Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EFL Cup 1/2 finals: Tottenham (A) 12.01. srijeda [20:45]

Istaknuti odgovori

Treba ovaj kup osvojiti. Kad smo vec dovde dosli pogotovo. A usput i ostaviti Spudse ponovo bez trofeja hehe
Nadam se ponovo 4 nazad.

Jeste zaboravili da je danas utakmica, ništa se ne piše? Fokus je bio ovih dana na transferima i na tome je li se neko zarazio. U ovu utakmicu treba ući maksimalno ozbiljno i ići na pobjedu. Bude li se išlo na čuvanje rezultata možemo upasti u probleme. Ove sezone imamo 3 poraza i svi su 1 razlike i svi su jedva, tako da ne vjerujem da ćemo ispasti. Čak bismo i na penalima bili favoriti. Jako je važno da ove sedmice odradimo obje utakmice kako treba.

Ma prolaz ne smije doci u pitanje. Uopste nije bitno hocemol pobjedit, igrat nerjeseno ili izgubiti 1 razlike, bitno je proci.

I naravno da se niko drugi ne povrijedi pogotovo jer igramo sa Cityem za par dana.
Fala kurcu konacno da znaju koristiti VAR. Mada normalan sudija ne bi nijedan od ova 2 penala dosudio.

Inace do 60.minute pokusavamo kontrolirani nogomet igrati i zasad to ide dobro.
Cini mi se da opet stojimo sa 4 pozadi.

Razlika u kvaliteti ogromna. Malo smo bili i neozbiljni u pojedinim situacijama ali desava se kad si toliko kvalitetniji pa se opustis ili sta vec.

Ono sto mogu naslutiti jeste da bi Lukaku protiiv Citya mogao biti na klupi. Citavu utakmiicu je odigrao a crko je negdje tamo oko 70. minute. Vjerovatno isto vazi i za Odoia dok Sarra svakako ne ocekuje niko u prvih 11. Obzirom da su Havertz i Pulisic bili na klupi a Werner jos nepotpuno spreman, ocekujem trojku u napadu kao protiv Liverpula: Pulisic, Mount, Havertz. Trebat ce nam brzi igraci i igraci koji mogu igrati presing svih 90. minuta. 

Cestitke momcima na finalu i idemo po ovaj trofej.

• Autor

Kad smo već u finalu, red je i da se uzme trofej. Nismo osvojili ovaj kup čini mi se od 2015. godine. Dajte nam Arsenal.

Inače ok partija, drago mi je što smo ih dobili po 3. put ove sezone. Nadam se da će biti i 4. uskoro.

Rutinski kroz dvomec. Potpuno zasluzeno prolazimo dalje. Kepa sacuvao mrezu, sto ce mu sigurno goditi za njegovo samopouzdanje. Koliko god govno bio Lukaku zelio sam da zabije veceras, da usutka navijace Spursa.
BTW Zasto je utakmica bila prekinuta 5 minuta, bez zvuka sam gledao pa nisam upratio

Rutinski kroz dvomec. Potpuno zasluzeno prolazimo dalje. Kepa sacuvao mrezu, sto ce mu sigurno goditi za njegovo samopouzdanje. Koliko god govno bio Lukaku zelio sam da zabije veceras, da usutka navijace Spursa.
BTW Zasto je utakmica bila prekinuta 5 minuta, bez zvuka sam gledao pa nisam upratio

Niko ne zna, mozda je sudiji riknula oprema ili nesto :D

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.