Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11: Crystal Palace (H) (04.11 @ 17:00h)

Istaknuti odgovori

Nezgodni jesu ali 3 boda je must ovdje, sve manje od 6 bodova u iduce dvije sto igramo doma je loše. Barem ako želimo držati priključak jer ova dva neće posustat

Sto duze drzimo priljucak, to bolje. Cim odemo preko 5-6 bodova razlike gotovo je. Toliko su jaki protivnici.

Iskreno ove godine mislim da ce odlucivati medjusobni dueli top timova za prvaka, jer ovi "mali" su bas tanki i sve je veci jaz izmedju top 6 i ostatka lige sem mozda 2-3 ekipe (ove godine zasad Watford, Everton i Bournemouth). Protiv Uniteda i Liverpoola kuci sampionska ekipa pobjedjuje obje utakmice, ako ne onda barem jednu. Mislim da to pokazuje da smo ipak u ovoj utrci veliki autsajderi, ali povratak u Ligu Sampiona kroz top 4 je isto okej.

Recimo City je vec odradio gostovanja Spudsima i Liverpoolu i opet je ispred nas. To je dokaz jacine.

Protiv Palacea se mora dobiti, prije toga imamo i Derby u kupu pa ce vecina igraca dobiti sansu valjda. Nadam se da se Eden vraca.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Samo treba shvatiti da ni City niti Liverpool ne igraju kako znaju (ili ti ga, ono sto smo prosle sezone gledali), vec su se dosta utakmica provlacili.

Palace je cudna ekipa, nekada znaju bas dobro odigrati, a nekada zasrati sve sto mogu. Trener im je bas grozan, pa mislim da osim Zahe niko nas ne moze zabrinjavati i ako njega ukrotimo, ne bi trebala pobjeda izostati.

• Autor
A vidi Vajza, kao da smo dali gol rukom iz ofsajda u 96om minutu a pre toga nas dominirali ceo mec.
Rutinski dobijena utakmica, bez prevelike potrošnje igraca.
Bitno je da resavamo ovakve meceve, da smo tu blizu vrha. Eto Liver je prosuo dva boda.
Biće prilike do kraja sezone jos.

Go Blues !

Apsolutno zasluzena pobjeda. Palaca nam osim gola nije postene poluprilike napravio a kamoli sta vise. Palaca je ekipa koja nas je do sad svaki put posteno namucila, pa proslo kolo su izdominirali jedan Arsenala koji polako ali sigurno dize formu.

Dominirali smo od pocetka do kraja, istina usli smo malo sporije u utakmicu ali poslije gola smo u potpunosti kontrolisali utakmicu. 

Konacno ekipa ima i na klupi igrace koji mogu sta da ponude. 

Kovacic je jucer bio maestralan, ubrzao je distribuciju lopte i njegovim ulaskom smo zapecatili sudbinu Palace u ovoj utakmici.

Konacno Morata da uradi ono za sta je placen, steta za pokusaj loba koji je propao ali svaka cast za pokusaj. Da je uspjelo bilo bi fenomenalno.

Dobiti Everton i onda veliki derbi protiv Totenhema u gostima. Vjerujem da ih mozemo i hocemo dobiti ali prije toga prvo Everton kako bi na reprezentativnu pauzu otisli u dobrom raspolezenju.

Ma nismo, samo mi je pravo dosadna utakmica bila. Naravno rezultat je najvazniji i konacno da nas centarfor rijesi ovakav jedan mec gdje uopste nismo imali neke sanse, pogotovo ne prije prvog gola.

Protiv Evertona ce biti mnogo teze, tim vise jer ce Sarri umoriti igrace u Bjelorusiji.

Daj nam contea pa da se borimo za kup uefa sa unitedom uz fantasticno atraktivnu igru
Bas nidje veze, covjek bi teko da smo pod Conteom igrala aomski fudbal uz pregrst prilika a zapravo nas malo ozbiljnija ekipa svaki put izdominira.
Ne razumijem, ljudi koji su govorili kako im je samo rezultat bitan, sad plaču da im je dosadno, a koliko vidim pobjedili smo...

A što je lijepo a što ne je suludo raspravljat, to je subjektivna stvar...
Ono što po meni falilo da ne bude dosadno jeste Kovačićevo iznošenje lopte.Barkley je jučer odigrao katastrofalno,ali i inače kada igra dobro,on igra samo naokolo,a ne pokušava povući loptu kroz sredinu ili odigrati dupli pas s nekim i tako izbaciti nekoliko igrača.
Ja sam samo napisao da mi je bila dosadna utakmica i za zaboraviti ali kao i obicno ovdje se pretjeruje u svemu pa me ne cudi dalje sta se pisalo.

Dobro stojimo na tabeli, medjutim malo vara tu stanje jer nismo odigrali mnogo jakih utakmica, nismo stavise niti jednu u gostima. A i ono sto smo odigrali bilo je dosta neubjedljivo. Raduje me forma protiv "manjih" i postizanje mnogo golova, to bi nam moglo donijeti TOP 4 na kraju. Protiv Spudsa cemo imati dobru priliku da se pokazemo.

Treba istaci da je konkurencija ove godine strasna. City prejak, Liverpool dosta cvrsci i pametniji nego prije, Arsenal se rijesio Wengera a Tottenham uvijek tu negdje. Jedino United kaska ali ocekujem i njih u borbi.

Nazalost niti kovacic niti barkley nisu kompletni igraci, fali im ono sto drugi ima, kovacicu muda a barkleyju tehnika. Kao sto sam i prije rekao mislim kako ce u jacim utakmicama definitivno igrati kovacic.. Barkley katastrofalan jucer, toliko losih odluka i izgubljenih lopti

Ne razumijem, ljudi koji su govorili kako im je samo rezultat bitan, sad plaču da im je dosadno, a koliko vidim pobjedili smo...

A što je lijepo a što ne je suludo raspravljat, to je subjektivna stvar...

Ja prezadovoljan rezultatima, ali mogu reci valjda da mi je dosadno gledati, kao sto ste vi govorili da je dosadno vama bilo gledati. Ima ovo potencijala, samo se nadam da nece ostati na ovom 1000 passova po utakmici izmedju rudigera i jorginha.

samo se nadam da nece ostati na ovom 1000 passova po utakmici izmedju rudigera i jorginha.

to ti je temelj sarijeve taktike, i ti bi ovo izbacio

uzivaj u dodavanjima, valja gledati ovo do kraja sezone

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.