Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29: Newcastle (H) 13.03. ned [15:00]

Istaknuti odgovori

Premier-League-Chelsea-vs-Newcastle.jpg

MATCH INFO
Start date: 13 Mar 2022 15:00
Venue: Stamford Bridge
Referee: David Coote, England

Biće teška tekma, Njuka u odličnoj formi, složo ih je Howe kako treba, plus su nošeni navijačima i podrškom sa tribina. Mogla bi biti zanimljjiva utakmica

Što se postave tiče, ne vjerujem da bi dirao nešto u odnosu na Norwich jedino ako nema umornih i da nam treba rotacija pred Lille

U seriji su od 9 ligaških utakmica bez poraza, što se smatra uspjehom i kad jedan Arsenal to napravi. Nisu to bile utakmice protiv onih najjačih i nisu to bile nešto posebno dominantne predstave, ali ipak su naučili da ne gube utakmice i dobili su dosta na samopouzdanju. Iako smo i mi u seriji podjednako dobrih rezultata, oni su u boljem stanju jer nemaju problema van terena kao mi. Sve ostalo je na našoj strani i mislim da pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje. Mnogi sigurno priželjkuju da ova utakmica bude simboličan kraj naše dominacije i da porazom dugoročno ustupimo svoje mjesto na vrhu Newcastleu, ali moram da ih razočaram jer od toga nema ništa.

Očekujem opet neke promjene u prvih 11 jer je utakmica protiv Lillea važnija. U ligi ćemo biti top 4 svakako.

• Autor

https://twitter.com/ThatsFootballTV/status/1502994129520889861

Tuchel klupirao Lukakua uveliko.

Sto bode oci? Mora svi da dobiju minute. Treba da se vrati malo u zivot i on. Lukaku treba da se malo zamisli l, valjda ce i on da dodje k sebi malo.

Sto bode oci? Mora svi da dobiju minute. Treba da se vrati malo u zivot i on. Lukaku treba da se malo zamisli l, valjda ce i on da dodje k sebi malo.

Pa dokle vise treba da dobija priliku? Sto kaze ker, vise nije problem samo realizacija, sad je kod njega problem i sve drugo. Ono njegovo zastajkivanje a komotno mogao stici loptu vrti mi se stalno pred ocima.

Pa dokle vise treba da dobija priliku? Sto kaze ker, vise nije problem samo realizacija, sad je kod njega problem i sve drugo. Ono njegovo zastajkivanje a komotno mogao stici loptu vrti mi se stalno pred ocima.

Jedino kontam da odmara nekoga za Lille, ne vidim drugi razlog, sigurno nije zaslužio ovim kako igra.
Prvih 10 minuta solidno, ostalo bezveze. Ako se ovako nastavi gol možemo dati iz nekog prekida ili da nam ga nekako poklone. Vrlo lako možemo i da izgubimo. Werner nije napravio ništa korisno, a ne pomaže ni to što nemamo bekove. Imali smo problema i da prenesemo loptu do centra.
A jebes ga, pa mora se odmore igraci, mada realno u ovom mecu sa ovakvim protivnikom on je igrac manje na terenu. Sve duele su dobili, tuku ko blesavi a imam utisak da pederi nas cekaj iza krivine za neki crveni.
Zilavi su. Ovo je bilo vise za Lukakua tj nekog ko ce da trpi batine.
  • Autor
Joj sudije krize, svaki kontakt je svirao. Maksimalno usporio utakmicu. Super 3 boda, hvala Jorginhu i Havertzu na trenutku inspiracije.
Koja smor utakmica, skoro da sam zaspao. Bukvalno da si u 88.minuti poceo gledati nista ne bi propustio. Zahvaljujuci maestralnom prijemu Havertza uzeli 3 boda i nastaviti dobru seriju rezultata. Trebao je Havertz proslaviti go tako sto ce uklizati ispred Burna,debila.Koliko me je samo nervirao kljucina od 2 metra.
Ne znam sto te nervirao. Nas skocio i puko ga laktom u arkadu, a onda poslije dok je covjek lezao dosao da ga provocira. Nek bude sretan da je samo sa zutim prosao.
Nije Burn ništa kriv, dobro je i odreagovao s obzirom kako ga je ovaj udario.

U svakom slučaju ne dam da me gol zavara, jednostavno užasna utakmica i nervirao sam se 90 minuta jer nismo imali jednu krštenu šansu.

Osvetili smo im se za poraz na St. James' Parku od prije 2 sezone kada su nam zabili u 95-oj minuti. Sada smo mi u nikakvoj utakmici došli do 3 boda. Treba uzeti u obzir da nam nijedan bek nije bio na raspolaganju i da smo zbog toga bili napadački hendikepirani. Nezaslužena pobjeda, ali je bolje pobijediti ovakvu utakmicu nego je izgubiti.

Ma čim sam vidio postave znao sam koja nas muka čeka. Prvo poluvrijeme nikakvo, osim onog duela Havertza i Burna gdje je Kai mogao i crveni popiti, bio je i onaj šut Almirona. Drugo poluvrijeme bila je ona situacija sa Ćabolom, što su neki okarakterisali kao penal i magija Kai-a i Frelle...

Utakmica za zaborav ali bitne su tri bobe

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.