Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jackson Martínez (Kolumbija, 1986)

Istaknuti odgovori

Ime Jackson Arley Martínez Valencia

Rođen 03.10.1986

Mjesto Quibdó  

Godina 27

Visina 1,88

Nacionalnost Kolumbijaner

Rasa Negroid

Pozicija Napada�

Tržišna vrijednost 30.000.000 €

http://media.thethao247.vn/files/image/18082013/martine.jpg

Prema pisanju britanskih medija, agent ovog 27-godišnjeg nogometaša doputovao je danas u London kako bi dogovorio transfer koji će Plavce koštati blizu 40 miliona eura.

Martinez je ranije povezivan sa Liverpoolom i Tottenhamom, ali �ini se da će Chelsea završiti posao.

Martinez je u Porto došao u julu prošle godine te je postigao 34 gola u 40 utakmica koje je odigrao za taj klub. Također, u 25 utakmica, koliko je odigrao za reprezentaciju Kolumbije, postigao je osam golova.

Ja sam osobno protiv ovog transfera. Da vidim vas šta kažete.

sta sve danas nece kostati 40 miliona,nevrijedi on toliku cijenu a i kad bi ga uporedio s nekim napadacem najslicniji je Demba Ba,nista bolji napadac nije od njega.

Činjenice su da je on igrač koji je se dokazao u "slabašnoj" portugalskoj ligi ali i da je igrač koji se odlično snalazi u kaznenom prostoru uz dobru realizaciju.Eh sada kako bi on funkcionisao u puno jačoj ligi i na višem nivou to je veliko pitanje.Transfer kao što je ovaj znači iz slabih u puno jače lige može biti ono baš katastrofa promašaj ili može biti top transfer u posljednjih 10 godina a sredine jednostavno nema,ili ce se odmah uklopiti ili ce sezone provoditi u fazi prilagođavanja.

Ja nisam opredeljen što se ovog transfera tice ali mislim da je 40 miliona puno..

• Autor

Koje bi ovo bacanje para bilo, isto kao i za Wiliana. Martinez je kalibar jednog recimo Loica Remyja. Pa što onda njega ne dovedosmo za puno manje love ccc.

A da ne govorim o tome da je otkupna klauzula za Radamela Falcaa prije dvije godine bila 40 milijuna eura. I onda tu klauzulu iskoristi Atletico Madrid, za tu ga lovu dovede u klub i pokaza im se kao puni pogodak. I mi sad da damo toliko za jednog Martineza koji kopačke Falcau ne može čistiti. Sramota od klupskog poslovanja. Bolje Islamu Feruzu dati šansu. I još nam Lukaku na nezasluženoj posudbi.

ne znam ovog Jacksona nikako, nisam ga dosad nikako pratio, ali statistika ide u njegovu korist, i trenutno je napadac u formi i mozda trenutno jedini najbolji izbor za ulozeno-dobiveno

bio je i Falcao u Portu pa vidi ga sad

• Autor

ne znam ovog Jacksona nikako, nisam ga dosad nikako pratio, ali statistika ide u njegovu korist, i trenutno je napadac u formi i mozda trenutno jedini najbolji izbor za ulozeno-dobiveno

bio je i Falcao u Portu pa vidi ga sad

Kako ti može biti ovo uloženo-dobiveno najbolji omjer. 40 milki je pre pre previše. Da je u pitanju 15-20 mil i tad bi bilo kapak. Nije normalna cijena a nije ni on svjetska klasa.

Šta to fali Falcau. I s jednom nogom je bolji od sve naše trojice napadača. Trenutno stanje u francuskoj ligi - Ibrahimović 9 golova, Falcao 9 golova, Cavani 9 golova. U odličnoj je formi Radamel.

Kako ti može biti ovo uloženo-dobiveno najbolji omjer. 40 milki je pre pre previše. Da je u pitanju 15-20 mil i tad bi bilo kapak. Nije normalna cijena a nije ni on svjetska klasa.

Šta to fali Falcau. I s jednom nogom je bolji od sve naše trojice napadača. Trenutno stanje u francuskoj ligi - Ibrahimović 9 golova, Falcao 9 golova, Cavani 9 golova. U odličnoj je formi Radamel.

nisam vidio cijenu, mislio sam da kosta oko 20 milki

• 4 sedmice kasnije...

Chelsea target Jackson Martinez has revealed that talks over a new deal at Porto have broken down.  (talkSPORT)

Jackson Martinez on whether contract talks have stalled: "Yes. For now I do not feel the need to talk with FCPorto. I am calm" (O Jogo)

• 2 sedmice kasnije...
  • Adi mijenja naslov u Jackson Martínez (Kolumbija, 1986)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.