kada za 7 dana budete pisali negativne komentare o pauzi za utakmice reprezentacija.  U posljednje vrijeme Chelsea teško gubi, nekako smo u seriji od 7 utakmica bez poraza (u regularnih 90 minuta) a to se nikako ne osjeti jer smo u toku serije ispali iz Liga Kupa i u ligi ostali na 11. mjestu. Utakmica će se sigurno shvatiti maksimalno ozbiljno, mnogo je razloga za to. Osim povrijeđenih igrača utakmicu će propustiti i Casadei jer je registrovan za Leicester u kupu i Enzo koji je suspendovan. Prvi žuti je dobio za skidanje dresa, drugi za prigovor. Očekujem 3-4 promjene u odnosu na prethodnu utakmicu, ne zbog nekog odmora nego više da se proba nešto drugo. Vjerovatno Sanchez na golu, Mudryk od prve minute, neka promjena u odbrani i neko pomjeranje zbog izostanka Fernandeza. Leicester nam je ostao dužan u ovom takmičenju.

Pobjeda od 2:1. Jedini igrac od kojeg prijeti opasnost je Fatawu. Igracina i mislim da ce uskoro preci u bolji klub.

• Autor

Vodimo 2-0, mogli smo voditi i sa više razlike da smo bolje iskoristili neke kontre i polukontre koje su išle preko Gusta. Odbrana standardno kritična u ovom sastavu i sa komandantom Sanchezom. Jackson među najboljim igračima danas. Treba mirno privesti utakmicu kraju i pustiti Chukwuemeku na njih.

Sterling je placenicko smece ali trener koji ga non-stop drzi je jos gori. Pa ona izmjena kad je izvadio Mudrika a njega ostavio u igri je za otkaza momentalno. 

Elem, provukose se protiv dosta tanke ekipe Lestera. Dobro da smo prosli u polufinale. Idemo na Wembley i sve dalje je bonus, osim ako ne izvucemo Koventri. 

Da je mudryk zabio ala madueke ovdje bi svrsavalo se. 

Chukwuemeka je bio dobar i prije povrede ono malo sto je igrao.

Da se mene pita napad bi bio

Chukwuemeka palmer i mijenjalo bi mi se mudryk i madueke. Jackson ispred logicno.

Problem je sto enzo kad se vrati otpada jedan i ostaje jackson palmer i jos jedan

Statistika:

Sutevi 24 : 5, u okvir gola 7:1 (a dva gola dali), ocekivani golovi 4,33 vs 0,65, posjed 60 :40 itd i onda udjem na forum i procitam provukli se protiv Lestera hahahahah pa jel moguce. Da nisam gledao mozda bi i povjerovao.

Disasi stvarno strasan autogo zabio, odavno nisam vidio efikasniji. Drago mi je da je Sterling promasio penal, nadam se da nece vise nikad uzeti da puca.

Upravo ovo sto Wisey kaze umjesto da prvo Rahimu vadi koji je ocajan, on njega ostavlja a vadi Mudryka. 

Sanchez kriminalan. Prije je bio dobar u istrcavanju i hvatanju centarsuteva, danas i u tom segmentu ocajan. Nije nas danas kostalo ali moze vec sljedeci mec. 

• Autor

Ma mi smo skroz dobro igrali, jedino smo se malo pogubili poslije prvog primljenog gola, i to ne odmah. Prvi gol je nešto što se ne smije dešavati, lopta se nikada ne vraća u gol. Naravno da Disasi to nije htio, ali to se ne treba dešavati. Drugi put zaredom u kupu primamo gol u trenutku kada režiser vraća prethodnu situaciju jer je toliko bezopasno. Napravili smo šansi da zabijemo 6-7 golova. Sterling 2 stopostotne imao, Gusto je napravio dvije dobre šanse pred kraj, imao je i dobrih situacija u prvom poluvremenu. Jest da Leicester nije pravo mjerilo, ali puno bolja igra nego protiv Leedsa. Druga stvar je što se od gotovog napravila veresija.

Iznenadio sam se što je Gusto igrač utakmice jer je mogao puno bolje neke stvari napraviti. Na kraju krajeva to nije ni bitno.

Otprilike prošle godine u ovo doba sam govorio kako do kraja sezone treba davati šansu, između ostalih, Mudryku, Maduekeu i Chukwuemeki. Nevjerovatno je da nakon 11-12 mjeseci oni još nisu dobili priliku da igraju 4-5 utakmica u kontinuitetu. Čak je i Broja tu priliku dobio. Dobro, Chuwkuemeka je stalno povrijeđen, ali ne vidim razlog da se Mudryk ne forsira do kraja sezone pogotovo sa Sterlingom koji se ponaša i igra ispod svakog nivoa.

Žrijeb nas nije pomazio, dobili smo City na Wembleyu. Sreća u nesreći je što mislim da je bolje da protiv njih igramo u polufinalu nego u finalu. U trenutku kada se bude igrala ova utakmica puno će im više značiti mečevi u ligi i Ligi Prvaka gdje bi trebali biti u velikoj borbi. Par dana prije će igrati protiv Reala, par dana poslije bi trebali imati nadoknadu ili protiv Brightona ili protiv Tottenhama. Bilo kako bilo, ekipa je na momente ove sezone pokazala da može i da ima par stvari koje nas koče koje se mogu ispraviti.

Potpuno se slažem sa Adijem, i stvarno je šteta da barem u PL đe se ne možemo nadati nekom plasmanu za vrh tabele ovi igrači ne igraju konstantno ili makar ne dobijaju dovoljno minuta. Ne vidim čime je to Mudrik zaslužio da bude zamijenjen, meni je solidan bio i mislim da mu leži pozicija 10-tke. 

Kad pogledaš rezultat samo ispade jedva prošli ali ko je gledao utakmicu u potpunosti zaslužena pobjeda kao što se i očekivalo. Bili su momci dosta bolji i zaslužili su prolaz dalje. 

Naravno par diletanata iz odbrane Disasi i umobolnik uz Sterlinga su se morali posrati na sve to i svojim bravurama su nam svima izjebali živce...

Palmer i Jackson maestralni uz sjajan impact Chukua i Maduekea sa klupe, dvije golčine su zabili

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.