Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 1/8: Chelsea vs Liverpool 03.03. (uto. 20:45)

Istaknuti odgovori

• Autor
Ako stavi prvu postavu, te sa onom trojkom naprijed, rasuće nas.

Mislim rasuće nas kako god sko stavi prvotimce
Ocekujem nesto kao protiv Bayerna da nas rjese ko djecu malu.

Sad su opusteniji dosta, ne moraju se zamarati rekordima, osvojili su vec ligu, dakle mogu da se fokusiraju na kup i LP

Ali nas nece rasuti ako pocne sa lovrenom i ostalim likovima sa klupe, a u napadu sa origijem. Zaboravljas da smo vec igrali protiv njih i da nas nisu razorili tako kako smo ocekivali.

Tada smo bili u punom sastavu i u mnogo boljoj formi nego sada.

Doduse. Ali zaboravljas da nisu ni oni u formi. Vidjet cemo, falit ce i nama ovi igraci sto su falili i dosad, tako da ocekujem poraz, ali me nece iznenaditi ako X izvucemo.

Jedva smo izvukli zivu glavu protiv Bornmuta :D
  • Autor

Nadam se Kepi od prve minute, ukoliko Liverpool izvede najjaču ekipu mozda i ne bih htio da Tomori igra :D

Izgleda da niko od mladih, povređenih igrača neće biti spreman, tako da će ovi standardni opet da budu jadni i naravno ispušiće

https://twitter.com/JamesOlley/status/1234471170348650500?s=20

Kepa

Azpi Rudiger Zouma/Tomori

Recee                 Alonso

Jorginho Barkley (odmoriti Kovačića)

Pedro Giroud(Mozda batsman ako je Giroud umoran) Mount

Ne bih volio da počnemo sa 3 pozadi ali uz ovoliko povreda, možda je to i najbolja formacija

Kepa

James Zouma Tomori Alonso(Azpi)

Jorginho Mount Barkley

Pedro Michy Willian

Eventualno ovo

Očekujem da nas lagano riješe, ako im bude igrao najjači sastav onda očekujem da nas natrpaju sa barem 3 komada

Ima vise igraca koji mogu konkurisati za igraca utakmice. Gilmour, Barkley i Kepa.

Od ostalih, pohvalio bih takodjer izuzetno Zoumu koji je odigrao vrhunski. Imao je u prvoj minuti onaj kiks, nakon toga sve je dobro odradio. Giroud je takodje bio odlican, spustio je milion lopti pored gorostasa Gomeza i Dijka.

Ja bih samo da pohvalim sudjenje. Odavno nisam gledao bolji mec kompletne sudijske trojke u Engleskoj. Bez ijedne, pa i najmanje, greske.

• Autor

Da smo birali bolji tajming za utakmicu sa Lpoolom ne bi je izabrali. Ekipa umorna, neki igrači su vidno sagorili (Robertson) i vidi se pad forme i motivacije uopšteno. U zadnjih mjesec dana nisu poštene utakmice odigrali i vezao se niz loših rezultata i evo u kratko vrijeme tri poraza bez da daju gol (pa čak i nama).

Tu njihovu loÅ¡inu smo iskoristili i bili jako dobri i može se reći rutinski ih rjeÅ¡ili, na kraju sa samo dva gola u mreži. Uz to izasao je i pred sami kraj utakmice (cirka 92. minuta) podatak da od 31-og minuta nisu imali Å¡ut u okvir gola. 

Naravno želim i iskoristiti priliku da se zahvalim Fabinhu sto je odigrao utakmicu u stilu Bakayoka, prekucao je igricu večeras.

Što se nas tiče, bilo je par nedostataka ali ono što se najviše vidi, kakve su nam ovo kontre majko moja, imali smo četiri, četiri kontre od kojih su tri morale da se završe sa golom.

Pedro, jebi ga šta da kažem nisam očekivao od njega onako traljav šut.

Barkley 1x, koje je prvo i osnovno pravilo u kontra napadu, gdje lopta ide moj Ross-e, dovuče loptu do kaznenog čovjek i na kraju posla kurčev pas. Drugi put haman isto uradio, samo ovoga puta imao malo i sreće što je Fabinho klocina i što ga nije smio dirati. Naravno za pohvalu je to što je zabio golčinu i što je dobro povukao te kontre ali mora jednostavno mora gurnuti tu loptu na krilo u onim situacijama (naravno taj pas ide ranije ne kada dođe do kaznenog jebenog).

Na kraju Mason Mount, kakav je ono kurčev šut hljeb te dragi jebo dok je Giroud sam u sredini, nigdje nikoga sine moj.

Kepa se vratio, nadam se za stalno, Rudiger opet pokazuje da je klocina i da ima IQ kakadua dok mi je Zoumatelo bio dobar.

Daj sad nekog laganog da možemo da se bijemo za to 4. mjesto u ligi

Sveukupno jako dobra tekma bila za gledati, propuh i jedna i druga obrana. Ipak sveukupno mi smo bili bolji sa dosta izglednijim prilikama i zicerima, dok s druge strane Kepa se vratio u velikom stilu
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.