13. maj 2014.12 god. comment_174795 Rođen: 02.10.1991 Mjesto rođenja: Maceió, Brazil Godina: 22 Visina: 1,81 Nacionalnost: Brazilac Pozicija: Ofenzivni vezni Jača noga: desna Tržišna vrijednost: 15.000.000 € Agencija: ROGON Sportmanagement GmbH & Co. KG Povezuje se s nama. Šta mislite? Prijavi
8. juni 2014.12 god. comment_177040 Ovaj bi bio odlična zamjena za Oscara, dat mu još šest mejseci ako se ne vrati u formu uvalit ga PSG u za masne pare i kupiti Firmina. Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177042 Se na uozbiljite se kakav crni firminho?? Jestel normalni pa bolje igrače po posudbama imamo ;)Piazon nek bude rezerva Oscaru mali je veliki potencijal, nek se polako razvija ;) Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177044 Piazon nek bude rezerva Oscaru mali je veliki potencijal, nek se polako razvija ;) Što ne znači da će odmah da razbija Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177059 Što ne znači da će odmah da razbija Igi ti si jedan imitator, da ne kažem plagijator. Ja sam prvi rimu složio na Schurrleovoj temi i sad si se ti na to naložio i nastali su problemi. Kreni pisat normalno smrade jedan, svaki tvoj pokušaj postao je bijedan. Dobit ćeš ban na to te upozoravam, jer ipak ja reLom upravljam. Kako ja zamislim reLo to provede, ko se sa mnom zakači alal će da najebe. reLo je spreman da na moju naredbu uradi čuda, ajde sada rimu složi ako imaš muda?! Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177100 Igi ti si jedan imitator, da ne kažem plagijator. Ja sam prvi rimu složio na Schurrleovoj temi i sad si se ti na to naložio i nastali su problemi. Kreni pisat normalno smrade jedan, svaki tvoj pokušaj postao je bijedan. Dobit ćeš ban na to te upozoravam, jer ipak ja reLom upravljam. Kako ja zamislim reLo to provede, ko se sa mnom zakači alal će da najebe. reLo je spreman da na moju naredbu uradi čuda, ajde sada rimu složi ako imaš muda?! Odakle si se ti stvorio, kao neka vrata si otvorio? MC Miki Liki je osvojio Halkidiki pre Barsine Take-Tiki Rima ti je slaba, ne budi baraba, kad počne tarapana, nabošće te taraba Ne plašim se Rela, ni bildovanog tela, boja mu je bela, to je samo štela A kad već spominješ muda, iščupaću ti kad izađem iz huda i prodati restoranu fast fuda Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177109 I onda dođe reLo udari vam po bananu jer mu se ne sviđaju stihovi u kojima se spominjete i onda obojica možede odnjeti muda do najbližeg fast fuda Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177180 Odakle si se ti stvorio, kao neka vrata si otvorio? MC Miki Liki je osvojio Halkidiki pre Barsine Take-Tiki Rima ti je slaba, ne budi baraba, kad počne tarapana, nabošće te taraba Ne plašim se Rela, ni bildovanog tela, boja mu je bela, to je samo štela A kad već spominješ muda, iščupaću ti kad izađem iz huda i prodati restoranu fast fuda Pa jesi ti svjestan koliko ti je rima glupa? Samo si bezveze riječi nabacao skupa. Kada rime pišeš moraju imat smisao, al jebiga ti si ipak glup da bi nešto kvalitetno pisao. Kakav bolan hood? Kakav li fast food? Hljeba mi igi tvoja dijagnoza je: lud! Ovdje glumiš baju i kao ne bojiš se reLe a kad ti on pusti plin vidjet ćeš miševe bijele. A nakon miševa slijedi puno gore, nakon toga će te progutat Jadransko more. Ne želim dalje zbog tebe vrijeme gubiti, rime su ti sranje i moš me u dupe poljubiti. Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177205 Pa jesi ti svjestan koliko ti je rima glupa? Samo si bezveze riječi nabacao skupa. Kada rime pišeš moraju imat smisao, al jebiga ti si ipak glup da bi nešto kvalitetno pisao. Kakav bolan hood? Kakav li fast food? Hljeba mi igi tvoja dijagnoza je: lud! Ovdje glumiš baju i kao ne bojiš se reLe a kad ti on pusti plin vidjet ćeš miševe bijele. A nakon miševa slijedi puno gore, nakon toga će te progutat Jadransko more. Ne želim dalje zbog tebe vrijeme gubiti, rime su ti sranje i moš me u dupe poljubiti. Sa mojoj istorijom mojom upoznat ti nisi, za početak malo diši pa uzmi blokče i piši Moja rima, osvaja hiljadu vima, za njom uvek ostaje dima, divi mi se i Adrijana Lima Ja jesam lud, ali nije uzaludan trud, mog rada ovo je fruit! reLo je kvazi firer, misli da je Širer, a zapravo je samo student mediciner Jadronsko more duboko je plavo, aj oladi usijana nam glavo I još dok je Eto'o prodavao kikiriki, znaj da je ulicama vladao MC Miki-Liki Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177206 Sa mojoj istorijom mojom upoznat ti nisi, za početak malo diši pa uzmi blokče i piši Moja rima, osvaja hiljadu vima, za njom uvek ostaje dima, divi mi se i Adrijana Lima Ja jesam lud, ali nije uzaludan trud, mog rada ovo je fruit! reLo je kvazi firer, misli da je Širer, a zapravo je samo student mediciner Jadronsko more duboko je plavo, aj oladi usijana nam glavo I još dok je Eto'o prodavao kikiriki, znaj da je ulicama vladao MC Miki-Liki Ovo je očajnički pokušaj. Izdominirao sam te i sad ne piši gluposti nego odustani od pokušaja dominacije. :D Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177208 Igi izdominiran si. Svaki otpor je uzaludan.. Jbga :D I nećemo više spamat. hahah Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177213 Chelseafan ti si samo plasitčar, bolje budi gimnastičar :D Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177216 Chelseafan ti si samo plasitčar, bolje budi gimnastičar :D To kad si smislio na mom si visio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.