Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14: Fulham (H) (02.12. @ 13.00)

Istaknuti odgovori

Pobjedu Fulama. Ako Bog da.
Reakcija poslije prosle tekme mora biti, i to u prvih 20 minuta odmah da grizu naprijed a ne da se dodaju do besvijesti.

Nazalost necu moci gledati ovu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kako jadne bekove imamo, pa ovo je za plakat. Jedan glup i ne zna, drugi ne zna i ne smije, sjeo u krilo Kepi i ne mice, drugi ga tjeraju da krene naprijed. Sve dok Sarri bude koristio ova dva beka,, nikad svoju igru dostici nece. Strasno je kako su losi.

Fulham izgubi zahvaljujuci svojim greskama, i dalje sam misljenja da su najlosija ekipa u ligi, Jokanovica su trebali smijeniti jos prije 5 kola. Mi smo danas opet bili slabi, drugi gol dobra akcija.

Jebo mater ako Loftus ne bi u spicu bio bolji od ove dvojice specijalaca. Odlican gol danas, mora se momku vise prilike davati. Dosta mi je opreznog Kove i njegove alibi igre.

Inace Kante odlucio danasnju utakmicu onim potezom kod prvog gola. Dok Jorginho gleda u tog istog igraca Kante izlazi i uzima loptu. Hoce li sta sad Sarri srati na pressu za majstora?

Kako citam komentare, Alonso standardno kriminalan. Tom igracu cim sasuse onih par golova po sezoni sto uvali ne valja kurcu. Emerson je puno dinamicniji igrac, pun tempa i snage.

Alonso je bio prelos i opravdano se pljuje. Samo me zanima zasto je Azpi od pojedinaca non stop postedjen?! Pa lik nije ni prosjecan bek a kamoli sta vise. Za njega je stoperska pozicija ali mislim da tu kod Sarrija nikad nece zaigrati. Nevjerovatno mi je da lik nema ama bas nikakav napadacki arsenal niti instinkt.

Bas lose bekove imamo.
Kako se wisey naklatio na Jorginha i Sarrija, a kako niti jednom da spomene svog ljubimca Azpija, koji je cijelu sezonu u svakoj utakmici u top3 najgorih.

Da je nama Azpi ili Alonso problem kao Jorginho, mi bi bili uz City sada, a ne daleko od istih.

Oba beka su za zamjenit, dok se bolje ne dovedu Emerson i Zappa moraju igrati. Napadac je takodjer potreban, ali prvenstveno bekove moramo zamjeniti.

Danas Hazard i Pedro pola utakmice masu rukama kretenima da krenu naprijed, jer ova dva duduka nemaju mozga da sami to skontaju.
Bas se naklatio ja Jorghinga a covjek jednu utakmicu odigrao lose, protuv Spursa prosla.
Kovacica je i meni pun kurac, ne znam kad je bio u TOP3 igraca na terenu (pamtim Arsenal i mozda Liverpool i tjt od njega).
Pedro danas najbolji na terenu, opet pokazao da je korisniji igrac od Williana. Kepa isto imao par odlicnih intervencija sto mu je bilo potrebno nakon one utakmice sa kokoskama.
Odgovorno tvrdim na Soton ima bolje i prodornije bekove od nas.
Kakva tekma Arsenala protiv Spudsa, ubise ih tempom.. cista snaga, brzina, igraci trce ulaze u duele a ne ko nasi kilavci

Bice ovdje jako jebeno doc do top 4, pogotovo ako ovako nastavimo u derbijima ko dosad

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.