Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup Round 6: Middlesbrough vs Chelsea (A) [19.03. Sub.] 18:15

Istaknuti odgovori

1280x720_20220308193229.jpg&cb=12&templa

Večeras igramo utakmicu osmine finala FA Kupa protiv Middlesbrougha. Radi se o timu koji se bori za vrh Championshipa, a pažnju na sebe su skrenuli izbacivanjem Manchester Uniteda i Tottenhama u prethodnim rundama. Pobjede su bile tijesne, jednom nakon penala i jednom nakon produžetaka. Ni mi ništa lakše nismo prošli preko Plymoutha i Lutona. U zadnje vrijeme ne igramo impresivno, ali smo u seriji od 12 utakmica bez poraza na kojima smo pobijedili 11 puta i jednom izgubili na penale. Ova utakmica se treba shvatiti ozbiljno i napraviti samo 2-3 izmjene u prvom sastavu jer poslije ove utakmice slijedi pauza za reprezentacije.

Pogotovo treba shvatiti ozbiljno jer Boro ima i ozbiljnog trenera. Wilder nas je svaki put do sad namucio, nevjerujem ni da ce danas biti nesto drugacije. Ne bih ja previse mixao sastav pogotovo sto posle ovog meca idu reprezentacije.

Treba biti maksimalno oprezan. Pobjede protiv Uniteda i Spursa su im dale vjetar u leđa i strašno će biti nabrijani protiv nas. Nadam se da ćemo ih brzo i efikasno spustiti na zemlju nekim ranim golom i iskontrolisati utakmicu od prve do zadnje minute. 

Ne miješati puno sastav, ipak se igra za polufinale, a FA Cup je uvijek bio trofej vrijedan osvajanja.

Ihrao bih najjacim sastavom, proci Boro, a onda je ionako pauza od dvije sedmice.

Mislim da necemo dozvoliti ispadanje od njih, mislim da pucamo maksimalno na ovaj trofej i da cemo sve dati da ga osvojimo.

Bice tijesno bice 0:2.

Svaka cast za prognozu.
Vise nego rutinski protiv Wilderove cete. Ipak smo za klasu ozbiljnija ekipa od Uniteda i Spursa.
Nikog ne bi izvajao, nit je posebno lijepa utakmica bila, klasicno odradjivanje posla i to na vrijeme.
Odradjivanje posla, ali itekako bitno. Niko se nije povrijedio, pobijedili neugodnog protivnika i ostali u igri za trofej. Odlicno, cestitke igracima na ozbiljnom pristupu.

TAA je out, Trippier također, eto prilike za Wan Bissaku da odigra, možda sad može nešto. Mada imaju englezi desnih bekova da sastave prvih 11 a ne ovako za rotacije...Mogu pozvati Walkera, dok su i Livramento i Lamptey sasvim solidni igrači, ne mora igrati Reece

Nisam gledao jučer tekmu ali pogledaću danas neki duži sažetak, tako da ako neko ima nešto neka postavi

Rutinski, nije bilo nekih vecih problema, osim nekih nesigurnosti kod RLCa i Pulisica ispred naseg šesnaesterca.

Super je sto smo i pored svih problema u kojim se nalazimo, jos uvijek dovoljno fokusirani da isporucujemo rezultate iz utakmice u utakmicu. Svaka cast svakom igracu, kao i treneru. Profesionalnost na visokom nivou. Nadam se da ce ovako i nastaviti, jer jos uvijek imamo dobre sanse da sezonu zavrsimo sa trofejima.

Daj nam pobjednika iz duela Crystal Palace i Everton. Sto lakse to bolje.

TAA je out, Trippier također, eto prilike za Wan Bissaku da odigra, možda sad može nešto. Mada imaju englezi desnih bekova da sastave prvih 11 a ne ovako za rotacije...Mogu pozvati Walkera, dok su i Livramento i Lamptey sasvim solidni igrači, ne mora igrati Reece

Nisam gledao jučer tekmu ali pogledaću danas neki duži sažetak, tako da ako neko ima nešto neka postavi

https://soccercatch.com/latest-shows/

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.