reLo Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 (edited) Ova tema služi za sva vaša pitanja, prijedloge i sugestije vezane za chelseabalkan.com forum. Edited June 3, 2022 by reLo Citiraj
reLo Posted September 14, 2011 Pokretač teme Report Posted September 14, 2011 E ovako momci... Namjestio sam da odobravam Älanove ruÄno jer oÄito ovim botovima ne mogu stati u kraj... Pa kad proÄ‘e par dana i vidim da su odustali onda ću ponovo uvesti da se bez odobrenja registruje. Citiraj
Wisey Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Dobro si to rijesio relo. Svaka cast ! A ljudi cini mi se da fali dosta raje s onog proslog foruma. Ne bih znao sad na prvu reci koga sve nema, ali sigurno je da forum nije toliko aktivan kao onda. Mozda malo reklame ponovo ne bi bilo na odmet. PS. bice do sutra nova kolumnica, abd prva na novom tlu :D Citiraj
reLo Posted September 14, 2011 Pokretač teme Report Posted September 14, 2011 Dobro si to rijesio relo. Svaka cast ! A ljudi cini mi se da fali dosta raje s onog proslog foruma. Ne bih znao sad na prvu reci koga sve nema, ali sigurno je da forum nije toliko aktivan kao onda. Mozda malo reklame ponovo ne bi bilo na odmet. PS. bice do sutra nova kolumnica, abd prva na novom tlu Pa hajde vala Äekamo tu kolumnu k'o ozebli sunce A što se tiÄe foruma istina je da je manje aktivan ali Älanovi koji su pisali na starom sada su i ovdje... Možda se izgubio mali postotak onih koju su napisali 2-3 posta i to je to... Citiraj
jakovf Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Zasto si nemogu ni jedan avatar uploaudat?? Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Zasto si nemogu ni jedan avatar uploaudat?? nek ti bude oko 200x200 velicina, ne mozes sad 1200x900 i takve Citiraj
jakovf Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Pa to sam i napravil, Äak sam skinul od jednog od vas avatar, stavil ga paint i pogledal pixele, napravil isti takav resize na svojem,ali ništa neće i samo javi "Failed to set a new photo" Citiraj
Bari Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ma sta ima veze dobra ti je i ta xD :D Citiraj
reLo Posted September 17, 2011 Pokretač teme Report Posted September 17, 2011 Pa to sam i napravil, Äak sam skinul od jednog od vas avatar, stavil ga paint i pogledal pixele, napravil isti takav resize na svojem,ali ništa neće i samo javi "Failed to set a new photo" Zna se desiti na nekim browserima... Promijeni browser, uloguj se na mozilli ili na chrome i promijeni avatar pa se vrati na browser koji koristiš. Citiraj
Wisey Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Kakva je ovo zajebancija? "Ovaj post mora odobriti moderator." Citiraj
reLo Posted September 19, 2011 Pokretač teme Report Posted September 19, 2011 Kakva je ovo zajebancija? "Ovaj post mora odobriti moderator." To ti je kolega Lampard naštimao, vidis da ti je warn dao... Ali eto skinuo sam ti to da ti se moraju odobravati postovi. Citiraj
Wisey Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 A možel cijenjeni kolega objesniti razlog ? Citiraj
reLo Posted September 19, 2011 Pokretač teme Report Posted September 19, 2011 A možel cijenjeni kolega objesniti razlog ? U razlogu warna piše: ProstaÄenje. Citiraj
Wisey Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Hajd dobro, nek mu bude. Na meni se trenira strogoća, a neki moderatori se provlaÄe s "govno westhammovsko" i sliÄno. -_- Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Hajd dobro, nek mu bude. Na meni se trenira strogoća, a neki moderatori se provlaÄe s "govno westhammovsko" i sliÄno. da nismo na forumu gdje iz postovanja prema reli i ostalima ne napadam nikoga osobno, sad bi ti rekao sto da ucinis u 3 rijeci.. Citiraj
Wisey Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Ništa liÄno protiv tebe nego poenta mog posta je bila da ako ćemo sankcionisati 'prostaÄenje' onda bismo to trebali raditi jednako prema svima. Tebe sam uzeo za primjer, jer ako sam ja nešto opsovao i prošao s warnom isto bi trebalo ići i za tebe i za sve ostale koji to urade. Reci ako nije tako. Citiraj
reLo Posted September 19, 2011 Pokretač teme Report Posted September 19, 2011 Ništa liÄno protiv tebe nego poenta mog posta je bila da ako ćemo sankcionisati 'prostaÄenje' onda bismo to trebali raditi jednako prema svima. Tebe sam uzeo za primjer, jer ako sam ja nešto opsovao i prošao s warnom isto bi trebalo ići i za tebe i za sve ostale koji to urade. Reci ako nije tako. Zato sam ti skinuo warn i ubuduce ko god bude krsio pravila dobija warn bez obzira ko je i sta je. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 ok, sve pet, al ima li gdje pravilnik? Citiraj
reLo Posted September 19, 2011 Pokretač teme Report Posted September 19, 2011 Ima u kućnom odgoju. Citiraj
Lampard Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Hajd dobro, nek mu bude. Na meni se trenira strogoća, a neki moderatori se provlaÄe s "govno westhammovsko" i sliÄno. Prijavi post i nema problema ako si uvidio negdje nešto pa forum će tako bolje funkcionirat. ako je bio u mojoj domeni ja se ispriÄvam što nisam reagirao.treba preletit sve topike i sve posteve ukoliko ti prijaviš samim time će reakcija modova bit brža i amen forum će bit kvalitetniji Citiraj
Tinmar Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Klanjam se administratorima na Shoutboxu :) svaka Äast, to će puno poboljšati forum Citiraj
Lampard Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Klanjam se administratorima na Shoutboxu :) svaka Äast, to će puno poboljšati forum Meni je recimo opcija bez veze jer onda forumske rasprave gube smisao i razvodnit će se Citiraj
reLo Posted September 20, 2011 Pokretač teme Report Posted September 20, 2011 Evo sad sam sa desne strane shoutbox i ko hoce ima gore u tabu da ga izabere. Citiraj
Tinmar Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Meni je recimo opcija bez veze jer onda forumske rasprave gube smisao i razvodnit će se A to smo si sami krivi ako se dogodi a ne Shoutbox. Ja ću i dalje pisati kako sam i do sad, samo ću o neÄem manje važnom i većinom ne vezanom za Chelsea pisati tamo. I dakako, za vrijeme utakmice psovati sucima i igraÄima, pisati reakcije na golove, obrane, prilike,.. nešto što do sad nismo mogli Citiraj
Guest Lukaku Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Mislim da bi bilo dobro da neko prati nase posudjene igrace,i svaki put kad bi igrali u kulubu kojem su posudjeni da neko napise vijest il sta slicno o tome sta su i kolko su uradili na toj tekmi.. :D Citiraj
Recommended Posts