Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Lille OSC vs Chelsea (16.03. sri.) 21h / Arena Sport 1 HR

Istaknuti odgovori

Malo smo i zaboravili da se ovo igra. Misli su uveliko na drugim stvarima, a imamo i dobar rezultat i neatraktivnog protivnika. Ja bih poslao najjači mogući sastav, a to bi bilo Mendy, James, Christensen, Silva, Rudiger, Alonso, Kante, Kovačić, Mount, Havertz, Pulišić. Nisam siguran može li James igrati, ako ne može onda barem Azpilicueta.

uf kako sam se ja pozelio. imam osjecaj kao da su se svi okrenuli protiv nas i borimo se da opstanemo.

nadam se da ce ih tukel naloziti da ne gledam veceras uspavanku. ipak utakmica u 9 pocinje da ne zaspim prerano.

slava ukraini

Mendy, Azpi , Chaloba, Silva, Rudiger, Alonso, Kante, Kovačić, Ziyech, Havertz, PuliÅ¡ić takvu postavu večeras očekujem. 

Nadam se da će momci rutinski odraditi ovu utakmicu i da ćemo proći dalje.

Kante - Jorginho - Kovacic od prve minute. Ja mislim da je ovo prvi put da ovaj trojac starta u nekoj utakmici, ispravite me ako grijesim.
Ne znam ni koja je ovo formacija, 5-3-2 ili 3-5-2

Kante - Jorginho - Kovacic od prve minute. Ja mislim da je ovo prvi put da ovaj trojac starta u nekoj utakmici, ispravite me ako grijesim.
Ne znam ni koja je ovo formacija, 5-3-2 ili 3-5-2

Startali su protiv Citya u prvom dijelu sezone u ligi, ispred njih su bili Werner i Lukaku i bili su odsjećeni 90 minuta.

Danas neće biti toliko jer je protivnik slabiji, ali nećemo biti dovoljno ofanzivno opasni.

Nije igrali smo sa tom sredinom u domacoj utakmici protiv Citya u ligi, kao i zadnjih 15 minuta u finalu LP. :D

Ajmo momci smirenom igrom do cetvrtfinala LP, samo da ne primimo rani gol. 

Wisey, ovo je nova tema, da znaš :D

Igra na nivou Watforda, kao i boja dresova, pomeli su nas u prvom poluvremenu. Nismo do 48. minute šutnuli na gol, to nam je bio prvi i jedini šut. U statistici se vjerovatno broji i ono Alonsovo iz slobodnog. Trojka na sredini u ovoj formaciji jednostavno ne funkcioniše. Treba odmah da uđe Mount umjesto Jorginha, ali se to neće desiti jer se pass master sjetio da jednom doda kako treba i igrom slučaja upiše asistenciju.

Po cemu su nas tacno pomeli? Imaju zaostatak od 2 gola razlike, pun stadion, atmosfera dovedena do usijanja. Osim penala nisu stvorili nikakvu priliku.
Ipak nasi previse pasivni, trebaju zagospodariti terenom i u drugom mirno privesti utakmicu kraju.
Chalobaha mi ne ulijeva vise povjerenje, slicna situacija kao protiv Newcastla. Penal prenaivan.

Po cemu su nas tacno pomeli? Imaju zaostatak od 2 gola razlike, pun stadion, atmosfera dovedena do usijanja. Osim penala nisu stvorili nikakvu priliku.
Ipak nasi previse pasivni, trebaju zagospodariti terenom i u drugom mirno privesti utakmicu kraju.
Chalobaha mi ne ulijeva vise povjerenje, slicna situacija kao protiv Newcastla. Penal prenaivan.

Najozbiljnije te sad pitam. Da li ti Jorginho uljeva samopouzdanje?

Wisey, ovo je nova tema, da znaš :D

Igra na nivou Watforda, kao i boja dresova, pomeli su nas u prvom poluvremenu. Nismo do 48. minute šutnuli na gol, to nam je bio prvi i jedini šut. U statistici se vjerovatno broji i ono Alonsovo iz slobodnog. Trojka na sredini u ovoj formaciji jednostavno ne funkcioniše. Treba odmah da uđe Mount umjesto Jorginha, ali se to neće desiti jer se pass master sjetio da jednom doda kako treba i igrom slučaja upiše asistenciju.

Halalite djecaci, pozurih

Pulisic opet strasno bitan gol zabija iako su nas ljudi pojeli u svakom segmentu. Sreca pa zavrsavamo 1-1 poluvrijeme i valjda nekako privedu kraju i prodju dalje.

Najozbiljnije te sad pitam. Da li ti Jorginho uljeva samopouzdanje?

Ako se pitanje konkretno odnosi na vecerasnju utakmicu odgovor je NE. Ne igra neku posebno blistavu partiju.
Ako se pitanje konkretno odnosi opcenito onda je odgovor DA.
Mnogo bolje drugo poluvrijeme. Osjetila se razlika cim je usao jedan vise ofanzivnije orijentisan igrac. Odmah je tu vise presinga, izlazi se naprijed, ekipa stoji bolje na terenu.
Mora se priznati da smo mnogo i srece imali s onom stativom. Sam covjek na 5 metara glavom. A dobro smo ih kaznili za taj promasaj.

Bitno je i ne samo proci, nego pobijediti za samopouzdanje. Sada cini mi se 4-5 pobjeda u nizu nakon poraza od Liverpula. Odlicno, tako nastaviti.

U Ligi Sampiona opusteno dalje, ovo je dobar rezultat vec i sada samo igrati pa sta bude. Uz malo srece mogli smo opet do polufinala abd.

Drugo poluvrijeme malo popravilo utisak, ali ako se nesto naglo ne promijeni necemo vidjeti trofej ove godine (ne govorim samo o ovom takmicenju).

Jorginho je bio los u prvom poluvremenu, ali tipa Silva je bio gori pa niko nije nista rekao. Ne znam koja im je fora da uvaljuju lopte zadnjem veznom kad je okruzen sa 5 igraca.

Po tome Å¡to se nismo vidjeli 45 minuta, neutralisali su nas u potpunosti i dobili veliku većinu duela.

Ja to nisam vidio tako ali dobro, cijenim misljenje.

Na kraju, uz manje poteskoce, ipak rutinski prolaz dalje. Nisu nasi ni grizli prema naprijed, posebno u prvom poluvremenu. Rezultat opravdava tu odluku mada bismo mi zeljeli da uvijek napadnemo rivala.
Ne bih nikog posebno izdvajao, nije ovo bila ni najbolja niti najgora predstava ove sezone, svi su bili manje vise solidni.

Tuchelu pazi kako vozis do Londona i sretan put.
Napravili smo problem sami sebi, previse opreznim pristupom od samog pocetka, jer smo bili previse defanzivni.
Dopada mi se presing koji igra Lil, jer je uvezban i timski, uvek sa dve linije.
Na momente smo pokazivali razliku u kvalitetu i zbog toga i dobili mec.
  • Autor

A dobro, ipak smo lagano ovo završili, penal opet naivan, ne volim kad se primaju ovi naivni golovi. Čim smo mi malo dodali gas to je bilo to...

Lagano idemo dalje, kada je izvlačenje za sledeću fazu, koliko se sjećam, trebalo bi biti u petak.

Daj nam Villareal ili Benfiku

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.