Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36 : West Brom vs Chelsea (pet. 12.05.2017 - 21:00)

Istaknuti odgovori

Znaci Friday Night Football, laganini spremit se i u kafic navijati zajedno s ostatkom ekipe do titule. Fin termin za pogledat tekmu i uzivati.

Znamo da ce Pulis sve odraditi da nam ne dozvoli proslavu protiv njegove ekipe i na njihovom stadionu ali mislim da ih se ne pita toliko, ako nasi budu opet raspolozeni. Kako Fabregas kaze, ne prepustati stvari slucaju i rijesiti pitanje pobjednika sto je prije moguce. Ne sumnjam da ce Conte kvalitetno pripremiti utakmicu i neutralisati njihovo najjace oruzje - a to su prekidi i skok igra.

DO TITULE MOMCI !

Ma kakav X, titula će svakako biti uručena posle utakmice sa Sunderlandom, kad god bila ta finalna pobeda, ali bolje da se to odmah reši, a ne da se kiksa i United uzme bodove u Tottenhamu pa da se onaj šarlatan hvali kako je doneo četvrtu titulu Chelseaju.

Ma kakav X, titula će svakako biti uručena posle utakmice sa Sunderlandom, kad god bila ta finalna pobeda, ali bolje da se to odmah reši, a ne da se kiksa i United uzme bodove u Tottenhamu pa da se onaj šarlatan hvali kako je doneo četvrtu titulu Chelseaju.

Koliko ja znam, odmah ce se uruciti titula, jer ce biti na stadionu trofej.

To je jedino tako ako u zadnjem kolu osiguras titulu. U svakom drugom slucaju se titula dodjeljuje na zadnjoj domacoj utakmici. Pa vi kao da pratite Premiership od jucer. :D Trofej ce abd biti urucen protiv Sunderlanda, ali i ja zelim da je osiguramo u petak.
Bravo za momke. Zasluzena titula. Sad u zadnje dvije utakmice odmarati igrace za finale kupa.

https://twitter.com/JPW_NBCSports/status/863165329027076097

Koga briga za novinare i konferenciju :D

Ma mogu im ja zamjeriti pristup utakmici, gdje rovare cijelo prvenstvo, igraju na duge lopte i prekide, i sada im se ukaze konacno prilika da igraju za svoj gust... Utakmica kod kuce, protiv vjerovatnog prvaka, sve kamere i oci sirom svijeta uprte na tvoj stadion, prilika da se navijacima oduzis i zabavis ih, da pokusas igrati fudbal, da pruzis dobru partiju itd...

A oni cuvaju nulu od 30. minute, ko da im za zivu glavu treba. Tuku nase igrace, 9 njihovih u 16 metara u jednom trenutku - sta dalje da pricam. 

Veliko strpljenje nasih, iako smo imali puno suteva nije tu bilo Bog zna kakvih velikih prilika, posebno jer su oni igrali sa 4 stopera, 2 beka i 3 vezna u bunkeru izdrilanom od strane jedinstvenog Pulisa. Nema ekipe na svijetu koja se ne bi namucila u takvom mecu. Ipak, rijesili smo ih kao i na Bridgeu jer smo vjerovali u sebe. Iznenadio sam se kad je Conte izvadio Edena ali kao sto on sam rece poslije, Michy mu se u potpunosti oduzio i pokazao da je to bio pravi potez. Odlican njuh za gol, dobra asistencija Davea u kljucnom trenutku.

Titula je tu, divne scene nakon utakmice, veselje uz navijace. Sta vise pozeljeti za jednu ovakvu sezonu? Ustvari znamo, jos taj FA kup pa da ugodjaj bude potpun.

Haaamcoooo, Azpilicueta jos jednu asistenciju upisaooooooo :D

Znas kako kazu, i corava koka jedno zrno ubode :D. Neka njega na stoperu, tu mi je 100x bolji nego na beku.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.