Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Firmino (Brazil, 1991)

Istaknuti odgovori

roberto-firmino-praesentiert-das-neue-he

Rođen: 02.10.1991

Mjesto rođenja: Maceió, Brazil  

Godina: 22

Visina: 1,81

Nacionalnost: Brazilac

Pozicija: Ofenzivni vezni

Jača noga: desna

Tržišna vrijednost: 15.000.000 € 

Agencija: ROGON Sportmanagement GmbH & Co. KG

Povezuje se s nama. Šta mislite?
  • 4 sedmice kasnije...

Ovaj bi bio odlična zamjena za Oscara, dat mu još šest mejseci ako se ne vrati u formu uvalit ga PSG u za masne pare i kupiti Firmina.

Se na uozbiljite se kakav crni firminho?? Jestel normalni pa bolje igrače po posudbama imamo ;)

Piazon nek bude rezerva Oscaru mali je veliki potencijal, nek se polako razvija ;)

Piazon nek bude rezerva Oscaru mali je veliki potencijal, nek se polako razvija ;)

Što ne znači da će odmah da razbija

Što ne znači da će odmah da razbija

Igi ti si jedan imitator, da ne kažem plagijator. Ja sam prvi rimu složio na Schurrleovoj temi i sad si se ti na to naložio i nastali su problemi.

Kreni pisat normalno smrade jedan, svaki tvoj pokušaj postao je bijedan. 
Dobit ćeš ban na to te upozoravam, jer ipak ja reLom upravljam. Kako ja zamislim reLo to provede, ko se sa mnom zakači alal će da najebe. 
reLo je spreman da na moju naredbu uradi čuda, ajde sada rimu složi ako imaš muda?! 

Igi ti si jedan imitator, da ne kažem plagijator. Ja sam prvi rimu složio na Schurrleovoj temi i sad si se ti na to naložio i nastali su problemi.

Kreni pisat normalno smrade jedan, svaki tvoj pokušaj postao je bijedan. 
Dobit ćeš ban na to te upozoravam, jer ipak ja reLom upravljam. Kako ja zamislim reLo to provede, ko se sa mnom zakači alal će da najebe. 
reLo je spreman da na moju naredbu uradi čuda, ajde sada rimu složi ako imaš muda?! 

Odakle si se ti stvorio, kao neka vrata si otvorio? MC Miki Liki je osvojio Halkidiki pre Barsine Take-Tiki

Rima ti je slaba, ne budi baraba, kad počne tarapana, nabošće te taraba

Ne plašim se Rela, ni bildovanog tela, boja mu je bela,  to je samo štela

A kad već spominješ muda, iščupaću ti kad izađem iz huda i prodati restoranu fast fuda

Odakle si se ti stvorio, kao neka vrata si otvorio? MC Miki Liki je osvojio Halkidiki pre Barsine Take-Tiki

Rima ti je slaba, ne budi baraba, kad počne tarapana, nabošće te taraba

Ne plašim se Rela, ni bildovanog tela, boja mu je bela,  to je samo štela

A kad već spominješ muda, iščupaću ti kad izađem iz huda i prodati restoranu fast fuda

Pa jesi ti svjestan koliko ti je rima glupa? Samo si bezveze riječi nabacao skupa. 
Kada rime pišeš moraju imat smisao, al jebiga ti si ipak glup da bi nešto kvalitetno pisao. 
Kakav bolan hood? Kakav li fast food? Hljeba mi igi tvoja dijagnoza je: lud!
Ovdje glumiš baju i kao ne bojiš se reLe a kad ti on pusti plin vidjet ćeš miševe bijele. 
A nakon miševa slijedi puno gore, nakon toga će te progutat Jadransko more. 
Ne želim dalje zbog tebe vrijeme gubiti, rime su ti sranje i moš me u dupe poljubiti. 

Pa jesi ti svjestan koliko ti je rima glupa? Samo si bezveze riječi nabacao skupa. 
Kada rime pišeš moraju imat smisao, al jebiga ti si ipak glup da bi nešto kvalitetno pisao. 
Kakav bolan hood? Kakav li fast food? Hljeba mi igi tvoja dijagnoza je: lud!
Ovdje glumiš baju i kao ne bojiš se reLe a kad ti on pusti plin vidjet ćeš miševe bijele. 
A nakon miševa slijedi puno gore, nakon toga će te progutat Jadransko more. 
Ne želim dalje zbog tebe vrijeme gubiti, rime su ti sranje i moš me u dupe poljubiti. 

Sa mojoj istorijom mojom upoznat ti nisi, za početak malo diši pa uzmi blokče i piši

Moja rima, osvaja hiljadu vima, za njom uvek ostaje dima, divi mi se i Adrijana Lima

Ja jesam lud, ali nije uzaludan trud, mog rada ovo je fruit!

reLo je kvazi firer, misli da je Širer, a zapravo je samo student mediciner

Jadronsko more duboko je plavo, aj oladi usijana nam glavo

I još dok je Eto'o prodavao kikiriki, znaj da je ulicama vladao MC Miki-Liki

Sa mojoj istorijom mojom upoznat ti nisi, za početak malo diši pa uzmi blokče i piši

Moja rima, osvaja hiljadu vima, za njom uvek ostaje dima, divi mi se i Adrijana Lima

Ja jesam lud, ali nije uzaludan trud, mog rada ovo je fruit!

reLo je kvazi firer, misli da je Širer, a zapravo je samo student mediciner

Jadronsko more duboko je plavo, aj oladi usijana nam glavo

I još dok je Eto'o prodavao kikiriki, znaj da je ulicama vladao MC Miki-Liki

Ovo je očajnički pokušaj. Izdominirao sam te i sad ne piši gluposti nego odustani od pokušaja dominacije. 

:D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.