Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28: Burnley (A) 05.03. sub [16:00]

Istaknuti odgovori

Dobar je Burnley u zadnje vrijeme. Na početku ih je punio ko je stigao (osim nas), ali su u 2022. godini solidni i po formi ima barem 5 lošijih u donjoj polovini. Nije im prvi put da proigraju u drugoj polovini. Uzeli su nedavno bod Unitedu, pobijedili Tottenham i tijesno izgubili od Liverpoola gdje su imali svoje šanse. Znamo svi kakva je njihova igra, strogi bunker i nije nikakva mudrost reći da treba rano povesti. Samo što je potrebno i sačuvati tu prednost. Vjerujem da možemo bez većih problema doći do pobjede, 2:0 za nas.

Vjerujem da će sredina biti Kante i Kovačić, u zadnje vrijeme su se nametnuli kao prva opcija (što i trebaju biti). Nadam se da će James početi utakmicu, samim tim bi trebao Alonso lijevo. Ovo je utakmica za Lukakua, možda vidimo i njega i Havertza od starta. Ovo nije utakmica za Wernera.

Svasta nam se desava u i oko kluba u poslednje vreme. Jasno je da je nemoguce da sve to ne utice na trenera, igrace...

Rukom iz ofsajda u 8om od 6 minuta nadoknade, samo da pobedjujemo, barem dok se situacija ne stabilizuje.

Sta je ovo, kako je Roman najavio odlazak niko se vise za utakmice ne interesuje.

Idemo danas do pobjede i nadam se poslati mrski Burnley konacno u 2. ligu. Sretno momci!

Svidja mi se postava, jedino jos Kovacic umjesto Jorginja. 

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1500108902859526146?s=20&t=qWW5cZOdvCco-Ef3pUWW0g

Marcosa ni na klupi, da nije mozda ozljeda?
Sarr je bio ocajan protiv Lutona, Saul dobar i pozdravljam taj potez sto je u prvih 11.
Alonso Covid-19 zato ga nema.

Marcosa ni na klupi, da nije mozda ozljeda?
Sarr je bio ocajan protiv Lutona, Saul dobar i pozdravljam taj potez sto je u prvih 11.
Alonso Covid-19 zato ga nema.

Nemoguce da je nesto pogodilo Alonsa.
Nazalost igra duplo golo. Nema igaca sa potezom u nogama, dodji do 16 pa vrati u nazad....nazalost blizi su oni golu nego mi.

Nazalost igra duplo golo. Nema igaca sa potezom u nogama, dodji do 16 pa vrati u nazad....nazalost blizi su oni golu nego mi.

Ovo je pravi opis nase igre, dodji do 16m i vrati nazad. Nevjerovatno zaista ali citavo vrijeme stoperi nasi meljaju loptu. Jorginho je beskorisniji igrac od Barkleya koji uopste ne igra.

Vratila se stara smaracina. Podatak koji se pojavio negdje oko 35. minute, da smo do tada imali uspjesnost pasova 90% dovoljno govori o ziherastvu i odigravanju svake lopte na siguricu.
Valjda bude bolje u drugom.
Jorginho mi je bio bolji od Kantea i Mounta. Kante kao da nije doruckovao pa mu svaki pas slab, a Mount nije ni imalo loptu.
Mount u zadnjih mjesec dana nas najslabiji ofanzivac, jedino je losiji Odoi ali njega visr i ne racunam kao ozbiljnog igraca.

Sjajan pocetak drugog poluvremena, 3 gola za 8 minuta. Uzivanje.

Prvo poluvrijeme smaracina teska.
Tako brate. Cim su malo brze i direktnije zaigrali odmah ide. Sreca pa ih Reece nace onom solo golcinom, pa je mnogo lakse.
Sad se mogu i odmoriti igraci.

Ako je ono protiv Liverpoola bilo najboljih 0:0 ikad, onda je ovo danas bilo najgorih 4:0 ikad. Izgleda da nam se vratilo za one promašaje protiv Liverpoola, jer smo 4 šuta zaredom zabili i to 2 slučajna gola.

Prvo poluvrijeme loše, presporo i dosadno. Nismo bili ni skroz skoncentrisani, Kante neka slaba i spora dodavanja, Mendy boksa na nogu protivnika, Chalobah gradi loptu koja stoji, James pušta loptu da izađe a naš zadnji dirao. Napad potpuno bezopasan, nisu lopte toliko ni dolazile do njih. Mount prvi put viđen kada je izvodio korner, vezni red ništa konkretno nije radio. Saul na poziciji LWB samo popunjavao mjesto na terenu.

U drugom poluvremenu James pokazao klasu, ugurali smo im par lopti na brzinu u gol i riješili utakmicu. Poslije četvrtog gola samo odrađivanje posla, Pulišić se od gola do kraja nije vidio. Tuchel uveo RLC-a da odmori Jamesa, mogao je bilo koga staviti tamo, bilo je bitno samo da ne izgubi svaku loptu koja dođe do njega. Ubjedljiva pobjeda bez imalo umora. Slijedi nam Norwich za 3-4 dana, odmoriti Silvu i još neke igrače.

Retko koga blic krigom odradimo kao danas barnli. Citi i Liv cesto tako odrade protivnike i onda sebi priuste laganu tekmu kao mi u drugom.
Fali nam rutine a tek kad nema rutiner u timu oseca se mucenje.
James polako izrasta u nosioca ovog tima uz Mounta. Da Lukaku radi ono sto je trebao da radi mi bi smo bili i dalje u trci za titulu i to bez neke leprsave igre

brat skaro tako jako svrsio tokom drugog poluvremena da jos spava i nije se probudio.

s nestrpljenjem iscekujem njegov komentar

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.