Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37: Leeds United (A) 11.05. sri [20:30]

Istaknuti odgovori

Ne ocekujem pobjedu jer se igra na gostujucem terenu, jedina prednost je sto Leeds ne zna igrati dobru odbranu kao Everton i tako te ekipe.

Tako da ocekujem ovdje remi jer cemo vjerovatno rotirati neke igrace za finale kupa, mada me i poraz ne bi iznenadio jer ljudima visi opstanak u ligi. 

Ne ocekujem pobjedu jer se igra na gostujucem terenu, jedina prednost je sto Leeds ne zna igrati dobru odbranu kao Everton i tako te ekipe.

Tako da ocekujem ovdje remi jer cemo vjerovatno rotirati neke igrace za finale kupa, mada me i poraz ne bi iznenadio jer ljudima visi opstanak u ligi. 

Koliko znam u gostima smo odlicni.

Jesmo, ali uzmi u obzir da imamo finale FA kupa tri dana poslije ove utakmice. Takodjer uzmi u obzir da igramo protiv davljenika kojima trebaju bodovi u borbi za opstanak, a kako se nasi igraci ponasaju na ligaskim utakmicama ne mogu biti siguran da cemo ikoga pobijediti. 

Jos im nema Aylinga. Odbrana smijesna. Znaci ide 20 suteva, 2 u okvir, mozda 1 gol.

Ma mi smo na gostovanjima dobri, tako da cemo dati 2 komada barem :D
Dobra bila utakmica, dobro smo krenuli otvorili golom u prvih 5 minuta, kasnije crveni karton samo olaksao posao. Veseli dobra partija Lukakua, ne samo zbog gola nego zbog cijele all round igre.

0:3 na kraju, lagano rutinski. Cudo niko nikakve komentare na tekmu, nema je li gledao iko uopste :D

Gledali svi, ali sta ces komentarisati, Lukaku dobar, Mount opet stari, onaj majmun mogao osakatiti Matea, treba da dobije suspenziju do kraja. Navijaci Leeds zvizde Mateu, prvo mi je bilo malo zao sad mi i nece biti ako ispadnu.

Nadam se da ce forsirati malo ovaj sastav, Werner i Havertz su mi nekako mrljavi.

• Autor
Gledalo se, mogu reci da sam zadovoljan. Lukaku se budi, doduše kasno, ali bolje ikad nego nikad. Nadam se da ce biti raspolozen i protiv Liverpoola, jer ovakav nam znatno podize sanse za pozitivan ishod utakmice. Mount kao sto kazete opet onaj stari, sto raduje, Pulisic fina partija, samo da malo popravi komunikaciju sa Lukakuom jer je bilo par prilika kad mu jednostavno nije htio dati pass iako je imao otvoren prostor da ga proigra. Malo mi je zasmetala ta sebičnost, ali raduje sto je i on zabio.

Onda povreda Matea nam dolazi u najgorem mogucem trenutku, pred Liverpool, onom Jamesu treba produziti suspenziju dodatno, glupan.

Nek smo konacno malo skinuli pritisak s pleca, vjerovatno smo vec osigurali top4. Vidjet cemo kako ce se odigrati utakmica veceras izmedju Spursa i Topnika. Moguce da cemo vec veceras obezbjediti i službeno ligu prvaka, ne znam koji nam rezultat najvise odgovora.
Nezanimljiva utakmica za gledanje, posebno nakon crvenog kartona. Ali tako i treba rjesavati ovakve protivnike. Cak smo mogli i morali zabiti jos koji gol.

Neko je napisao za Havertza i Wernera da je dobro sto ih je maknuo. S tim bih se slozio. Lukaku bez obzira na sve falinke i cinjenicu da je balvan s loptom, ipak je bolji centarfor od Havertza.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.