Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31: Southampton (A) 09.04. sub [16:00]

Istaknuti odgovori

southampton-v-chelsea-1419767732-633x405

MATCH INFO
Start date: 9 Apr 2022 16:00
Venue: St. Mary's Stadium
Referee: Kevin Friend, England

Kiks ovdje i u borbi smo za top 4. Imali smo sreće da je Crystal Palace dobio Arsenal pa je bodovna razlika ostala ista.

Nimalo lagan protivnik, a ekipi je vrijeme da se uozbilji. Evo im prilika da pokažu da se možemo nećemu nadati protiv Reala u utorak.

Moramo se uozbiljiti kada su u pitanju ligaske utakmice, pusu nam za vrat Arsenal i Tottenham. Ne bi valjalo da udjemo u seriju losih rezultata u ligi i zakopliciramo situaciju oko top4 pozicije. 

Napokon utakmica protiv Southamptona. Konačno će biti prenos na normalnom kanalu u savremenoj rezoluciji. Politika Sport kluba u zadnje vrijeme je takva da nas guraju na kanale 7, 8, 9 i 10. Čak ni ne napišu na kojem smo programu, samo napišu u 16:00 da je na programu FUDBAL, pa ti čekaj početak utakmice da vidiš ko to igra. Naravno i taj početak utakmice kasni jer čekaš da završi jako bitna utakmica treće njemačke lige i da istekne svih 6 minuta sudijske nadoknade. Poslije toga ide 9 reklama za moto gp, formulu i ostalo što je na programu u nedjelju. Na prenos se zakasni 2 minute, a komentator zakasni još dvije dok se zamijene u kabini. Sutra utakmicu možemo gledati na prvom kanalu, na stadion će se uključiti 10 minuta ranije, a mi u BiH možemo birati hoćemo li srpskog ili hrvatskog komentatora, tako da ako slučajno bude Gojko odmah prešaltamo.

Da se vratim na utakmicu. Treba nam sad jedna sigurna pobjeda, jedna dominantna predstava koja bi nam vratila samopouzdanje i vjeru da je ovo ekipa za najviše domete. Ako i ovo odigramo ispod nivoa stvarno se nemamo čemu nadati. U zadnje vrijeme smo jako loši i bojim se da bi se mogao ponoviti scenario iz prethodnih sezona, a to je da do zadnjeg kola drhtimo bez osiguranog mjesta u top 4. Southampton je imao nekih 10-ak utakmica bez poraza, a sada su izgleda krenuli u seriju od 10 utakmica bez pobjede. Kako koji slabiji tim uđe u top 10 odmah krene serija loših rezultata (ranije Brentford i Brighton). Neko bi rekao da prodaju utakmice, ja ne bih. Zanimljivo je da ove sezone igraju dobro protiv najjačih timova jer su neporaženi protiv Tottenhama, Uniteda i Citya, a sa svima su već odigrali 2 utakmice. Uvijek mogu zabiti neki gol iz prekida. Trude se igrati napadački i igrati pressing, tako da se često znaju umoriti i pasti u drugom poluvremenu. Rijetki su protivnici koji odgovaraju Werneru i ovo je jedan od njih. Nadam se da će igrati od prve minute i da će biti od koristi. Na ostalih 10 pozicija neka bude bilo ko.

Dok sam stigao na tekmu vec 0:4. Iznenadjujuce totalno obzirom na formu poslije reprezentativne pauze, ali dobro doslo u svakom slucaju. Jos da neki od konkurenata kiksa i odlicno.

Pisem racunajuci naravno da se necemo opet raspasti i primiti 3-4 gola iz nicega.

Odmah pocetkom drugog izvesti Kovu i Kantea, sacuvati ih za Real.
Nisam nikada eto otkad pratim Chelsea a pratim ga nekih 17-18 godina, vidio bolje izdanje ekipe za jedno poluvrijeme nego ovo danas. Reano mogli smo na poluvremenu voditi 8-9 razlike.

Znaci nevjerovatno zaista.
Werner kad hoce i kad zapne uvijek ce biti korisniji za ovu ekipu od Lukakua. Ne treba zaboraviti ni cinjenicu da su najveci uspjesi dosli upravo s Wernerom na poziciji centarfora, bez obzira sto se nije nazabijao golova.
  • Autor
Kad ima prostora i kad mu suigrači pravovremeno upute loptu moze biti itekako opasan.

Ipak mu je to vjerovatno i najjaci adut.
Verner ovakav kakav je se zalaze, ucesrvuje u igri i daje kakav takav diprinos za razliku od Romela stajaca cekaca lopte.
Ali meni zaista ne ide u glavu 3 stative i jedan zicer. Onaj gol da je i to promasio se granici sa verovatnocom. Em sto malo zna fydbala nema ni srece.

Rijetki su protivnici koji odgovaraju Werneru i ovo je jedan od njih. Nadam se da će igrati od prve minute i da će biti od koristi. Na ostalih 10 pozicija neka bude bilo ko.

278165370_4658736240899150_3446427678463

Savršena utakmica i desilo se tačno ono što nam je trebalo pred revanš. Nemam nikom ništa da zamjerim, sve same pohvale na račun ekipe.

• Autor

Fantastičan meč, sa pola gasa. Baš ono što nam je trebalo. Idemo na Real jako, pa šta bude.

Svi mi zelimo da gledamo ovakav Celzi koji igra na gol vise. Nek primimo mi 2 pa cak i 3 gola, ali u napadu bez rezerve igrati.
Idemo na Real bez straha pa sta ko ponese.
Napokon jedan meč u kom se igra za gol više, Werner je bio dobar i to mi je highlight dana.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.