Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28: Norwich City (A) 10.03. �et [20:30]

Istaknuti odgovori

Mount, Reece i Rudiger da startuju zbog fantazija.

Uhvatili smo lijepu formu, ocekujem nastavak dobre serije rezultata, nema opustanja.

Bio sam siguran da je ova utakmica sutra. Ne znam zašto su je stavili u četvrtak. Za vikend ponovo igramo ligašku utakmicu, a u srijedu igramo Ligu Prvaka. I mi i Norwich smo igrali u subotu u 16h i moglo se bez problema staviti barem u srijedu. Iz perspektive gledaoca super, ne poklapa se sa Ligom Prvaka nego sa Ligom Europe, ali igrači su bitniji.

Bio sam siguran da je ova utakmica sutra. Ne znam zašto su je stavili u četvrtak. Za vikend ponovo igramo ligašku utakmicu, a u srijedu igramo Ligu Prvaka. I mi i Norwich smo igrali u subotu u 16h i moglo se bez problema staviti barem u srijedu. Iz perspektive gledaoca super, ne poklapa se sa Ligom Prvaka nego sa Ligom Europe, ali igrači su bitniji.

NOVCI

Nosicemo neke dresove za zagrevanje, jebote zivot i politika i sve.

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1501978362310365200?s=20&t=JLd3Zbe_iBYqulV2k_gSsw

Hahaha al dobre fore danas po drustvenim mrezama, ima kreativnih ljudi, dobra je i ta da je ekonom otisao u Sports direct, da kupi 20 majica.

Sta dozivismo, a neki dan slavili kao svjetski sampioni, zivot je cudo. Danas jesi, sutra nisi.
Pobjeda, to je bitno. Lagan meč iako je bio u drugom planu, penal idiotski napravljen, ali šta je tu je.
Sad treba u inat svima igrati! Ali ceka nas pakao od sudjenja, odnosa FA, pritivnika, bukvalno su izveli streljacki vod ispred nas. Ovo je otprilike kao za vreme Franka u spaniji! Fasizam, diskriminacija, odmazda, siledzijstvo! Vise bih od svega voleo da igraju iz inata osvoje klempu i uvale kurcinu kompletnoj evropskoj laznoj eliti!

Nek nam se malo n.... k..... svi redom eto! I da nas posalju u 4 ligu praticu i navijacu za ovaj klub. Mogli bi jos neku sankciju da nam uvale malo je ovo.

• Autor

BTW ovo je bio Matchday 30 a ne 28...

Lagana tri boda, šteta za CS ali nema veze tri boda su bitna gledano na situaciju u kojoj se nalazimo

Na sluzbenoj stranici lige se vodi kao 28 kolo.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.