Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Carabao Cup - 3rd Round - Liverpool vs Chelsea (A) [26.09. @ 20:45h]

Istaknuti odgovori

Igramo dvi utakmice za redom protiv Liverpool. Ona u subotu u prvenstvu je puno važnije, ovdje rezerve poslat.
Kao da smo iskusno dobili neku neiskusnu ekipu. Odlicno otvorena utakmica a onda z drugom nestade pas igra i samim tim i produkcija u napadu. Liv agresivan a mi kao da nismo hteli punom snagom. Mnogo gresaka Kristensena, Fabregasa, Mozes jako slaba produkcija, Emersonu fali meceva u nogama, Morata veliko nista ali ama bas nista. Azar doktorski. Svaka cast. Dobro podeljene minute nosiocima. Kabaljero odlican. Mora vise koncentracije rezervista jer kad krene paklen ritam rezervisti moraju vise da zapnu.

Od zamjena Fabregas i Emerson dobro, ostalo vise manje slabo.. Barkley, Moses, Christensen katastrofa.. Zakucali su si klupu ovim i nadalje

Šta Fabregas dobar,frajer prodo 10 lopti,uvalio azpija da zasere kad smo gol primili,ne može mrdnuti noge,lešina jedva čekam da ode.

Fabregas je u prvom bio dobar, u drugom je glavni krivac skoro svake prilike koju je Liverpul stvorio. Fabregas protiv bilo koje jace ekipe ne treba igrati u prvoj postavi, protiv bunkerasa i levata on ce biti bolji od Jorginha.

Utakmica sinoc onako/onako. Prvo poluvrijeme mi bolji u drugom Liverpul.

Inace ono sto mi se svidjelo jeste ne odstupanje od nase igre neovisno o protivniku s druge strane. Sarriju neizmjerno zamjerim ne igranje Odoia pa i ne skidanje Ampadua za mec uopste. Jebo ga Moses da ga jebo.

Ma lose smo izgledali sinoc. Prvo poluvrijeme smo kao i stvorili neke prilike. Drugo katastrofa, ubio nas Liverpool. Stvorili su 3-4 100% sanse, zahvaljujuci Cabaleru nisu vodili sa vise razlike.
Mi dali go iz prekida i na suho majstorstvo najboljeg igraca lige i to je sve.
Da se razumijemo ne bi mi poraz tesko pao jer mi je zaista nebitno takmicenje ali lijepo pobjediti Liverpoola i to na Anfiledu.

PS: Volio bih sad u subotu da zaigra Jordan, imam osjecaj da bi mogao crveni dobiti, nije mu bilo svejedno sto ga je Hazard pravio budalom.

Nismo mi uopste lose izgledali takticki, nego su greske pojedinaca uticale na broj prilika Liverpula.. Vecina tih sansi je plod individualnih gresaka nasih igraca bez da su uopste bili izlozeni nekom velikom presingu. 

Liverpul je ekipa voljnog momenta, kada se naspanuju i ufate zamaha tesko ih je zaustaviti. Ipak Sarri ih je sinoc, pogotovo u prvom poluvremenu lijepo zaustavio i umrtvio, hladno smo i mi poslije prvih 30 minuta mogli voditi 2-3 razlike.

Ima zamjerki koji idu Sariu, ne mozes drzati onakog loseg Wiliana i Mosesa u ekipi, Odoi je trebao sinoc igrati cijeli mec kao i Zapacosta umjesto Azpilicuete koji je potpuno nezapazen na beku.

Prvo da jebem mater Sarriju za izmjenu christensen-luiz, a i kante nije trebao. Drugo, Fabregas je spor sa mozgom u picku materinu, razmislja jedno minut, pa ga ljudi pritisnu i on nema sta tu da radi, pa nekada je davao sanse za njih, bar njih 2-3 veoma dobre sanse. Ocajan je. Trece, Hazard je Bog.

Sto se tice izmjene mislim da je Christensen osjecao bol pa je trazio izmjenu, nemoj me drzati za rijec ali mislim da je tako bilo.
Christensenova zamjena je bila primorana, iako bi bilo bolje da ga je zamijenio i prije bolova. Ne mozes onako igrati sry

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.