Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup Round 5: Luton Town vs Chelsea (A) [02.03. Sri.] 20:15

Istaknuti odgovori

• Autor

Super prilika da malo vidimo Kenedya naprimjer i nekih omladinaca, pa i Werner da dobije šansu.

• Autor
Jorginho ce garant igrati, propustio je vec haman 3, 4 utakmice. Kante i Kova su mu uzeli mjesto u prvih 11 po svemu sudeci.

Sumnjam da ce presjediti i ovu utakmicu.

Tesko da ce Reece zapoceti utakmicu, premalo je vremena prošlo, tek se vratio od teške povrede. Ne treba ga forsirati.

Ako ispadnemo ni prvi ni zadnji sto su ispali od drugoligasa u ovoj sezoni, ovim redom Arsenal, Leicester, Man United i Tottenham. 

Ma nesto je Wisey u zadnje vrijeme negativno nastrojen i prema klubu, i Romanu a posebno Tuchelu. Ne znam razlog

U drugom bolje odigrati i aBd proci dalje. RLC na stoperu cudna odluka, mnogo cudna.
Pa kad su se drugi obrukali mozemo i mi, pa jel.

Gdje ces reci da ce biti bruka odmah negativno nastrojen prema klubu.
Kakav pas Loftusa za gol Wernera, fantazija. To je i prelomilo utakmicu.

Dobro je da su ovo preokrenuli, FA kup nam je mozda jedina realna sansa za trofej ove godine. A osim toga, nikako nam ne treba jedno brukanje protiv Lutona.

Dobro se zavrsilo na kraju, razlika u kvaliteti je dosla do izrazaja. RLC i Saul dobri veceras, ostatak ekipe manje vise, jedino je Sarr bio kriminalan.

Prolaz dalje u teskim uslovima za igru, mislim da su igraci psihicki svi nespremni za utakmice i mislima oko desavsnjs u klubu.
  • Autor

Veceras izvlacenje za novu rundu. Od top 6, tu su Liverpool, City i Chelsea. Idealno bi bilo kad bi ih spojilo u ovoj fazi, da se riješimo barem jednog od njih.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.