20. februar 2014.12 god. comment_164610 Ime: Javier Adelmar Zanetti RoÄ‘en: 10.08.1973 RoÄ‘en u: Buenos Aires, Argentina Godina: 40 Visina: 1,78 m Nacionalnost: Talijan, Argentinac Reprezentativni status: Umirovljeni Älan argentinske nogometne reprezentacije Pozicija: Desni bek, defanzivni vezni TržiÅ¡na vrijednost: 1.000.000 € Menadžer: Filippo Cavadini Za svakog nogometnog fantika uz Franka Lamparda najveći ''gospodin u kopaÄkama''. Po meni jedan od najboljih igraÄa svih vremena. Njegova fiziÄka sprema probija sve ljudske granice, a njegova ljudskost je neopisiva. Kao da je od Boga poslan na ovaj svijet. Definitivno sam za to da doÄ‘e u Chelsea, odigra simboliÄno jednu sezonu Å¡to će vjerojatno podrazumjevati par utakmica u Capital One kupu, eventualno FA kupu za neku simboliÄnu plaću. A onda godinu poslije pridružiti se struÄnom stožeru Chelseaja. Ako doÄ‘e kupujem Chelseajev dres s njegovim imenom. Veliki Javier Zanetti zvani Il Capitano. http://chelseabalkan.com/201402202758/vijesti/transferi/mourinho-dovodi-40-godisnjeg-defanzivca-intera.html Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164612 Ne vidim razloga zaÅ¡to dovoditi prelazna rijeÅ¡enja i za bekove i tako praviti greÅ¡ke kao i sa napadaÄima. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164613 Ko u ovo povjeruje i 1% nek posjeti psihijatra ;)Odavno veću glupost nisam procito Prijavi
20. februar 2014.12 god. Autor comment_164614 Ne vidim razloga zaÅ¡to dovoditi prelazna rijeÅ¡enja i za bekove i tako praviti greÅ¡ke kao i sa napadaÄima. Neće on nikakvo prijelazno rjeÅ¡enje biti. Odigrat će 3 utakmice možda, simboliÄki. Kao Å¡to je i George Weah kad je doÅ¡ao u Chelsea. Onda se pridružuje struÄnom stožeru. Pa imati ovakvog Äovjeka u Chelseaju je vrijedno zlata. Zamisli u Chelseaju prvi pomoćnik veliki Zanetti, a u Man. Unitedu onaj glupi idiot Phill Neville. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164616 Da, sigurno. ÄŒovjek Äitav život u Interu i eto ga baÅ¡ mu se sad ide u struÄni stožer Chelseaja. Cae ne previÅ¡e droge uzimat. ;) Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164624 Cae ako ti znaÄi neÅ¡to ja ti verujem hahahahahah sad je po onoj,kad je Äoban lagao za vuka,tad su mu svi verovali,seljani posle izgubili poverenje u njega,kad je vuk stvarno doÅ¡o medju ovce i Äoban ponovo "evo vuka" tad mu niko nije verovao uzmite samo primer patrik viera,jedan od najboljih igraÄa koji je igrao za Arsenal,kapiten evo ga sad vodi akademiju sitija,jbg para vrti gde burgija neće Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164658 Oglasio se i Murinjo. "To me Zanetti represents the joy of living, the joy of making football your job every morning. Zanetti is the smile, the life force, the passion for training, the good cheer for everyone who works with him." Valja imati harizmatiÄne osobe u timu. Mourinho is willing to offer Zanetti a 1 year playing deal next season with the promise of a coaching position from 2015. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164659 Neće on nikakvo prijelazno rjeÅ¡enje biti. Odigrat će 3 utakmice možda, simboliÄki. Kao Å¡to je i George Weah kad je doÅ¡ao u Chelsea. Onda se pridružuje struÄnom stožeru. Pa imati ovakvog Äovjeka u Chelseaju je vrijedno zlata. Zamisli u Chelseaju prvi pomoćnik veliki Zanetti, a u Man. Unitedu onaj glupi idiot Phill Neville. Odlicno! Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164685 Nema potrebe da igra uopće, Å¡ta će i u te 3 utakmice, kao Å¡to si napisao, zauzeti mjesto nekome mlaÄ‘em igraÄu. Ako ga toliko hoće, neka ga dovede odma u struÄni stožer. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164692 3, 5, pa i 10 meceva je nista u odnosu na kolicinu fudbalskog znanja koje Il Capitano moze preneti buducim narastajima u Chelsea-ju. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164704 Ja ovog igraÄa nikako ne podnosim. Kažu evo kako piÅ¡e i ovdje gospodin u kopaÄkama. Ne bih to rekao. Mislim da je njegova skromnost lažna. A i ta bliskost s Mourinhom hmmm neÅ¡to mi tu ne Å¡tima. Nikada neću zaboraviti kada je prije Svjetskog prvenstva u Africi izjavio da se Leo mora dokazati u reprezentaciji kao Å¡to se dokazuje u Barci, a ako se to ne desi mnoga pitanja se otvaraju. Izjaviti takvo Å¡to za svog sunarodnjaka, kolegu iz reprezentacije i poniziti najboljeg igraÄa svih vremena je po meni skandal. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164736 Ja ovog igraÄa nikako ne podnosim. Kažu evo kako piÅ¡e i ovdje gospodin u kopaÄkama. Ne bih to rekao. Mislim da je njegova skromnost lažna. A i ta bliskost s Mourinhom hmmm neÅ¡to mi tu ne Å¡tima. Nikada neću zaboraviti kada je prije Svjetskog prvenstva u Africi izjavio da se Leo mora dokazati u reprezentaciji kao Å¡to se dokazuje u Barci, a ako se to ne desi mnoga pitanja se otvaraju. Izjaviti takvo Å¡to za svog sunarodnjaka, kolegu iz reprezentacije i poniziti najboljeg igraÄa svih vremena je po meni skandal. Tvoj dolazak na ovaj svijet je skandal! Prijavi
21. februar 2014.12 god. Autor comment_164738 Zanetti opovrgnuo da će u Chelsea. Italijaski list Korijere delo Sport danas je izaÅ¡ao sa Å¡okantnom informacijom u koju je malo ko mogao da poveruje, a legenda evropskog i svetskog fudbala smatra da navijaÄi Intera nemaju razlog za brigu. "Murinjo i ja smo u stalnom kontaktu i u sjajnom smo odnosu. Ali, nikada do sada nismo razgovarali o mogućnosti da ja odem u ÄŒelsi. Znam da su navijaÄi Intera upoznati s tim Å¡ta ja mislim o klubu i dresu koji nosim i uvek sam podvlaÄio da želim da igram i ostanem u Interu, bez obzira na sve. Ovo je moj život i moja kuća i nemam želju, a ni nameru da viÅ¡e bilo Å¡ta kažem“, rekao je Zaneti za zvaniÄnu klupsku televiziju. A nakon toga opovrgnuo da je ovo izjavio. Men se Äini jebe lud zbunjenog. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164758 ^Ovo je i Sky preneo. A i nekako mi ne deluje realno da ceo svoj život posveti Interu i onda poslednju sezonu provede u Londonu. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164762 Bilo bi sramota da ga se Inter odrekne, kao Real Raula ili Juventus Del Piera. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.