Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Domace utakmice Chelsea

Pozdrav svima,

da li mi neko moze pomoci ko je vec bio na utakmicama Chelsea koji je najbolji nacin doci do karte?

Ja sam u maju u Londonu, pa ne bi bilo lose pogledati utkamicu protiv Wolvesa :D

Nekad prije je bio forumas Gandalf, blago ovog foruma. Dijelio covjek cak i karte besplatno, meni jednom poslao ulaznicu s tekme original i zastavicu Celzija.
Ali tada je nazalost vecina nas bila kokuza i nismo si mogli priustiti putovanje do Londona, kamoli tekmu i ostalo.
Ja dobio karte od utakmice kad smo protiv uniteda igrali finale fa cupa i demba zabio onaj majstorski gol, kalendar, rekvizite i onu propusnicu za obilazak stamforda :D

Steta sto ga nema vise na forumu.

E kakvi smo mungosi da niko nije ostao u kontaktu sa njim. I ja sam dobio zastavu, evo je na prozoru stoji, ponesem je nekad i kad tekme gledamo skupa

Nekad prije je bio forumas Gandalf, blago ovog foruma. Dijelio covjek cak i karte besplatno, meni jednom poslao ulaznicu s tekme original i zastavicu Celzija.
Ali tada je nazalost vecina nas bila kokuza i nismo si mogli priustiti putovanje do Londona, kamoli tekmu i ostalo.

:hljeb: :hljeb: :hljeb:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.