9. juli 2015.11 god. comment_224022 Chelsea ‘agree shock transfer deal to sign Chile star Charles Aranguiz’ Chelsea have agreed a deal to sign Internacional midfielder Charles Aranguiz, according to reports.The central midfielder, who helped Chile to Copa America victory at the weekend, has been tipped to move to Europe for the last 12 months.Arsenal have been keen on his services while reports in France say Marseille recently made an approach to do business – only to be told Aranguiz has agreed to join Chelsea. The surprise development was reported by local media in France, with Marseille say to have been left disappointed by the development. Aranguiz has been valued at £16.1million by his club Internacional Ne vjerujem u ovo, ali neka teme Chiba nemoj me banovati, ovo je ozbiljna tema Prijavi
9. juli 2015.11 god. comment_224026 Aranguiz je bio zvijer na SP a i na copa america nadam se da je istina. Prijavi
9. juli 2015.11 god. Autor comment_224031 Većina ÄŒileanaca su kidalice i zahvalni igraÄiChiba nemoj me banovati, ovo je ozbiljan post Prijavi
9. juli 2015.11 god. comment_224039 Nisam ga puno gledao, praktiÄki nikako. I lik mi je totalna nepoznanica tako da ne mogu niÅ¡ta komentirati. Ako je struka ocijenila da nam je potreban onda dobrodoÅ¡ao. (ako je ovo sve istina naravno) Prijavi
9. juli 2015.11 god. comment_224040 Ja sam pratijo Cile na CA, 4 tekme cini mi se, decko igra srcano, daje poslednje atome snage, ostar, umalo da Di Mariji slomi noge, izvodi kod njih i prekide i kornere,............... itd da ne nabrajam, jer sam juce naleteo na vest da je prakticno Marsejov igrac. Steta bas mi se svideo, bilo bi to dobro pojacanje. Da dopunim, kao sto sam rekao to sam juce procitao, danas kruzi prica da smo poslali novu poboljsanu ponudu od 22 mil. i da je na igracu da odluci mi ili OM. Prijavi
9. juli 2015.11 god. comment_224080 Da li to znaci da mikac ili neko odlazi, oke super jos jedan squad igrac u sredini Prijavi
12. juli 2015.11 god. comment_224419 http://www.express.co.uk/sport/football/590567/Chelsea-Charles-Aranguiz-Arsenal-Transfer-News-Gossip Nadam se daje istina Prijavi
12. juli 2015.11 god. comment_224420 Za ovih 10ak miliona, vise nego dobro resenje. Kako bih ja voleo Valdiviu videti u Celsiju.....Jos jedan talenat koga je losa glava sprecila da napravi karijeru..... Ali kad hoce, pravi je "el mago" Prijavi
13. juli 2015.11 god. comment_224553 Ako bude za ovu cijenu onda je to krađa. S obzirom kako se kreću cijene na tržištu mislio sam da ćemo morati platiti bar 15 m funti. Kad ono duplo manje. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
13. juli 2015.11 god. comment_224629 Charles #Aranguiz close to an agreement with @ChelseaFC for 5,7M£ / year. Prijavi
13. juli 2015.11 god. comment_224631 Ne znam , nisam ga gledao dovoljno da mu mogu "suditi" . Samo se nadam da je update u odnosu na Mikela. Prijavi
13. juli 2015.11 god. comment_224636 Ne znam , nisam ga gledao dovoljno da mu mogu "suditi" . Samo se nadam da je update u odnosu na Mikela. Pa bolan ja sam update u odnosu na Mikela :D Aranguiz je zvijer. Prijavi
22. juli 2015.11 god. Autor comment_225757 Sta bi s ovim? Citam da se interusuju za njega Fenerbahce i Bayer Leverkuzen Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.