Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radja Nainggolan (Belgija, 1988)

Istaknuti odgovori

naingollan.jpg

27-godišnji Radja Nainggolan (čitaj Rađa Najngolan), reprezentativac Belgije i veznjak Rome vrlo vjerojatno dolazi u Chelsea. Ponajbolji igrač Rome. Borben radnik, ali s odličnom tehnikom.

Otac mu je Indonežanin, a majka Flamanka/Belgijka. Odgojen je kao katolik, iako mu otac protestant. Majka mu je nažalost preminula 2010-te godine, a otac ga je ostavio kao mali. U zahvalu majci istetovirao se. Ima pijevac frizuru trenutno a toga će se nadam se riješiti kada dođe u Chelsea.

Nadam se da dolazi jer Oscar ide.

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Nainggolan didn’t only confirm the negotiations were underway, but also expressed to be excited whether the deal will be sealed and his move to West London officially confirmed, GianlucaDiMarzio.com reports. 

"There has been contact between the clubs, but they have to find an agreement before I speak to [Chelsea].

It would be very hard to leave Italy after 11 years , I am happy at Roma. Chelsea is a great club and they want to improve their squad.

With Conte, they have a manager who has always wanted to sign me. Let’s see if a deal (between the clubs) can be made, only then will there be an official transfer."

Whisper jesi stvarno povjerovao u ovaj prijevod gore?  :))

Samo da mi kupimo nekoga jer imam neki osjećaj da ćemo opet izvisiti. 

Negdje sam čitao da do kraja mjeseca Roma mora prodati jednog ili više igrača u vrijednosti od 30 miliona eura kako bi ispoštovali financijski fair play.

Negdje sam čitao da do kraja mjeseca Roma mora prodati jednog ili više igrača u vrijednosti od 30 miliona eura kako bi ispoštovali financijski fair play.

najvjerovatnije će pjanić prvi ići

Kakogod za ovog Indijanca tolike pare je za posmatranje. Mi Matu prodali za manje (mada kad skontam u zadnje vrijeme su joÅ¡ viÅ¡e počeli da se razbacuju). 

• 2 sedmice kasnije...
Hvala Bogu, ne zaslužuje Chelsea. Radije bi za Kantea iskrcao 50 milijuna nego doveo ovog poluigrača. Nas Roma ucjenjuje za ovog majmuna, na kakve grane je spao ovaj klub :hljeb: .

Hvala bogu da nismo pali pod uticaj Rome i sličnih pa da izvuku sve pare od nas, ovako ga neće ni prodati pa neka se jebu smradovi. 

Chelsea have had a third bid of £33million rejected for Roma midfielder Radja Nainggolan.

New Chelsea boss Antonio Conte has been determined to prise the Belgian from Roma but they have remained resilient, confident in the fact the 28-year-old will not push for a transfer.

Nainggolan told reporters last week that he was 'very happy where he was' but was aware Roma had been listening to offers from the Premier League club.[Daily Mail]

Dobro je da su je odbili,jer nije vrijedan tolikih para.

koje smeće, znaju da smo očajni pa misle izvuči enormne svote za nekog tko toliko realno ne vrijedi, ne treba ovim ciganima dati

Pa i mi kao mutavi navalimo od ovih Å¡to ti izvuku svaki dinar kupovati, pa nema većih smećara od Italijana i Totenhema (hajde i Everton može tu), bolje uzmi pare i baci ih u prvi kanal nego sa njima imaj posla. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.