Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12: Everton (H) (11.11 @ 15:15h)

Istaknuti odgovori

Chelsea-vs-Everton-LIVE.jpg

Ukoliko Čelzi ostane neporažen i ovaj meč, Sari obara rekord po broju odigranih mečeva bez poraza kao novajlija u ligi.

Šuška se nešto da Azar neće putovati za Belorusiju kako bi bio odmoran za nedelju.

Everton u poslednje 5 utamice ima 4 pobede i jedan poraz. 

Nadam se pobjedi uz hazarda u prvoj i ako je u formu ne bi trebalo biti upitno
Treba zapeti ovde i pobijediti iz razloga sto ce konkurenti vjerovatno svi dobiti svoje utakmice, zatim slijedi reprezentativna pauza a znamo dvi da smo upisali oba remija nakon pauze.
Jebem ti ja takvu igru dje mi Luiz vodi glavnu rijec i diriguje kraj ovakvih igraca u veznom redu. Da se Kova i Jorginho ne mogu njemu nametnuti i uzeti mu loptu, a ne da nam on svaki napad organizuje.
Koliko gresaka je napravljeno danas ko da su treca liga obije ekipe. Kovacic je promasaj samo taki, odigrao dobro 2-3 utakmice i nakon toga katastrofa ne moze da doda prvom do sebe. Taktika isto losa od pocetka pustili Evertonu da razvija svoju igru a mi sa traljavim Wilianom vise loptu vracamo nazad.
Za sad Everton dobro radi svoju zadacu a to je da zestokim duelima i udaranjima remeti nasu igru. Sudija je pustio grublju igru i tesko je zbog toga razviti bolju igru. Slazem se da je bezveze to da nam Luiz i Rudiger organizuju napade ali prosto trenutno nema drugog rjesenja jer igraci Evertona stoje duboku iza lopte pri tome imaju flastera na sva trojici igraca iz sredine.

Mislim da bi Girou ovdje dobro dosao jer bi ponekom dugom loptom mogli prici blize golu. Ovim sitnim pasovima kroz sredinu tesko da ce moci jer ovi ubise a sudija to dopusta.

Nadam se pobjedi.

Ma i hazard je ispao iz forme, willian je standardno los, nije dosla jedna ona u 6 utakmica kada odigra dobro jbg. Ovo je vjerojatno kiks ali vidjet cemo, izasli su ovi nabrijani a nas ne ide.. I dobro ih mesarimo ovo poluvrijeme

Ma ovo je isti kurac ko i s Conteom samo sto se branimo u posjedu lopte. Dodaju nam se stoperi i bekovi do u nedogled. Jebem ti ja takvog veznjaka kad ti dozvoljavas luizu i Ridigeru da ti uzmu loptu i grade napade

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Tacno imamo govana u ekipi da ih se necemo nikad rijesiti, pa ovo danas je sve osim fudbala, imas jednog igraca oko kojeg se sve vrti. Pa Morata nema orjentaciju gdje uopste bio je u ofsajdu danas 10 puta ko Inzaghi. Kovacic ne moze prvom do sebe do doda nije ni cudo sto ga se Real rijesio. Uzas zivi, bekovi prespori. Pitanje vremena kad cemo poceti gubiti utakmice.

Tacno imamo govana u ekipi da ih se necemo nikad rijesiti, pa ovo danas je sve osim fudbala, imas jednog igraca oko kojeg se sve vrti. Pa Morata nema orjentaciju gdje uopste bio je u ofsajdu danas 10 puta ko Inzaghi. Kovacic ne moze prvom do sebe do doda nije ni cudo sto ga se Real rijesio. Uzas zivi, bekovi prespori. Pitanje vremena kad cemo poceti gubiti utakmice.

Bitno da ima teglu gela na glavi heheh 

Drugo poluvrijeme smo cak dobro odigrali, jedno od boljih, promasili sve sto se moglo i tako je to jbg, willian sebican morata mu sam na drugoj strani, hazard totalno promasen sut, stativa alonsa i jbg. Treba poraditi na prvom poluvremenu, za drugo se nema sta prigovorit

https://twitter.com/MrChelseaBoss/status/1061659049547186177?s=19

Hvala upravi,hvala onom ko ga napravi, hvala onome ko mu reče da se počne baviti fudbalom.Koštao nas je 6 bodova ove sezone. Umjesto 3 pobjede 3 remija. Willian ubleha najveća.
Sta reci, poluigrac za mid table klubove. Doduse i hazard i morata su promasivali

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.