Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04: MK Dons 1 - 5 Chelsea (31.01. ned) [W]

6 članova je glasalo

1. 1. Prolazimo li dalje?

• Da
      100%
      6
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Očekujem tri boda, ovi su ipak treća liga.

Mislis prolazak u naredno kolo, nema bodova.

Igraju Rahman i Loftus, odmaraju Dave, Zouma i Willian. Trebalo bi biti zanimljivo pratiti ovu tekmu. MK su sigurno nabrijani na domacem terenu, a nasi idu da osvoje makar ovaj kup. Vidjecemo.
  • Autor

Dajte ljudi ne serite, haj što vodimo 3:1 haj što sve vrijeme stvaramo šanse i bez obzira na to što smo promašili eto 3 stopostotne necemo ga ispušiti zbog toga i primiti neki pacerski gol i ispasti jer smo nastavili napadati i zabijati.

Napokon da gledam dobar fudbal i dobar Chelsea, ajmo Traore In

Cheek da ima 28 godina i da ovako igra sad bi mu svi jebali mater ovdje. Toliko ga oriželjkujem, toliko vjerujem i on sam želi šansu na terenu i kad je dobije on onako se šetka. Iskreno razočarao me je uprkos fantastičnoj asistenciji.

Dok Baba upravo suprotno, jednostavno kida frajer danas, nije stao ni na sekundu, nevjerovatno koliko smo opasniji na lijevoj strani kada on igra, uvjek odvlači bar jednog igrača za sobom svojim utrčavanjima i time otvara prostor kriliu, dok to sa Cesarom nije slučaj, zato mi nije jasno zaÅ¡to  Mou i Holland u onoj tekmi ali i Hiddink cijelo vrijeme ignoriraju ga.

Inače dobri smo danas, Oscar sasvim sigurno najbolji.

To mu je jedina mana, pogotovo je šteta jer ima momak predispozicije da igra u oba pravca. Lijen je i treba ga malo nogom u guzicu da se trgne. Doduše, igrao je 10-ku danas, bio je istureniji pa možda je dobio instrukcije da se ne vraća previše nazad.

• Autor

To mu je jedina mana, pogotovo je šteta jer ima momak predispozicije da igra u oba pravca. Lijen je i treba ga malo nogom u guzicu da se trgne. Doduše, igrao je 10-ku danas, bio je istureniji pa možda je dobio instrukcije da se ne vraća previše nazad.

Malo smo demantovani u drugom poluvremenu čini mi se, kad kod se vratio nazad po loptu, razbio bi protivnika u duelu i lagano je uzeo :D

Ovako treba šamarati ovakve protivnike. Dali 5 a mogli još 5 komotno. Zadovoljan utakmicom u potpunosti, bez greške smo odigrali. Možda jedino je malo štekala završnica u prvom poluvremenu.

Sve osim pobede sa ovolikom razlikom bi bilo iznenadjenje protiv ovakvog protivnika. Moraju da se daju golovi iz stopostotnih sansi, protiv PSZ-a cemo mozda imati 1 ili 2 takve sanse za ceo dvomec tako da ako takve sanse ne ulaze nemamo cemu da se nadamo.

Dobra utakmica. Drago mi je zbog gola Traorea i asistencije RLC-a, ali iskreno i krivo zbog Oscarova tri gola jer će to po običaju opet zamazati oči našim glupanima u upravi i ovaj prosječni igrač će nam i dalje biti Lampardov nasljednik gurajući naš klub u milanski ponor. Ali eto...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.