Caeruleus Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Celestine Boyd Jonto Hycieth Babayaro (roÄ‘en 29.8.1978 u Kaduni) bivÅ¡i je nogometaÅ¡ Nigerije (27 nastupa za reprezentaciju). Za Chelsea igrao od 1997. do 2005. godine i za taj period postigao je 7 golova te ostvario 3 asistencije. 15 puta je ulazio s klupe. Igra je na poziciji lijevog beka, a danas tu uspjeÅ¡no stoluje Ashley Cole. Bio je i viÅ¡e nego solidan igraÄ, bolje reći odliÄan, zahvalan i požrtvovan. SimpatiÄne su bile njegove proslave gola, a to je jedan od igraÄa kojeg sam ja osobno upamtio po najviÅ¡e zbog karakteristiÄnog prezimena koje zvuÄi neobiÄno. Prije Chelseaja igrao u Anderlechtu, a poslije u Newcastleu i LA Galaxyju. VaÅ¡e miÅ¡ljenje o njemu? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Ja sto sam zadnje citao o njemu da je bankrotirao, inace odlican bek u svoje vrijeme. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted July 9, 2013 Pokretač teme Report Share Posted July 9, 2013 Ja sto sam zadnje citao o njemu da je bankrotirao, inace odlican bek u svoje vrijeme. Ozbiljno? Ako imaÅ¡ kakav link postavi nam. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalouda Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 7 golova,3 asistencije Od ove 3 asistencije, jedna je bila za Drogbin prvi pogodak u dresu Chelsea.. a Babayara pamtim sa PES6 iz Newcastlea, solidan bek bio.. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
only blue Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Meni je drag jer je igrao jednu od pozicija koju sam i ja igrao. Solidan bek. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Ozbiljno? Ako imaš kakav link postavi nam. http://www.chroniclelive.co.uk/news/north-east-news/former-full-back-babayaro-declared-bankrupt-1395209 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
DROGBA750 Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Ja ga pamtim sa prve igre na kompu koju sam instalirao, WE 7.To su bila vremena! Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pifonis Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Meni osobno jako drag igraÄ, 2001. sam poÄeo pratiti Chelsea i uvijek kadsam uspio nać negdje da pogledam utakmicu u tom vremenu je on igrao. Zapamtio ga po prezimenu zato ga se i ponekad dan danas sjetim :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts