27. novembar 2013.12 god. comment_152125 Ime Jackson Arley MartÃnez Valencia RoÄ‘en 03.10.1986 Mjesto Quibdó Godina 27 Visina 1,88 Nacionalnost Kolumbijaner Rasa Negroid Pozicija NapadaÄ� TržiÅ¡na vrijednost 30.000.000 € http://media.thethao247.vn/files/image/18082013/martine.jpg Prema pisanju britanskih medija, agent ovog 27-godiÅ¡njeg nogometaÅ¡a doputovao je danas u London kako bi dogovorio transfer koji će Plavce koÅ¡tati blizu 40 miliona eura. Martinez je ranije povezivan sa Liverpoolom i Tottenhamom, ali Ä�ini se da će Chelsea zavrÅ¡iti posao. Martinez je u Porto doÅ¡ao u julu proÅ¡le godine te je postigao 34 gola u 40 utakmica koje je odigrao za taj klub. TakoÄ‘er, u 25 utakmica, koliko je odigrao za reprezentaciju Kolumbije, postigao je osam golova. ****** Ja sam osobno protiv ovog transfera. Da vidim vas Å¡ta kažete. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152128 sta sve danas nece kostati 40 miliona,nevrijedi on toliku cijenu a i kad bi ga uporedio s nekim napadacem najslicniji je Demba Ba,nista bolji napadac nije od njega. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152135 ÄŒinjenice su da je on igraÄ koji je se dokazao u "slabaÅ¡noj" portugalskoj ligi ali i da je igraÄ koji se odliÄno snalazi u kaznenom prostoru uz dobru realizaciju.Eh sada kako bi on funkcionisao u puno jaÄoj ligi i na viÅ¡em nivou to je veliko pitanje.Transfer kao Å¡to je ovaj znaÄi iz slabih u puno jaÄe lige može biti ono baÅ¡ katastrofa promaÅ¡aj ili može biti top transfer u posljednjih 10 godina a sredine jednostavno nema,ili ce se odmah uklopiti ili ce sezone provoditi u fazi prilagoÄ‘avanja. Ja nisam opredeljen Å¡to se ovog transfera tice ali mislim da je 40 miliona puno.. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. Autor comment_152138 Koje bi ovo bacanje para bilo, isto kao i za Wiliana. Martinez je kalibar jednog recimo Loica Remyja. Pa Å¡to onda njega ne dovedosmo za puno manje love ccc. A da ne govorim o tome da je otkupna klauzula za Radamela Falcaa prije dvije godine bila 40 milijuna eura. I onda tu klauzulu iskoristi Atletico Madrid, za tu ga lovu dovede u klub i pokaza im se kao puni pogodak. I mi sad da damo toliko za jednog Martineza koji kopaÄke Falcau ne može Äistiti. Sramota od klupskog poslovanja. Bolje Islamu Feruzu dati Å¡ansu. I joÅ¡ nam Lukaku na nezasluženoj posudbi. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152139 Po principu, kad ne može Džekson može Jackson. :D Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152141 Veliko NE. Devetka kojoj treba puno prostora, nesto ko Torres. Ili Falcao ili nitko. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152152 ne znam ovog Jacksona nikako, nisam ga dosad nikako pratio, ali statistika ide u njegovu korist, i trenutno je napadac u formi i mozda trenutno jedini najbolji izbor za ulozeno-dobiveno bio je i Falcao u Portu pa vidi ga sad Prijavi
27. novembar 2013.12 god. Autor comment_152174 ne znam ovog Jacksona nikako, nisam ga dosad nikako pratio, ali statistika ide u njegovu korist, i trenutno je napadac u formi i mozda trenutno jedini najbolji izbor za ulozeno-dobiveno bio je i Falcao u Portu pa vidi ga sad Kako ti može biti ovo uloženo-dobiveno najbolji omjer. 40 milki je pre pre previÅ¡e. Da je u pitanju 15-20 mil i tad bi bilo kapak. Nije normalna cijena a nije ni on svjetska klasa. Å ta to fali Falcau. I s jednom nogom je bolji od sve naÅ¡e trojice napadaÄa. Trenutno stanje u francuskoj ligi - Ibrahimović 9 golova, Falcao 9 golova, Cavani 9 golova. U odliÄnoj je formi Radamel. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152176 Hoce reci bio je u Portu pa je sad jedan od najboljih napadaca na svijetu. ;) Prijavi
28. novembar 2013.12 god. comment_152182 http://www.youtube.com/watch?v=RMYCpNypxaI Nije los momak dosta je brzi i igra odilcno sa glavom,ali 40 mil nije sala.Jedan Mesut Ozil je 50 mil. Prijavi
28. novembar 2013.12 god. comment_152189 Kako ti može biti ovo uloženo-dobiveno najbolji omjer. 40 milki je pre pre previÅ¡e. Da je u pitanju 15-20 mil i tad bi bilo kapak. Nije normalna cijena a nije ni on svjetska klasa. Å ta to fali Falcau. I s jednom nogom je bolji od sve naÅ¡e trojice napadaÄa. Trenutno stanje u francuskoj ligi - Ibrahimović 9 golova, Falcao 9 golova, Cavani 9 golova. U odliÄnoj je formi Radamel. nisam vidio cijenu, mislio sam da kosta oko 20 milki Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152314 Nek' ga Barca slobodnu uzme , naci cemo mi nesto bolje . Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155166 Chelsea target Jackson Martinez has revealed that talks over a new deal at Porto have broken down. (talkSPORT) Jackson Martinez on whether contract talks have stalled: "Yes. For now I do not feel the need to talk with FCPorto. I am calm" (O Jogo) Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155176 Teraj ovog što dalje,izjavio je danas da je njegova sudbina u rukama Boga,ako je tako,otićiće taj za parama negde u sibir Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156493 http://metro.co.uk/2014/01/04/jackson-martinez-im-an-arsenal-fan-and-would-love-to-sign-for-the-gunners-4249227/ Ajde šetaj sine.. Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156510 http://metro.co.uk/2014/01/04/jackson-martinez-im-an-arsenal-fan-and-would-love-to-sign-for-the-gunners-4249227/ Ajde šetaj sine.. dodi u chelsea druze mi imamo pare Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.