11. februar 2022.4 god. comment_324432 Domace utakmice Chelsea Pozdrav svima, da li mi neko moze pomoci ko je vec bio na utakmicama Chelsea koji je najbolji nacin doci do karte? Ja sam u maju u Londonu, pa ne bi bilo lose pogledati utkamicu protiv Wolvesa :D Prijavi
11. februar 2022.4 god. comment_324434 theshedend ili talkchelsea forumi, imaju bas podforume za tickets, pa probaj tamo. Prijavi
11. februar 2022.4 god. comment_324438 Nekad prije je bio forumas Gandalf, blago ovog foruma. Dijelio covjek cak i karte besplatno, meni jednom poslao ulaznicu s tekme original i zastavicu Celzija. Ali tada je nazalost vecina nas bila kokuza i nismo si mogli priustiti putovanje do Londona, kamoli tekmu i ostalo. Prijavi
12. februar 2022.4 god. comment_324445 Ja dobio karte od utakmice kad smo protiv uniteda igrali finale fa cupa i demba zabio onaj majstorski gol, kalendar, rekvizite i onu propusnicu za obilazak stamforda :D Steta sto ga nema vise na forumu. Prijavi
12. februar 2022.4 god. comment_324446 E kakvi smo mungosi da niko nije ostao u kontaktu sa njim. I ja sam dobio zastavu, evo je na prozoru stoji, ponesem je nekad i kad tekme gledamo skupa Nekad prije je bio forumas Gandalf, blago ovog foruma. Dijelio covjek cak i karte besplatno, meni jednom poslao ulaznicu s tekme original i zastavicu Celzija. Ali tada je nazalost vecina nas bila kokuza i nismo si mogli priustiti putovanje do Londona, kamoli tekmu i ostalo. :hljeb: :hljeb: :hljeb: Prijavi
12. februar 2022.4 god. comment_324466 I ja sam dobio zastavu i stvarno ga cenim i postujem i veliki covek i navijac celsija, covek koji se retko vidja Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.