Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Javier Zanetti (Argentina, 1973)

Istaknuti odgovori

javier-zaneti.jpg

papa_77.jpg

7IljEwm.jpg

JavierZanetti210913.jpg

Ime: Javier Adelmar Zanetti

Rođen: 10.08.1973

RoÄ‘en u: Buenos Aires, Argentina 

Godina: 40

Visina: 1,78 m

Nacionalnost: Talijan, Argentinac

Reprezentativni status: Umirovljeni član argentinske nogometne reprezentacije

Pozicija: Desni bek, defanzivni vezni

Tržišna vrijednost: 1.000.000 €

Menadžer: Filippo Cavadini

Za svakog nogometnog fantika uz Franka Lamparda najveći ''gospodin u kopačkama''. Po meni jedan od najboljih igrača svih vremena. Njegova fizička sprema probija sve ljudske granice, a njegova ljudskost je neopisiva. Kao da je od Boga poslan na ovaj svijet. Definitivno sam za to da dođe u Chelsea, odigra simbolično jednu sezonu što će vjerojatno podrazumjevati par utakmica u Capital One kupu, eventualno FA kupu za neku simboličnu plaću. A onda godinu poslije pridružiti se stručnom stožeru Chelseaja. Ako dođe kupujem Chelseajev dres s njegovim imenom. Veliki Javier Zanetti zvani Il Capitano.

• Autor

Ne vidim razloga zašto dovoditi prelazna riješenja i za bekove i tako praviti greške kao i sa napadačima.

Neće on nikakvo prijelazno rješenje biti. Odigrat će 3 utakmice možda, simbolički. Kao što je i George Weah kad je došao u Chelsea. Onda se pridružuje stručnom stožeru. Pa imati ovakvog čovjeka u Chelseaju je vrijedno zlata. Zamisli u Chelseaju prvi pomoćnik veliki Zanetti, a u Man. Unitedu onaj glupi idiot Phill Neville.

Cae ako ti znači nešto ja ti verujem hahahahahah

sad je po onoj,kad je čoban lagao za vuka,tad su mu svi verovali,seljani posle izgubili poverenje u njega,kad je vuk stvarno došo medju ovce i čoban ponovo "evo vuka" tad mu niko nije verovao

uzmite samo primer patrik viera,jedan od najboljih igrača koji je igrao za Arsenal,kapiten evo ga sad vodi akademiju sitija,jbg para vrti gde burgija neće

Oglasio se i Murinjo.

"To me Zanetti represents the joy of living, the joy of making football your job every morning. Zanetti is the smile, the life force, the passion for training, the good cheer for everyone who works with him."

Valja imati harizmatične osobe u timu.

Mourinho is willing to offer Zanetti a 1 year playing deal next season with the promise of a coaching position from 2015.

Neće on nikakvo prijelazno rješenje biti. Odigrat će 3 utakmice možda, simbolički. Kao što je i George Weah kad je došao u Chelsea. Onda se pridružuje stručnom stožeru. Pa imati ovakvog čovjeka u Chelseaju je vrijedno zlata. Zamisli u Chelseaju prvi pomoćnik veliki Zanetti, a u Man. Unitedu onaj glupi idiot Phill Neville.

Odlicno!

Nema potrebe da igra uopće, šta će i u te 3 utakmice, kao što si napisao, zauzeti mjesto nekome mlađem igraču. Ako ga toliko hoće, neka ga dovede odma u stručni stožer.

Ja ovog igrača nikako ne podnosim. Kažu evo kako piše i ovdje gospodin u kopačkama. Ne bih to rekao. Mislim da je njegova skromnost lažna. A i ta bliskost s Mourinhom hmmm nešto mi tu ne štima.

Nikada neću zaboraviti kada je prije Svjetskog prvenstva u Africi izjavio da se Leo mora dokazati u reprezentaciji kao što se dokazuje u Barci, a ako se to ne desi mnoga pitanja se otvaraju. Izjaviti takvo što za svog sunarodnjaka, kolegu iz reprezentacije i poniziti najboljeg igrača svih vremena je po meni skandal.

Ja ovog igrača nikako ne podnosim. Kažu evo kako piše i ovdje gospodin u kopačkama. Ne bih to rekao. Mislim da je njegova skromnost lažna. A i ta bliskost s Mourinhom hmmm nešto mi tu ne štima.

Nikada neću zaboraviti kada je prije Svjetskog prvenstva u Africi izjavio da se Leo mora dokazati u reprezentaciji kao što se dokazuje u Barci, a ako se to ne desi mnoga pitanja se otvaraju. Izjaviti takvo što za svog sunarodnjaka, kolegu iz reprezentacije i poniziti najboljeg igrača svih vremena je po meni skandal.

Tvoj dolazak na ovaj svijet je skandal!

• Autor
Zanetti opovrgnuo da će u Chelsea.

Italijaski list Korijere delo Sport danas je izašao sa šokantnom informacijom u koju je malo ko mogao da poveruje, a legenda evropskog i svetskog fudbala smatra da navijači Intera nemaju razlog za brigu.
"Murinjo i ja smo u stalnom kontaktu i u sjajnom smo odnosu. Ali, nikada do sada nismo razgovarali o mogućnosti da ja odem u Čelsi. Znam da su navijači Intera upoznati s tim šta ja mislim o klubu i dresu koji nosim i uvek sam podvlačio da želim da igram i ostanem u Interu, bez obzira na sve. Ovo je moj život i moja kuća i nemam želju, a ni nameru da više bilo šta kažem“, rekao je Zaneti za zvaničnu klupsku televiziju.

A nakon toga opovrgnuo da je ovo izjavio. Men se čini jebe lud zbunjenog.

^Ovo je i Sky preneo. A i nekako mi ne deluje realno da ceo svoj život posveti Interu i onda poslednju sezonu provede u Londonu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.