Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: West Ham (H) (08.04 @ 21:00)

Istaknuti odgovori

chelsea_west_ham.jpg?strip=all&quality=1

Dočekujemo West Ham na Stamford Bridgeu, utrka za top 4 i plasman u Ligu prvaka se i dalje nastavlja. Očekivanja?

Bravo majstore, zbog ovakvih igraca se i dolazi na utakmice.
Najbolje poluvrijeme u ovoj sezoni.
Po meni je bio cist penal na Hazardu, udara ga Arnautovic s leđa bez lopte.
  • Autor

Dobro poluvrijeme, moglo je i više biti..Higuain katastrofa, čekam girouda

Steta samo sto je 1:0 , zasluzili smo vise.
Nadam se brzom povecanju prednosti da se nepotrebno ne uvuce nervoza.
  • Autor

Možda i najbolja utakmica sezone wow. Čudno mi je da su samo primili 2 komada, realno bi bilo 4-5.. Istaknuo bih naravno hazarda, a dobro su odigrali i Kepa, Rudiger, Emerson, RLC, Kante.

CHO nije najbolja njegova utakmica ali solidno, drugo poluvrijeme je bio dobar

Nasa najbolja utakmica u sezoni, steta sto neke utakmice nismo dobili jer bi glatko otisli u top 4.
Hazard majstor, ako ode bicemo slabiji 70 %.
Nadam se da je trener skonto koja 3 vezna igraca trebaju ograti od pocetka.

Izgleda da je i Sarri skontao ko spada u nasih najboljih 11 igraca, sa ovim sastavom izgledamo 10x bolje.

Kakva je igracina Eden, tesko cemo ga moci zamijeniti u buducnosti, ali treba uz Odoia i Pulisica jos nekoga dovesti pa pronalaziti u tim igracima novog Hazarda.

Boriti se do kraja u ligi, mada mislim da imamo tezak raspored za top4, ali sa ovim sastavom mozemo biti konkurentni svakoj ekipi.

Mali Odoi mora nauciti da koristi tijelo u duelima. Neka se ugleda na Edena po tom pitanju. Dosta cesto ga odnesu rame od rame i tako izgubi posjed. Medjutim, bio je koristan samim time sto nudi drugu dimenziju u igri jer igra klasicno krilo, ne ulazi unutra i ne gusi sredinu.

Vec se osjeti da je ekipa malo prodisala kada su se odredjeni igraci maknuli na klupu, cak i kad zamjene nisu Bog zna sta. Naravno pusacu je trebalo citava sezona izgleda da sabere neke stvari, cak mislim da je Zola zasluzan za ove promjene, no dobro.

I dalje smo autsajderi za top 4 jer je raspored stvarno tezak. Valjalo bi da se makar pokenjamo Liverpulu na Anfieldu ako je ikako moguce. Igraci moraju zapeti tamo od prve sekunde.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Autor

Mali Odoi mora nauciti da koristi tijelo u duelima. Neka se ugleda na Edena po tom pitanju. Dosta cesto ga odnesu rame od rame i tako izgubi posjed. Medjutim, bio je koristan samim time sto nudi drugu dimenziju u igri jer igra klasicno krilo, ne ulazi unutra i ne gusi sredinu.

Vec se osjeti da je ekipa malo prodisala kada su se odredjeni igraci maknuli na klupu, cak i kad zamjene nisu Bog zna sta. Naravno pusacu je trebalo citava sezona izgleda da sabere neke stvari, cak mislim da je Zola zasluzan za ove promjene, no dobro.

I dalje smo autsajderi za top 4 jer je raspored stvarno tezak. Valjalo bi da se makar pokenjamo Liverpulu na Anfieldu ako je ikako moguce. Igraci moraju zapeti tamo od prve sekunde.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Da ih kojim čudom useremo opet kao i one famozne godine kada se Gerrard poskliznuo, bio bih sretan kao da smo osvojili :D Uz ovakav sastav gdje igraju CHO, Emerson i RLC čak je i moguće. Liverpool nije ništa posebno u zadnje vrijeme, samo ih sere sreća

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.