Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Shaun Wright-Phillips (2006-2008, 82 nastupa)

Istaknuti odgovori

shaunwrightphillips300.jpg

Shaun Cameron Wright-Phillips rođen je 25.10.1981 godine u Greenwich-u, London.

Sa 15 godina je iz Nottingham Forest-a preÅ¡ao u Manchester City gdje ubrzo postao stalni igraÄ u prvoj postavi.U Manchester City-u je odliÄno igrao te 2005. godine prelazi u Chelsea za 21 milion funti.

2008. se vraća u Manchester City, a od ove sezone je novi igraÄ QPR-a.

jako dobar igraÄ. izluÄ‘ivao je obrane sa svojom brzinom

Pa dobro i nije baš bio toliko dobar.. Imao je nekoliko dobrih momenata, ali nije ispalo to što se oÄekivalood njega. Al da je brz, jeste..

Solidan igraÄ ali nije bio na razini Chelsea-ja a ni novog City-ja. Osim brzine nažalost nema ništa. Sretno mu u QPR-u

• 2 mjeseca kasnije...

Zanimljiva je njegova iskorištenost u Chelseaju. Ima dobar omjer godina provedenih u Chelseaju i nastupa za isti. Npr u dvije sezone tj. dvije godine ima preko 80 nastupa što je rijetko.

• 6 mjeseci kasnije...
Ja mislio otvoriti temu za njega, tek sad vidim da je otvorena. Čudi me što nema više odgovora na temu. Ni ankete.

Evo karijera ukratko:

1999-2005 Man City 153 nastupa, 26 golova
2005-2008 Chelsea 81 nastup, 4 gola
2008-2011 Man City 53 nastupa, 9 golova
2011-i dalje igrač QPRa 32 nastupa, bez golova za sad.

Meni bio pomalo drag igrač, brz, prodoran ali jbg izglea nije za Chelsea.

Uvek mi je bio savršen za Everton/Newcastle.
Mene je on razocarao, nadao sam se puno vise od njega. A i krivim ga sto se je Chelsea godinu dana nakon njegovog dolazka odlucio na prodaju Duffa, jer smo imali jos i Robbena i J. Cole-a dakle 4 vrhunska krila. Duff je imao najmanju minutazu pa je uprava odlucila prodati ga, sto je bila velika greska (po mom licnom misljenju)

s.Wright-Phillipsa doveli za 32 mil eura, nakon 3 godine za 11 nazad u Shity. 20ak mil baceno u prasinu

[quote name='Caeruleus' timestamp='1324654965' post='12295']
Zanimljiva je njegova iskorištenost u Chelseaju. Ima dobar omjer godina provedenih u Chelseaju i nastupa za isti. Npr u dvije sezone tj. dvije godine ima preko 80 nastupa što je rijetko.
[/quote]

Proveo je 3 sezone u Chelsea-u, a od ovih 80ak (premierligaski) nastupa je 50% ulazio s klupe
  • 6 mjeseci kasnije...
malo mi je i žao što ga nije proslavio, kolko znam nije dugo zabio i onda dođe i zabije golčinu i ne proslavi xD al svaka mu čast, ima srca i respekta i zato ga volim ! dobro i zato što sam prije stalno igrao na PS-u s njim, dobije loptu i samo šprint uz aut liniju i nabac :D nazabijao sam se kišu golova :D
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.