Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: Burnley (A) [28.10. @ 14:30h]

Istaknuti odgovori

Stvarno neodgovorno ponasanje.

Danas mnogo fina utakmica, lakse nego sto sam ocekivao i ubjedljivije dobismo i to bez naseg najboljeg igraca.
Produzili smo seriju nepobjedivosti na 10 utakmica. Cak smo uspjeli i odmoriti Jorginha koji je danas imao jos jednu dobru partiju (u dva navrata je spojio Moratu i Williana s golom loptom preko odbrane).
U prvom poluvremenu malo Kepa lutao ali na kraju i za njega clean sheat.
Zasluzena i fina pobjeda.
Ovo je trebalo i ubjedljivije biti, ali dobro ne mogu se zaliti jer kod ovih drvosjeca je uvijek jebeno gostovanje a pogotovo sad bez Edena. Nismo dobro usli u mec, medjutim nakon prvog gola smo preuzeli kontrolu i fino priveli kraju. Morata ne bi bio Morata da ne promasi opet par zicera.

Ja kako vidim mi imamo jos 4 utakmice prije reprezentativne pauze, od toga 2 u prvenstvu i obje kuci (Palace i Everton). Gostujemo jedino BATE Borisovu prije tekme s Evertonom i tu treba biti oprezan, napraviti pametne rotacije da bi igraci bili svjezi. Sve 4 tekme smo realno favoriti i imamo dobru priliku da produzimo fin niz jer poslije pauze prva tekma nam je derbi gostovanje Tottenhamu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Autor

Brate kolko smo pukli, nikog temu da otvori.
Otvoricu ja ove nedelje teme za sve meceve do kraja sezone u Pl.

To ne bi bila losa stvar, ili otvarati teme za utakmice u jednom mjesecu jer ne znam jesu li sada potvrdjeni termini nasih utakmica npr u decembru ili januaru.

Kad covjek malo skonta od Drinkwatera i Bakayoka u veznoj liniji prosle sezone do Jorginha, Barkleya, RLC-a ove sezone promjena za 360 stepeni. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.