Jump to content

Odlasci

Wisey

Recommended Posts

• 2 years later...

Ogroman, ogroman posao je resiti se viska igraca u Celsiju, jer ih je previse.

Kepa ili Mendi, mozda i obojica, Azpi, Kulibali, Chalobah Zorzinjo, RLC, Pulisic, Zijeh, Haverc, Auba bi u naredna 2 do 3 prelazna roka morali da napuste klub. 

Svima su nam dokurcili, znam, ali ne moze se to odjedanput resiti. Pomenuta trojica su dobar pocetak..

Mnogo, mnogo smeća ima. Treba počistiti i ove na posudbama, dati ih za džaba samo nek ih vode, ionako niko ne igra neku bitnu ulogu. Ove mlade što su na posudbama također kategorisati, ko može do prvog tima ko ne.

20 hours ago, Whisper said:

Kepa ili Mendi, mozda i obojica, Azpi, Kulibali, Chalobah Zorzinjo, RLC, Pulisic, Zijeh, Haverc, Auba bi u naredna 2 do 3 prelazna roka morali da napuste klub.

Ne znam kakva je plata Mendy-u i do kad ima ugovor, možda bi tu poziciju golmana zadnju rješavao. Od ostalih, Ćabola može ostati dok ne vidimo kako će se ova pojačanja snaći, ni Fofana ni Badiashile nisu ništa odradili zasad, isto važi i za Koulibalya koji je trebao već da pokaže klasu. Za Havertza prihvatiti neku jaku ponudu ako dođe a jedini ko bi to mogao da ponudi je Bayern. 

Ja sam negdje vidio da ga oni ne bi mogli ponovo registrovati za La Ligu. Valjda se ne može isti igrač registrovati 2 puta za isti klub. A sa druge strane igrač više ne može igrati za 3 kluba tako da ne može otići ni na neko treće mjesto.

Just now, Adi said:

Ja sam negdje vidio da ga oni ne bi mogli ponovo registrovati za La Ligu. Valjda se ne može isti igrač registrovati 2 puta za isti klub. A sa druge strane igrač više ne može igrati za 3 kluba tako da ne može otići ni na neko treće mjesto.

Barca to zna ali pokušavaju nešto izmodati, kao nije isto ako je igrač otišao van Španije i ako u Španiji mijenja klubove. Ali mislim da neće ništa uspjeti i da će ovaj kod nas truhnuti do ljeta.

32 minutes ago, Adi said:

Pisalo je na Tviter da moze jedino za   Celsi i Barselonu da igra od Evropskih klubova. Ma neka ga vode makar ne igrao 😁

1 hour ago, reLo said:

Da. Tako bismo uhljeba skinuli sa platnog spiska. Gore je ovako da ga plaćamo a ničim ne doprinosi.

ljudi nas naguzili ljetos i to zahvaljujuci onoj mazgi tukelu, sad da im jos izlazimo opet u susret i poklanjamo igraca?

Magarca su trebali staviti kad su dali 13 miliona za smeće koje se Arsenal jedva izborio da odjebe i barsa ga uzme za džaba. Zabio neke kurčeve golove u kurčevoj ligi, barsa ipak dovela Lewu pored svega toga. Ali naši genijalci i dalje ne kontaju da je lik smeće nego još plate da nam se usta isere

Još pored svega, kroz čitav život glavni adut mu je bio brzina a sad je u godinama gdje mu to ekstremno brzo opada. Majke mi ne znam koliko je neko morao biti glup da ovog debila kupi