Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: Brentford (H) 02.04. sub [16:00]

Istaknuti odgovori

Bitna, jako bitna utakmica za nastavak niza dobrih rezultata.
Pritom Arsenal gostuje Kristal Palasu, nije iskljuceno da mogu do barem boda.
  • 2 sedmice kasnije...

Sutra je utakmica, poželio sam se da gledam omiljeni klub. Nisam jedan od onih kojima je pauza za reprezentacije mrska, ali ova stvarno nije ništa specijalno ponudila. Najbitnije je da nema novih povreda, James i Christensen koji su bili upitni nisu ni išli, a ovi koji su igrali se nisu povrijedili. Pretpostavljam da u kadru neće biti Pulišića koji je igrao prije nepuna 2 dana, Silva je odmarao drugu, ali također kasno dolazi. Koliko mogu vidjeti Odoi, Chrisensen i James također upitni.

Pauza nam je došla u trenutku kada smo imali dobru seriju rezultata, ali smo posljednjih nekoliko pobjeda ostvarili jedva. Ovdje bismo trebali nastaviti sa pobjedama. Nismo se proslavili u prvom dijelu sezone. Ako se ne varam Chilwell je dao neki volej pred kraj prvog poluvremena, a Mendy nam je sačuvao 3 boda. Brentford je nedavno pobijedio dvije najvažnije utakmice u sezoni (Burnley i Norwich) na krilima Eriksena i Toneya. Malo su se odmakli od opasne zone, tako da im pobjeda neće biti pod moranje.

Nadam se da će James igrati i da ćemo pobijediti.

• Autor

Oprezno treba uci u ovu utakmicu, u Aprilu imamo 6 ili 7 tekmi od kojih su dvije protiv Reala, tako da mora se rotirati i cuvati svjezina. Ove sto su igrali za repku skoro bi cuvao, neka odmore, eventualno nekih pola sata da se odigra. 

Nazalost isao bih ovde ziheraski i sigurno bez umora i rizika, ipak je Real prioritet...

Lakaka da starta dakle

Zakonom zabraniti izlazak na teren bez Kove i Jorginha u prvih 11. Ovo sto su pokazali Kante i RLC je kriminalno.
Kakav Jorginho Bari pa kao da bi on danas neku prevagu napravio.

Ova ekipa s ovim igracima ne moze igrati 4 nazad. Koliko god to cudno zvucalo sa 5 nazad imamo mnogo vecu kontrolu nad utakmicom, wb nam daju sirinu i lakse razbijamo presing protivnika.

Danas pored lose postavke trenera i igraci su mi izgledali letargicno, kao da su ustali 10 minuta prije utakmice.

Werner je najgori napadac ove ekipe.
Pa sigurno ne bi ovako izgledali prvih 30 minuta da su bili njih dvojica unutra.
Helem slazem se za Wernera, kod mene sve kredite potrosio, najbezopasniji igrac na terenu i pritome ne pretjerano inteligentan.

Uvijek su nam problematicne ove utakmice poslije pauze. Uz losu postavku i pojedini igraci su odigrali jako losu utakmicu Azpi, Kante, Mendy, Silva, Alonso, Werner, RLC... vise nismo ni zasluzili.
Nijedna stvorena sansa, igraci ko s marsa da su pali, pogresna taktika.
Sramota nad sramotama.
Jesi li slep tuhelu? Sta treba da se desi da vidis da je postavka losa?
Napunio te jebeni brenford a ako tako nastavis i jebeni vasljivi arsenal ce te prestici.

Sto prije zaboraviti ovu utakmicu, sve sto se moglo fulati ovdje fulalo se. Ostalo je 9 kola u ligi, igraci nek se uozbilje i sto prije izbore top 4.

Nema šta, natrpali nas momački. Ovo se nama mora desiti barem jednom svake sezone. Tradicionalno.

Nek se potrude protiv Reala da izvuku pozitivan rezultat i sve im je oprošteno.

• Autor

Nijedna stvorena sansa, igraci ko s marsa da su pali, pogresna taktika.
Sramota nad sramotama.
Jesi li slep tuhelu? Sta treba da se desi da vidis da je postavka losa?
Napunio te jebeni brenford a ako tako nastavis i jebeni vasljivi arsenal ce te prestici.

Imao je Havertz par šansi u drugom i to je to ja mislim...

Dobro je, neka su nas malo spustili na zemlju i postava je bila kriminalna, Ziyech kao WB, RLC i Kante u sredini nikakvi, Werner pička u duelu, odbrana nesigurna, Rudiger da nije onu golčinu zabio bio bi najgori pojedinac na terenu...

Alonsa ne računam kao da je bio prisutan

Poluvrijeme za zaborav, valjda ovi iz Reala nisu gledali kako su nas ljudi ubili presingom a i da jesu nema im koristi jer oni ne mogu trčati ovoliko. Sreća je pa ne gubimo zahvaljujući maloumnicima Mendy-u i Alonsu....

Ziyech kao WB....

pa ako se sjecas prve utakmice protiv njih. tad su nas sabili takodjer. bilo je cudo kako smo uspjeli sacuvati 1-0 na kraju.

nije mi nimalo zao sto su nas spustili na zemlju i to dobro.

ocigledno je da nemamo kapacitet da udaramo na vise frontova, a jedan od tih je i premier liga gdje su ocito odustali od bilo kakve utrke. do kraja sezone ce biti samo odrzavanje 3. mjesta.

A valjda su i klubovi koji igraju sa 4 pozadi videti sta se desava sa Rudigerom.
Mene najvise boli sto nije menjao formaciju nego sto je ovo terao i cekao da nas nakantaju.
Ali bukvalno svaki put posle pauze izgledaju ko pali s marsa.
Verner je zlocin koji traje i odavno sam rekao da he retko neinreligentan igrac. Dzaba mu brzina kad nema mozga, prijem. Dobar prijem i pas i smisleno kretanje u tempu igre nadoknade i najbrzi sprint.
Sreca nisam gledao ovo brukanje. I to u najgorem mogucem momentu kad nam predstoji Liga Sampiona.
Izgleda da je odbrana jednom morala puci, ljudi su svaki mec na 100% koncentracije odigrali. Problem je sto nemas napad da kad i primis koji gol, da si u stanju okrenuti mec.
Ja se ne bih slozio da je ovaj poraz u najgorem mogucem periodu. Bas suprotno, mislim da je 'dobrodosao' da se, poslije medenog Marta, malo uozbilje i spuste na zemlju, da u srijedu protiv Reala grizu, da budu u utakmici od prvog do posljednjeg zvizduka. Ako je moralo doci neko brukanje ovo je idealan trenutak (ako takvo sta postoji).

Zaslužili smo da nas neko ovako razvali. Provlačili smo se već neko vrijeme i nezasluženo pobjeđivali. Bolje da nam je ovo uradio Brentford, nego Arsenal i United i bolje je da se ovo desilo u ligi, a ne u kupu ili Ligi Prvaka. Utakmica slična onoj protiv WBA kada nas je klub sa dna razbio. Ako se saberemo možemo samo profitirati od ovoga. Werner nema šta raditi na preko 15 metara od gola. RLC je odigrao 1,5 utakmicu na poziciji na kojoj treba. Nadam se da je sad svima jasno zašto se igra 3-4-3 i protiv slabijih protivnika i da ne moram o tome pisati.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.