Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: Brighton (H [03.03. @ 20:45h]

Istaknuti odgovori

Zaostala utakmica 27 kola protiv Brightona.

Vaša očekivanja?

A trebali bi dobiti, united je izgubio ali opet ne dajem nam neke šanse, arsenal i spursi bi trebali ući u top4, imaju i lakši raspored do kraja

Zemo ne znam da li se poklapa islamski sa ovim gregorijanskim kalendarom, ali sad je april, a ne mart. Ako se ne poklapaju, izvinjavam se unaprijed.

• Autor

Zemo ne znam da li se poklapa islamski sa ovim gregorijanskim kalendarom, ali sad je april, a ne mart. Ako se ne poklapaju, izvinjavam se unaprijed.

Kakve to veze ima sa ovim što sam ja napisao?.

Mah, najvaznije da ce poceti CHO, barem bi trebao.

Stvarno se nadam kako ce krenuti RLC i CHO, nema smisla vise... Al nekako sumnjam poznavajuci Sarrija dosad..

Kepa, azpi, rudiger, christensen, emerson, kante, rlc, jorginho, hazard, cho i giroud.
To bih volio vidjeti

Jebo majku skoro pa sam pogodio sastav, samo luiz umjesto rudigera... Konačno, veselim se utakmici

Jorginho prevara teska. Igra je ovdje karina ko god je na terenu, jednostavno presporo i lose. Pusac najgori trener u Romanovoj eri i to daleko

Korektno poluvrijeme, kako smo u zadnje vrijeme igrali ovo je napredak.. CHO daleko najbolji za sada, emerson dosta dobro. Moram priznat kako kante i rlc nista nisu pametnog napravili, cekam na njih pogotovo na rlca

• Autor
Jorginho danas odlican Wisey sta ti gledas. Puno bolje drugo poluvrijeme.
Napokon da su poceli pucati sa nesto vece daljine. To je idealan nacin za razbiti bunker.
Rekao bih rutinska pobjeda, niti jednom nisu zaprijetili Kepi, a nakon sto smo poveli pobjeda nije dosla u pitanje.
Nakon dugo vremena pohvale Sarriju za prvih 11, nadam se da ce RLC i CHO sve cesce startati.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.